سلام
یکی از دوستان میخواد پلی بگیره
نظر خودش روی این هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
ممنون میشم معایب و مزایا و قیمت اون رو ذکر کنید
سلام
یکی از دوستان میخواد پلی بگیره
نظر خودش روی این هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
ممنون میشم معایب و مزایا و قیمت اون رو ذکر کنید
بودجه ات چقدره؟ ... گفتی که دوستت پیشنهاد کرده nano و ریکورد و psp بگیری .. یعنی شما بودجه ات بالاتر از فرضاً 300 تومنه؟ ...
ضمن اینکه به دو نکته توجه کن که اولا- پلیرهایی که قابلیت game دندونگیری داشته باشن، محدوده به همون تاچ ... بنابراین جنس بازی های تاچ رو چک کن می پسندی یا نه .. وگرنه psp گزینه بهتر واسه ات به نظر میاد .. ثانیاً - قابلیت ضبط صدا اصولاً یا مثل ضبط پلیرها کیفیت خوب و قابل قبول داره، یا اینکه اگه بالاتر بخوای باید بری voice recorder بگیری .. (آیپاد تاچ در نسل جدیدش یه قابلیت voice control گذاشته که ظاهرا بعنوان میکروفون هم عمل می کنه - اما باز محدوده)[/QUOTE]
مشکل پول نیست اما من حدود 1 میلیون برای laptop گذاشتم کنار چون من طراحی سایت میکنم از طرفی یکی از دوستام یه psp fat ذاره ه خیلی تمیزه 140 بهم میده اما یه recorder خوب و یه palayer لازم دارم . گفتم چون خیلی تو رفت و امدم . حالا با این بدجه کم این همه چیز باید چیکار کنم . یا چقدر باید بودجمرو بالا ببرم
سلام من چند وقته که دارم دنبال یه ام پی تری پلیر مناسب با این مشخصات می گردم. لطفا کمکم کنید. حافظه 2گیگ به بالا، سبک و زیبا با قابلیت ضبط صدای عالی دور و ور 30-40 هزار تومان.
ممنون![]()
خب آخرش هم نگفتی بودجه ات چقدره !! ... فقط فهمیدم که یه psp تمیر رو شاید 140 تومن بخری؛ طراحی سایت می کنی؛ 1 میلیون میخوای بذار کنار واسه لپ تاپ؛ و احساس می کنی بودجه ات کمه!!! ... (شوخی می کنم البته -- -اما خب به من حق بده که نفهمم بودجه ات چقدره!)
بهرحال توصیه من اینه که با حداکثر پولی که میتونی یه پلیر خوب بخری که کیفیت ضبط خوبی داشته باشه .. اینطوری فوق اش اگه کیفیت ضبط راضی ات نکرد که به نظر من می کنه، یه ریکورد هم کنارش می خری.
S545? ... کیفیت صدای بسیار خوب -- باتری بسیار خوب --- طراحی شیک و ظریف --- اسپیکر هم داره .. البته بعنوان نسل دوم سری s یه پیشرفت محسوب نمیشه و حتی یه جورایی عقبگرده (مثلاً قابلیت نویز کنسلینگ ظاهرا حذف شده) ، اما بهرحال انتخاب خوبیه از نقطه نظر کیفیت ..
قیمتش رو هم نمی دونم ، اما اصولاً کارای سونی در رده متوسط به بالا هستند از نظر قیمت .. زنگ بزن نمایندگی های سونی و بپرس .. خیلی ساده میشه شماره تلفنشون رو گیر آورد .. از طریق وب.
30-40 تومن کف بودجه است .. یعنی دیگه پایین تر از این فقط مدلهای متفرقه و بی کیفیت باقی میمونه ... چه برسه به عالی!! .. مثل اینه که بخوای با فرضاً 50 تومن یه موبایل خیلی خوب بخری؛ میشه؟ .. نمیشه.
بهرحال میتونی با 40 تومن یه MP320 بخری (مارک ترانسند) با 2 گیگ حافظه ...
بهرحال توصیه میشه افزایش بودجه بدی مثلاً تا 60 تومن تا کارای بهتر از مارک های معتبر تر مثل creative و iriver و سامسونگ بیان در دسترست.
ممنون سیمور جانS545? ... کیفیت صدای بسیار خوب -- باتری بسیار خوب --- طراحی شیک و ظریف --- اسپیکر هم داره .. البته بعنوان نسل دوم سری s یه پیشرفت محسوب نمیشه و حتی یه جورایی عقبگرده (مثلاً قابلیت نویز کنسلینگ ظاهرا حذف شده) ، اما بهرحال انتخاب خوبیه از نقطه نظر کیفیت ..
قیمتش رو هم نمی دونم ، اما اصولاً کارای سونی در رده متوسط به بالا هستند از نظر قیمت .. زنگ بزن نمایندگی های سونی و بپرس .. خیلی ساده میشه شماره تلفنشون رو گیر آورد .. از طریق وب.
کلا یه پلیر با حافظه ی 16گیگ و مخصوص موزیک چی پیشنهاد میدی؟
یه سوال دیگه هم داشتم
ایپاد تاچ نسل 3 32گیگ چند قیمته؟
باتشکر نیما
از نقطه نظر کیفیت صدا، بدون توجه به قیمت، سری x سونی هستش که خیلی ازش تعریف شده (بالای 300 تومن باید باشه).. اگه بخوایم بهرحال قیمت رو هم در نظر بگیریم s9 از cowon هستش که 16 گیگش حدود 280 تومنه .. و البته کریتیو Xfi2 که 16 گیگش باید حدود 230 تومن باشه (هدفون خیلی خوبی هم داره این آخری)
//
آیپاد 32 گیگ نسل سوم 320 تومن باید باشه حدوداً.
سیمور جان یه دنیا ممنون...از نقطه نظر کیفیت صدا، بدون توجه به قیمت، سری x سونی هستش که خیلی ازش تعریف شده (بالای 300 تومن باید باشه).. اگه بخوایم بهرحال قیمت رو هم در نظر بگیریم s9 از cowon هستش که 16 گیگش حدود 280 تومنه .. و البته کریتیو Xfi2 که 16 گیگش باید حدود 230 تومن باشه (هدفون خیلی خوبی هم داره این آخری)
راستش من iriver e150 رو گرفتم پلیر خوبی هست ، کیفیت صداش هم راضیم ولی ui زیاد جالب نیست یعنی کارکردن باهاش زیاد راحت نیست(سریع نیست)....آیپاد 32 گیگ نسل سوم 320 تومن باید باشه حدوداً.
الان میخوام e150 رو به برادرم بدم
و ایپاد تاچ بگیرم واسه فیلم/وب/برنامه و ...
و یه پلیر( از این یو.اس.بی سرخود) بگیریم واسه پخش موزیک
ظاهرا کارهای سونی و سامسونگ در این رده بهتره
کلا میخوام نظرت رو در این مورد بدونم؟
+ معرفی چندتا نمونه از این پلیرها
پلیرهای جمع و جور : از بین کل پلیرهای جمع و جور (که البته usb سرخود نیست) zen stone plus از همه محبوب تره ... جمع و جور ، کیفیت صدای بسیار خوب ، و همراه اسپیکر ...
بعد از اون (یا اگه صرفاً بحث مون usb built in باشه) فکر می کنم سونی NWZ-B140 چیز خوبیه که تازه اومده ... و بعد iriver هم سری T رو داره که هم رده با سامسونگ (اگه اشتباه نکنم سری u) قرار می گیره به نظرم ..
من اگه بودم بخصوص روی سونی و کریتیو فکر می کردم ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)