تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 209 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من دیروز رفتم شهرک آزمایش برای امتحان کان-ویوز یا همون شهر "کله قندی" !
    بی خود موتورم رو پیاده رو پارک نکردم و الکی 500 تومان پول پارکینگ مفتضح نیروی انتظامی رو دادم .
    آسفالت پارکینگ تازه و نرمه . جک موتور توش فرو می ره . تازه بدلیل تعدد موتورها احتمال آسیب بدنی به موتور شما زیاده . چندتا چراغ راهنما و آرم بدنه و ... ریخته بود کنار پارکینگ تازه تاسیس !!

بهرجهت کلی پیاده رفتم تو این شهرک . اشتباه بعدیمم این بود که از درب جنوبی نرفتم که نزدیکتر بود . به محل امتحان رسیدم . بی دلیل دوتا کانکس تریلی رو با فاصله طولانی قرار دادن . از یکی فیش 1000 تومانی می خری و به بعدی می دی !!
    مامور فروش فیش ساعت 9 صبح در حال انجام وظیفه ، در حال لمباندن صبحانه با نان بربری بود . اینقدر چپونده بود تو دهنش که نمی تونست جواب مراجعه کننده رو بده . مردک الاغ !

من هم که تابحال سوار سی.جی 125 نشده بودم . من رو نفر اول خوندن !!
    یکی از اون بچه ها می گه برو بذار موتور واسه ما گرم شه ! افسره حتی نمی گفت کلید موتور رو کجا بذارم . سوئیچ موتور که روی هندل-بار هست زیر کلاه نامشخص بود . کلاه هم که شبیه کلاه اسکیت بچه هاست . بند هم نداره ! یعنی انگار تمام چیزها در این آزمون سمبلیکه !
    موتورو با سختی روشن کردم و فرمونش خیـــــــــــــــــــلی پایین بود .
    انگار داشتم سوار سه چرخه بچه امتحان می دادم . حالا که فکرشو می کنم . واقعا این موتور سوارای سی.جی چه جراتی دارن با این موتور تو اتوبان 120 تا می رن اونم تازه با دوتا خانوم و دو تا بچه . خریت محضه ! دور از جون هم نمی گم ! چون واقعا ...

خلاصه راه افتادم یراست از سمت چپ خیابون داخل محیط مخروط ها . تا اومدم اول رو رد کنم خوردم به مخروطه و رد شدم ... بدون اصرار از اینکه اولین بارمه سوار این نوع موتور می شم پیاده شدم . نکته جالبش اینکه برخلاف سایرین بنظرم کلاچ موتور خوب هست - نه کلاچ حرفه ای - ولی خوبه . گاز موتور هم بد نیست . چون کلا سی.جی موتور بی حالیه . حالا یکمم سیم گازش تیز باشه !
    اما ترمزش افتضاحه . من که همیشه سوار موتور ترمز دیسکی شدم . برای تعجب آور بود که چرا این ترمزه نمی گیره . تازه سرعتمم 4 کیلومتر بیشتر نبود . داشتم فکر می کردم این موتورسوارای تهرانی چطور جرات می کنند با چنین ترمزی و کلی ترک نشین و بچه روی فرمون با سرعت داخل اتوبان بشند . اونم درست بچسبونند پشت کامیونی ... چیزی

2. 3 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از امتحان که سمت شرق بر می گشتم تو اتوبانی بودم که جدید ساختن از بلوار مرزداران بسمت همت می ره . داشتم تو لاین آخر با 80-90 تا تو ترافیک روان می روندم که از آینه یه ماشین سادن سفید رو دیدم که با سرعت نزدیک می شه . برای اینکه بهش راه بدم سریع کشیدم سمت راست . بعد دیدم ماشین تو آینه غیب شد !
    این الاغ بجای اینکه تو همون لاین بمونه همزمان با من کشیده بود سمت راست . نزدیک بود موتورم بهش گیر کنه و منو زمین بزنه . مردک از سمت راست سبقت گرفت . تازه سرشم تکون می ده . بخودم می گم اصلا برای چی من به همچو ... راه دادم و احترام گذاشتم که قدر خیارشور فهم نداره ! اگه خیابون بود خفه اش می کردم .

دور میدون تاکسیه یهو می زنه رو ترمز . سر چهار راه . حتی وسط بزرگراه ! عجب باغ وحشیه . بعد دیروز تو یه سایت خبری ایرانی کلی بد و بیراه به موتورسواران خوندم . جالب اینجاست که این نویسنده خبر با جراتی افسار گسیخته که عادت سیستم مسئولین ایرانیه - همچو رئیس جمهورش - شروع کرده بود در چندین بند به تمام موتورسواران بد و بیراه گفته بود .
    اینجا کجاست ؟

4. 4 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

20 میلیون ؟!
    کمترین قیمتش و کمترین سی سیش چنده؟
    ما که نمیخواییم از کوه بالا بریم اینجا میخواییم رو آسفالت بگردیم
    یه چند تا راه کار برای تغییر صدای اگزوز اگه دارید بزارید استفاده کنیم!! مثلاً یه چیزی بزاریم بعد صداش جالبتر بشه اینو نگید که داخل اگزوز رو خالی کن اینجور حرفا یه ترفند باشه به غیر از باز کردن توی اگزوز
    کسی نمیخواد چیزی بگه؟

piremard
    شما اهل کجایی؟ چند سالته؟!! ما که تو این نام کاربریت موندیم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

