در کامل کردن پست مهدی...
شما نمیتونید هم پول کم بدید هم امکانات زیادی داشته باشید
64 که بگیری قیمتش مناسبه ولی سرعتش مناسب نیست
حجم دانلودت نامحدوده ولی سرعتت در حدی نیست که بخوای خیلی دانلود کنی
در کامل کردن پست مهدی...
شما نمیتونید هم پول کم بدید هم امکانات زیادی داشته باشید
64 که بگیری قیمتش مناسبه ولی سرعتش مناسب نیست
حجم دانلودت نامحدوده ولی سرعتت در حدی نیست که بخوای خیلی دانلود کنی
64 بگيريد با ديال اپ هيچ فرقي نميكنه.
اگه ميخواهيد adsl بگيريد از 128 به بالا .
اقا من یکی راهنمایی کنه :
سلام به دوستان گرامی
الان به تازگی سپنتا به سرویس دهنده مخابرات ما اضافه شد بنده الان از صبانت سرویس میگرم و میخوام برای ماه بعد از سرویس سپنتا سرویس بگیرم
کلا من بیشتر دانلود میکنم اگه بشه میخوام سرویس 384 یا 256 بیگرم میخواستم بدونم حدود واقعی سرعتی این سرویس ها چقدر و نظرتون چی اصلا از سپنتا سرویس دریافت کنم
در کل سرویس میخوام بدونم محدودیت حجمی سرعت بالا
باتشکر پیشاپیش
خوب اگه پولشو داری می تونی یکی از اون سرویس های نامحدود که گفتی بگیری
دانلودت چه قدره؟
256 ماگزیمم 29حدود واقعی سرعتی این سرویس ها چقدر
384 هم دور ور 40
من نزديك به دو سال هست كه دار از سپنتا سرويس ميگيرم. الان هم سرويس 256 دارم، سرعتم اگه مشكل پهناي باند وجود نداشته باشه روي 29-30 هست.
اما الان سپنتا مشكل پهناي باند داره، و اين باعث شده كه بعضاً سرعتم به 12-14 هم در بعضي از ساعتهاي روز برسه.
كلًا سپنتا خوبه، اما اگه ميتوني صبر كن يه چند وقت كه اين مشكل پهناي باندش برطرف بشه، البته بستگي هم داره كه شما تو كدوم منطقه هستي، اگه منطقهات خيلي شلوغ نباشه طبيعتاً مشكل پهناي باند هم نداري.
يه مشكل ديگهاي هم كه داره اينه كه پشتيبانيش تعطيله!
حالا انتخاب با خودت.
دوست عزیز من خودم تا یکی دو هفته پیش سپنتا داشتم...
سپنتا دو حالت بیشتر نداره
1. خوبه
2. افتضاحه
بسته به شانسته
برای خیلی ازدوستانی که اینجا هستن خوب در اومده بود
ولی برای من از شانسم پر از مشکل بود دائما دیسکانکت میشد...
بنابراین اگه شانست خوب باشه هیچ مشکلی نخواهی داشت (کسانی رو میشناسم که یک هفته بدون هیچ قطعی وصل بودن)
ولی اگه خراب بود و مشکل داشت فکر اینکه زنگ بزنی پشتیبانی و بگی برات پیگیری کنن رو از سرت بیرون کن چون آیکیو این پشتیبانیهای سپنتا در حد یک گیاه هستش(من دیسکانکت زیاد میشدم زنگ که میزدم میگفتن مودمت را خاموش کن و مجدد روشن کن درست میشه)
من شنبه 6 مهر به لايزر سفارش Adsl2+ رو دادم وامروز 8 مهر گفتن كه وصل شده ،اومدم خونه ديدم باز وصل نيست!(چرا باز؟ آخه يه بار قبلا از سپنتا گرفته بودم اون به خاطر فاصله زياد تا مخابرات نتونسته بود بهم Adsl بده)
نتيجه چي ميگيريم؟!
اين كه Adsl2+ لايزر كاملا الكيه!
اون خاموش روشني كه ميگن براي اين هست كه اون ها پورت مخابراتي شما رو ريست مي كنن تا بلكه درست بشه دوست من!![]()
اون که بحثش جداس...
اتفاقا یه بار هم همینو بهم گفتن.....
ولی تو بقیه موارد یارو میگفت مودمو فقط یه بار خاموش روشن کن....
کلا پشتیبانای سپنتا همونطور که گفتم ایکیوشون در حد گیاه هستش(البته بلا نسبته گیاه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)