منظورت چیه از بیرون خونه بکشم بعدم تغییرات تو خط تلفن چه ربطی به شرکت ADSL داره
منظورت چیه از بیرون خونه بکشم بعدم تغییرات تو خط تلفن چه ربطی به شرکت ADSL داره
![]()
کیست مرا یاری دهد
سلام دوستان
من تازه می خوام سرویس ADSL بگیرم!(یعنی تا حالا نداشتم)
در مورد مودم رفتم تو بازار قیمت کردم
راستش من می خوام مودم وایر لس بگیرم که ADSL رو هم ساپورت کنه که اگه یه وقت هوس کردم سرویس وایر لس بگیرم،دیگه نیازی به خرید مودم جدید نباشه.
ویژگیهایی که می خوام عبارتند از:
1-وایرلسی که ADSL رو ساپورت کنه
2-هم پورت لن و هم پورت usb داشته باشه
3-روترم باشه(در این مورد خیلی مزیتاشو نمی دونم فقط شنیدم یه قابلیت خوبه واسه مودم،اگه اطلاعاتی دارین،لطفا توضیح بدین)
4-+ADSL2/2 رو هم ساپورت کنه
5-با بیشتر ISP ها سازگار باشه
و...
من خودم رفتم LINKSYS و چند تای دیگه(مثل ASUS و tp-link ) رو قیمت کردم حول و حوش 70-90 تومن بود تازه بعضی از مودما هم فقط یه پورت داشتن(usb یا لن)!
شما چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنین(لطفا دلیلشم بگین)؟
راستش می خوام یه چیز مشتی باشه(در ضمن سقف70-80 تومنم می خوام هزینه کنم)
در ضمن من تو تهرانم،
رفتم بازار رضا و بازار کامپیوتر ایران قیمت کردم
شما جایی رو سراغ دارین که ارزون باشه و سر آدم کلاه نذاره؟
اگه جایی رو سراغ دارین بی زحمت بهم پیغام خصوصی بدین!
در ضمن به نظرتون میکرو فیلترم همراه با مودم بگیرم(اون قیمتش چنده؟لطفا یه چیز خوب معرفی کنین!)
در ضمن پیش شماره تلفن ما 6602 (مرکز مخابرات فرد اسدی) هستش،به نظرتون کدوم isp بهتره(از لحاظ قیمت و سرویس دهی و از همه مهمتر سازگاری با انواع مودمها)
اگه زحمت بکشین و راهنماییم کنین،یه دنیا ممنون،آخه من اولین بارمه می خوام این سرویسو بگیرم و می ترسم سرم کلاه بره،چه در مورد مودم و چه isp ها(مخلص کلام .........می خواستم از تجربیات شما اساتید استفاده کنم)
مرسی![]()
چاقو لازم نداری ؟؟
چون هم پریز های خونمون برق گیر داره هم فکر کنم از کنار سیم برق رد شده , noise زیادی رو خطم افتاده
گفتم شاید اگه سیم جدا بکشم درست بشه![]()
من فقط در مورد این قسمتش توضیح میدمر ضمن به نظرتون میکرو فیلترم همراه با مودم بگیرم(اون قیمتش چنده؟لطفا یه چیز خوب معرفی کنین!)
در ضمن پیش شماره تلفن ما 6602 (مرکز مخابرات فرد اسدی) هستش،به نظرتون کدوم isp بهتره(از لحاظ قیمت و سرویس دهی و از همه مهمتر سازگاری با انواع مودمها)
1. میکروفیلتر خوب و بد نداره همش یکیه فقط دو نوع داره ساده و از نوع دوشاخهای
نوع سادش سه تا سوراخ دارهیکیش ورودی lan هست که خط تلفن رو وارد میکنی و دوتا هم خروجی داره یکی به مودم و یکی هم به تلفن
مدل بعدیش دو شاخهای هستش که به جای ورودی LAN یه دوشاخه هست که اونو باید به پریز وصل کنی
مدل سادش حدود 4تومنه و مدل دوشاخهای حدود 7تومن (فرقی نمیکنه هردوشون یکی هستن خوب و بد نداره)
حالا اینکه اصلا باید بخری یا نه!! باید ببینی ایا میخوای از این خطی که به مودم وصل میشه میخوای برای تلفن و غیره استفاده کنی یا خیر؟
اگه میخوای برای تلفن هم استفاده کنی باید حتما یه میکرو -----(اسپلیتر) قرار بدی....
===================
در مورد اینکه چی بگیری و از کجا اینترنت بگیری باید بگم که
همه ispها با همه مودمها سازگاری دارن ولی فقط پشتیبانی برخی مودمها رو برعده میگیرن
به عنوان مثلا شما اگر از شاتل بگیری ولی مودم خودشون را نگیری و بری یه مودم دیگه بخری کلیه مسئولیتهای نصب مودم و تنظیمات و مشکلاتی که احیانا برات بعدا بوجود میاد(که مربوط به مودم باشه) به عهده خودته.......
اما اینکه از کجا بگیری:
خوب باید بگم که چی برات مهمه؟
1.سرعت بالا؟
2.پشتیبانی خوب
3.قیمت ارزون
4.اینترنت با محدودیت یا بدون محدودیت ترافیک؟
5.کیفیت بالای شبکه وثبات داشتن یا نداشتن؟؟
و...........
البته قبل از اینکه جواب سوال بالا رو بدی باید بگی که اصلا برای چی میخوای ADSL بگیری
اینترنت رو برای دانلود میخوای؟ برای وبگردی و چت و.. میخوای؟ یا برای آپلود کردن !؟؟
مواردی که برات مهمتره رو بگو تا بشه بیشتر راهنمایی کرد(نگی که همه رو باهم میخوام که تو ایران چنین چیزی وجود نداره)
تا اونجایی که من میدونم خط تلفن از جعبه تقسیم تا در منزل رو اگه بخوای عوض کنی باید به مخابرات بگی . البته برق کارها هم عوض میکنن ولی بهتره به مخابرات بگی ببینی چی میگه . سیم کشی منزل رو هم خودت میتونی عوض کنی .
شک نکن اگه نویز داره عوض کن ماله خودم هم همین طور شده بود مجبور شدم که این کار رو بکنم
منم امروز سفارش ADSL دادم ولی خط تلفنم از تو خرطومی برق رد شده ولی تا الان که با دایل آپ هیچ مشکلی نداشتم و تا 48 هم دایل آپ کانکت میشم . یعنی من هم ممکنه مجبور بشم دوباره سیمکشی کنم؟![]()
البته اگر پست های قبلی رو خونده بودی... البته منم حوصله این همه رو ندارم که صفحه بزنم
اما اینو بگم که سیستم ای دی اس ال هیچ ربطی به دیال نداره
البته نه این که نداشته باشه داره نه اون طوری که فکر کنی
به هر حال به نظر من صدردصد به مشکل بر میخوری شک نکن
چون نیویز وحشت ناکی میندازه که حداقل من رو 5 روز الاف کرد
بعد خود یارو اومد گفت از خط
همین![]()
سلام
من يه مودم Dlink Wireless گرفتم ولي نمي تونم به شاتل وصل بشم، خواهش مي كنم اگه كسي تنظيماتش رو بلده به منم بگه، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)