دوستان عزیز لطف کنید به قوانین احترام بزارید و پست ها رو فارسی ارسال کنید.
شاد باشید![]()
دوستان عزیز لطف کنید به قوانین احترام بزارید و پست ها رو فارسی ارسال کنید.
شاد باشید![]()
خواهش می کنم دوست عزیز نقشه شهر بروجن تو استان چهارمحال و بختياري را براي دانلود قرار دهيد
با تشكر
دوستان شما خودتون هم باید در تهیه نقشه شهرتون به دوستان کمک کنید ...
.
تا شما از نقشه کامل شهرتون یه اسکن کامل تهیه نکنید نمیشه نقشه ای برای شهرتون تهیه کرد ..
سلام
گوشيم (5800) بعضي مواقع خود به خود علامت ماهواره رو بالاي گوشي مياره و ميزنه وصل هستي(با اينکه توي خونه ام)
ولي وقتي ميرم داخل نرم افزار اسمارت کام هيچي نشون نميده(در ضمن خطم اعتباري همراه اوله)
بعدشم با ايرانسل تست کردم نرم افزار راحت وصل ميشه و مکانم رو نشون ميده(البته انگار از خط استفاده ميکنه چون از
اعتبارش کم ميشه)
در ضمن بيرون هم که هستم اگه سيم کارتم همراه اول باشه بازم علامت ماهواره مياد ولي اسمارت کام وصل
نميشه!!!!{البته قبلش وارد برنامه
location میشم و اونجا میزنه ارتباط با ماهواره ضعیفه}(در ضمن بيرون بيش از 5 دقيقه گذاشتم داخل نرم افزار بودم ولي وصل نشد)
حالا چيکار کنم که با سيم کارت همراه اول هم وصل بشه
مرسي
Last edited by nikaan; 03-09-2009 at 09:24.
آقای aQoa خان...انقدر حساس نباش شما هم یه چند سالی رو قوانینی بعد می فهمی سر کاری...
تو درس ادبی هم که می دی یاد بده پست ضروری کسی رو پاک نکنن
بنده هم عرض کردم با گوشیم پست زده بودم چون کلاحال نمیکنم رسم الخط فارسی روش باشه کیبورد فارسی نداره و قابلیت تایپ فارس نداشتم
بگذریم...
اقا ما نقشه تهران 7 رو دانلود کردیم اما دوتا فایل کالیبرش به درد نمی خوره
کسی فایل دقیق تر نداره؟
اگه خواستی پاک کنی لطفا دو خط سوال منو بذار
Last edited by miladmc; 02-09-2009 at 23:45.
با عرض سلام خدمت دوستان
من چون با کالیبره کردن مشکل دارم میشه نقشه دزفول را بزارم و دوستان زحمت کالیبره کردنشو بکشند؟
با تشکر
علیک سلام.
پست شما رو به همراه پست های دیگه من پاک کردم، قوانین رو رعایت کنید تا برخوردی صورت نگیره...
هستند دوستانی که با موبایل سر میزنند و فارسی پست میدند.
شاد باشی![]()
Last edited by Legend; 03-09-2009 at 13:02.
تو رو خدا یکی هم جواب منو بده![]()
از اینترنت خطت استفاده میکنه...GPRS خط همراه اولتو فعال کن...
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)