تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 350 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

داره خودمونی میشه amirfelson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    فایلهایی که برات گذاشتم رو هرکدوم که میبینی خالیه واسه اینه که بطور پیشفرض خالی بودن امیدوارم کارت رو راه بندازه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز ممنون که به فکر بودی . آقا اینا رو ریختم ولی وقتی اجراش میکنم باز نمیاد و ارور میده و فایل mmddatabse رو ارور میگیره که من نفهمیدم این ارورش ماله چیه .. اگه یه بار دیگه لطف کنین و یه راهنمائی چیزی بکنین منو ممنون میشم . اگه بتونی حالت کلی پوشه ها رو بذاری هم خوبه . خلاصه دست در دست هم کمک کنیم این walkman من درست بشه )):

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام عزیز میشه بگی برای رفع این مشکلات این فایل رو دقیقاً کجا بریزم؟
    من نصب کردم ولی مشکلاتی از قبیل عدم دسترسی به کم یا زیاد کردن صدا یا منوی music رو دارم
    با کلید جهت نمای سمت راست و چپ امکان کم و زیاد کزدن صدا هست.
    بریا دیدن تمام ابزارها در P990 کافیه یک بار روی آیکن باطری یا انت کلیک و سپس دوباره روی واکمن کلیلک کنید

ممنون از جوابت ولی من سوالم یه چیز دیگه بود, من میخوام آیکون واکمن تو منوی اصلی باشه !

اصولا" وقتی واکمن نصب میشه تو منو اصلی میره ( تو گوشیه من مشکل هست ) یا اینکه نه ؟؟
    اونو باید به صورت دستی بیاری توی منوی اصلی.از طریق Set folder بیارش تو Main Menu

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

یه سری از دوستان گفته بودن که گوشیشون با هک ساین مشکل داره.من امروز یه گوشی که آپدیت نشده بود رو روش هک ساین انجام دادم و دیدم که هیچ برنامه ای روش نصب نمیه و پیغام "این فایل خراب است" رو میده.پس این هک روی گوشی های اپدیت نشده عمل نمیکنه.

در آغاز فعالیت SE P990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

متوجه منظورتون نشدم..
    منظورم اينه كه به جاي وصل كردن فليپ براي تغيير دادن آيكون �اي اصلي روي صفحه قسمت شورتكات رو به منوي استارتاپ اضافه كنيد تا ديگر براي عوض كردن آيكون هاي اصلي روي صفحه نياز به وصل كردن فليپ و كليد كردن بر روي مور و بعد از آن شورتكات نباشه اميدوارم منظورم را فهميده باشي حسين جان .

داره خودمونی میشه CaptainReza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین آقا یعنی هیچ راهی نداره که اسکین واکمن w950 رو تغییر بدم؟!!
    اگه میشه یه راهنمایی کن.
    ممنون.

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

hmr 007اسکین مدیا پلیر گوشیم رو هک کردم ولی مدیا پلیر از کار افتاد و dump fileمیده اگه میشه یه راه حلی بزارین تا به قبل برگرده
    گوشیم p1هستش

داره خودمونی میشه amirfelson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

دوستان من واقعا" شرمندم که با پستام اعصاب همه رو بهم ریختم ولی واقعا" ناراحتم و شما خودتون رو بذارین جای من .. اگه میشه خواهشا" بیاین در حق من خوبی کنین و فایلهای اصلی walkman رو بهم بدین تا walkman ام درست شه .. گناه دارم به خدا D:

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

نوکر همتونم.بعضی فایلارو مثل status bar یا فونت که توی C کپی میکنم دیگه پاک نمیشن راه دیگ های جز internal formet نیست؟؟؟ ممنون مخخخخخخخخخخخخخخخخخلصصیم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

منظورم اينه كه به جاي وصل كردن فليپ براي تغيير دادن آيكون �اي اصلي روي صفحه قسمت شورتكات رو به منوي استارتاپ اضافه كنيد تا ديگر براي عوض كردن آيكون هاي اصلي روي صفحه نياز به وصل كردن فليپ و كليد كردن بر روي مور و بعد از آن شورتكات نباشه اميدوارم منظورم را فهميده باشي حسين جان .
    نه هنوز اینجوری نیومده.فکر نکنم هم بیاد.چوندر حالت فلیپ باز هیچ منویی وجود نداره که بشه تغییر داد.
    حسین آقا یعنی هیچ راهی نداره که اسکین واکمن w950 رو تغییر بدم؟!!
    اگه میشه یه راهنمایی کن.
    ممنون.
    دوستان من واقعا" شرمندم که با پستام اعصاب همه رو بهم ریختم ولی واقعا" ناراحتم و شما خودتون رو بذارین جای من .. اگه میشه خواهشا" بیاین در حق من خوبی کنین و فایلهای اصلی walkman رو بهم بدین تا walkman ام درست شه .. گناه دارم به خدا D:
    چون W950 ندارم و تست نکردم نمیتونم جوابتون رو بدم.متاسفم.

hmr 007اسکین مدیا پلیر گوشیم رو هک کردم ولی مدیا پلیر از کار افتاد و dump fileمیده اگه میشه یه راه حلی بزارین تا به قبل برگرده
    گوشیم p1هستش
    هسمن الات تست کردم و مشکلی نداشت.شما دوباره امتحان کنید.اگه نشد فایلهایی که کپی کردین رو پاک کنید.

نوکر همتونم.بعضی فایلارو مثل status bar یا فونت که توی C کپی میکنم دیگه پاک نمیشن راه دیگ های جز internal formet نیست؟؟؟ ممنون مخخخخخخخخخخخخخخخخخلصصیم
    دنبال راه حلش هستم.قبلا یادم بود ولی الان یادم رفته.به محض گیر آوردن اینجا میزارم.

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام hmr007 من ایکس باکس رو هک کردم ولی 4 تا ازایکن ها تغییر نکرد مثل اس ام اس یا تولز واینا باید چیکار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •