ا سلام. من میخام از dialup کوچ کنم بهadsl! حالا چه نمی دونم از چه شرکتی اکانت بخرم که بهترین سرعت و خدمات را داشته باشه !!اگه شبانه رایگان هم داشته باشه هم خوبه! (مجلسی_523)
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
ا سلام. من میخام از dialup کوچ کنم بهadsl! حالا چه نمی دونم از چه شرکتی اکانت بخرم که بهترین سرعت و خدمات را داشته باشه !!اگه شبانه رایگان هم داشته باشه هم خوبه! (مجلسی_523)
صبانت به نظر خوب میاد ولی شبانش یک ساعت به یم ساعت قطعی داره.
من تازه میخوام ADSL بگیرم و از این فاروم هم حقیقتا چیزی دسگیرم نشد
من با مرکز خاتم الانبیا هستم و پیش شماره 438 دارم.رفتم تو مرکز م لیست این شرکت ها رو داده بود که ساپورت میکنه:
شاتل
پارس آنلاین
فن آوا
لایزر
ندا گستر
پیشگامان
تو سایت ندا و پارس آنلاین و شاتل رفتم ولی زده بود که پیش شماره شما ساپورت نمیشهآخه چس خرا مرکز مخابرات گفت میشه؟
پیشگامان و فن آوا ساپورت میکرد
لایزر هم از تو سایتش نتونستم چیزی بفهمم که میشه یا نه؟
من برای دانلود نیمخوام فقط میخوام از این سرعت پایین Dialup نجات پیدا کنم و موقع Surf کردن صفحات زود تر کارم راه بیفته حالا اگر شبانه رایگان هم داشته باشه که بتونم دانلود کنم هم چه بهتر.بیشتر برام سرعتش توی روز مهمه.حالا پیشنهاد شما چیه؟ از چی شرکتی بگیرم؟ با چه محدودیتی؟ با چه سرعتی؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.به نظر خودم 128 Kb با 2.5G در ماه از پیشگامان بد نیست.نظر شما چیه؟اصلا تو این مرکز کدوم شرکت بیشتر بهترمیده؟
راستی اینا همشون ADSL 2 هستن؟ فرقش با ADSL چیه؟
سلام
من تازه میخوام ADSL راه بندازم.مرکز خاتم الانبیا هم هست و پیش شماره 4381 دارم.مرکز مخابرات زده بود که این شرکت ها ساپرت میکنن:
شاتل
پارس آنلاین
فن آوا
لایزر
ندا گستر
پیشگامان
ولی وقتی رفتم تو سایتشون فقط فن آوا و پیشگامان زده بود که ساپورت میکنه
من فقط میخوام از دست سرعت پایین Dialup خلاص بشم و اصلا برای دانلود نمیخوام.حالا اگر دانلود شبانه مجانی هم داشته باشه چه بهتر.من فقط میخوام سرعت باز شدن صفحاتم بالا بره.به نظر شما چی بگیرم؟
من خودم از سرویس 2.5G پیشگامان با بدم نیومد فکر میکنم خوب باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1- از کجا بگیرم؟
2- با چه محدودیتی؟
3- چه سرعتی؟
4- چند G ؟
5- اینا همشون ADSL2 هست؟ فرقش با ADSL چیه؟
پيشگامان چند روز هست سرعتش افت كرده.
نه مال پیشگامان نیست.مال همه همین طوره.در ضمن شبها سرعت خوبه واسه دانلود.
شبها هم سرعت پایینه.
send ش هم زیاده.
فکر کنم این مال درست نبودن adsl باشه
شاید قطعی زیاد شده که sendش رفته بالا.
کسی نیست جواب بده؟
من تازه می خوام adsl بگیرم. تو اصفهانم. حد اکثر پولی که می تونم سالانه بابتش بدم 250000 تومن هست. از چند تا از دوستا و فامیلا پرسیدم یه سری میگن شاتل، یه سری ندا گستر، یه سری صبانت، یه سری پارس آنلاین و یه سری لایزر
. کدومش را بگیرم؟ را ستی یادم رفت بگم. دانلود زیاد دارم و سرعت و محدودیت حجمی برام خیلی خیلی مهمه
. راهنماییم کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)