کسی نیست جواب بده ؟؟1- منابع کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟
2- نظرتون راجع به تغییر گزایش از علوم کامپیوتر به IT چیه ؟؟
3- کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه و پیام نور یکیه ؟؟
کسی نیست جواب بده ؟؟1- منابع کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟
2- نظرتون راجع به تغییر گزایش از علوم کامپیوتر به IT چیه ؟؟
3- کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه و پیام نور یکیه ؟؟
سلام
سوال اولو دوم رو نمی دونم اما می تونی اینجا بپرسی (دست gaxter درد نکنه) :
طرح پرسش جدید رو انتخاب کن و سوالتو مطرح کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در مورد تغییر گرایش، اگه می خوای هرجا که میری (البته با پارتی) زود استخدام شی علوم کامپیوتر رو ادامه بده اما اگه به آینده هم یه گوشه چشمی نظری داری IT آینده دارتر هست.
سلام
یه سوال
من پشت کنکوری بودم و احتمالا پیام نور قبول شم
اگه پیام نور برم میتونم 2باره کنکور بدم و یه دانشگاه دولتی قبول شم؟
فکر میکنم اره
اما باید انصراف بدی از دانشگاه
مرسیفکر میکنم اره
اما باید انصراف بدی از دانشگاه
کسی رو دیدید که این شرایط رو داشته باشه و قبول بشه و بره یه دانشگاه دیگه؟
ببخشید از کجا می تونم نمونه سوالات کنکور کارشناسی فراگیر ایتی رو پیدا کنم
با تشکر
ببخشید اگه کسی پیام نور بره در چه صورتی میتونی رشته ش رو عوض کنه؟
یعنی هر رشته ای باشه میتونه بقیه ی رشته های اون گروه (مثلا ریاضی فیزیک) رو بره؟
چه شرایطی میخواد؟
اگه مثلا یه رشته ای بخوای بری که شهر خودت نداشته باشه و شهر کناریت داشته باشه هم میشه انتقالی گرفت؟
ممنون
Last edited by mohsensoft; 24-07-2009 at 14:30.
1- تغیر رشته و گرایش شرایطی داره که کلا تغییر گرایش اسونتره و در پیام نور هم سختگیری نسبت بهش وجود نداره.
2. تغییر رشته تحت شرایطی شما باید حد اقل یک ترم از تحصیلتون گذشته باشه و 24 واحد پاس کرده باشین و معدل کلتون هم بالای 12 باشه.در این صورت در یک آزمون تغییر رشته که خود دانشگاه برگزار میکنه شرکت میکنید و باید حد نصابای لازم رو بیارید.
3- بله میتونید انتقالی و مهمان بگیرید .سخت گیریهای مختصری هست ولی میشه. سعی کنید پیام نور همون شهر خودتون تحصیل کنید. الان اکثر شهر ها رشته ها رو دارن از این نظر مشکلی وجود نداره در مورد سطحبندی دانشگاه ها از نظر آموزشی هم جای نگرانی نیست به دلیل هماهنگ بودن امتحانا و حالت دانشجو محوری و دانشگاه باز که پیام نور داره زیاد فرقی نمیکنه کدوم واحد تحصیل کنید.بعضی مخالف این حرفا هستن ولی زیاد گوش نکنید همه واحد ها مثل همن.
اگه تهران هستید انقلاب سوالات ریخته.
یه سرچی تو گوگل بکنید سایتای زیادی بالا میاد.
یه سر هم به اینجا بزنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه مگه میشه بعد از یه ترم 24 واحد پاس کرد؟2. تغییر رشته تحت شرایطی شما باید حد اقل یک ترم از تحصیلتون گذشته باشه و 24 واحد پاس کرده باشین و معدل کلتون هم بالای 12 باشه.در این صورت در یک آزمون تغییر رشته که خود دانشگاه برگزار میکنه شرکت میکنید و باید حد نصابای لازم رو بیارید.
آزمون واسه تغییر رشته سخته یا راحت؟کلا آزمونش چطوره؟
کی برگزار میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)