پیرمرد جان کلا مردم ما فرق کردن
    یه قول یکی که پیشش بودم میگفت به خدا ما از اول این طور نبودیم ، ما رو این طور کردن
    حالا بگذریم َ، من هم دیروز داشتیم تو اتوبان حکیم می رفتم دقیقا همین کار شما سرم اومدم
    بیشعور نفهم دارم بهش میگم الاغ من بهت راه دادم که بری نه اینکه از سمت راست سبقت بگیری
    نمی فهمه
    و جلوتر که میری یک خر دیگه ای داره لایی میکشه
    اخه الاغ تو اگه به من بزنی که من به فنا میرم
    نمیدونم والا پلیس ما داره چی کار میکنه ؟؟؟؟

7. این کاربر از شهرام_ایرانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

و جلوتر که میری یک خر دیگه ای داره لایی میکشه
    اخه الاغ تو اگه به من بزنی که من به فنا میرم
    نمیدونم والا پلیس ما داره چی کار میکنه ؟؟؟؟
    سلام
    این لغات یکم برازنده این فروم نمی باشد !! والسلام علیکم ها نه ببخشید
    توی تهران اگه کسی ماشینش بیمه باشه تو موقعیت های تصادف مطمئن باشید طوری عمل می کنه که فراموش می کنید مخاطبین انسان هستند
    خاطره: یادمه یه بار تو تاکسی بودم. موقعیتی پیش اومد که راننده باید می زد موتوری را می کشت یا انحراف پیدا می کرد و می مالید کنار ماشین مجاور. جالبه انتخاب کرد که موتوری را بکشد که خسارت ندهد !! (البته خدا رو شکر نکشت) بعد که باهاش صحبت می کردیم می گفت اگه می گرفتم بغل من مقصر بودم !!!! (شاید بیمه نبوده)

توی یه فروم دیگه هم نوشته بودند که راننده خاطی و خلافکار ، با عنوان اینکه اگه می کشتمت ماشین بیمه بود و دیه تو را بیمه می داد از کنار موضوع گذشته است !!

برای خودم هم موضوع جالبی پیش اومده بود. داشتم از جلوی ایستگاه مترو علم و صنعت می گذشتم (همون حوالی بود) که یک عدد پیکان با فاصله پنجاه متر یا کمتر با دوربرگردان پارک بود که راننده محترم قصد استفاده از دوربرگردان را نمودند. دیگه میشه گفت نود درجه با امتداد خیابان شده بودند که من از جلو سپر محترم گذر نمودم و مورد عنایت راننده نیز واقع شدم!!!

خلاصه مراقب خودتان باشید ... جان انسان ها ارزشی ندارد اینجا حتی به اندازه خطی روی ماشینی !
    اینجا کجاست ؟
    تهران

اما ترمزش افتضاحه . من که همیشه سوار موتور ترمز دیسکی شدم . برای تعجب آور بود که چرا این ترمزه نمی گیره . تازه سرعتمم 4 کیلومتر بیشتر نبود . داشتم فکر می کردم این موتورسوارای تهرانی چطور جرات می کنند با چنین ترمزی و کلی ترک نشین و بچه روی فرمون با سرعت داخل اتوبان بشند . اونم درست بچسبونند پشت کامیونی ... چیزی
    سی جی به خاطر کوچکی کاسه اش ترمز خوبی نداره ولی نیروی مقاوم دنده اش خیلی با حاله !!! اگه تو پیچ اشتباهی دنده معکوس بدی در جای می کوبتتان با فرق سر بر زمین !! عجب ادبیاتی !

9. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Prince_Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستانی ه سوال و در خواست راهنمایی از شما دارم!من میخوام در هند یک موتور هیواسنگ 250 چراغ گرد 2 سیلندر دست دوم با قیمت حدودا 2 میلیون و نیم بخرم!به نظر شما با این قیمت می ارزه؟؟؟؟نینجا 250 کاوازاکی در هند حدود 5.30 میلیون تومانه!با توجه به قیمت این دو به نظر شما میارزه که من 2.5 میلیون پول بابت هیوسانگ 250 طرح قدیمی(چراغ گرد)بدم؟؟؟در ضمن اسم این مدل هیوسانگ در هند comet هست!همونطور که گفتم 2 سیلندر خورجینی هست و ماکزیمم سرعتش هم مثله اینکه دور و ور 170 180 هستش!در ضمن هزینه ی نگهداری این مدل موتور در هند مثل اینکه زیاده و قطعاتش کم گیر میاد!ولی برعکس نینجا رو شرکت باجاج وارد کرده و متاسفانه قیمت نوی این موتور جدود 5.30 میلیون تومن هست و چون تازه وارد شده دست دومش هم به ندرت و با قیمتهای فضایی گیر میاد!!!دوستان راهنمایی کنند!

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان هند هم دستکمی از ایران نداره!!!بزارید کمی براتون از مکافاتهای رانندگی چه با موتور چه با ماشین در هند تعریف کنم!
    اول اینکه در هند چراغ ابی واقع در کنسول موتور یا ماشین کاملا تزیینیه و باید روشن باشه!این بدین معنیه که راننده ی هندی به محضه سوار شدن بر موتور یا ماشین در شب تمام دکمه های مربوط به چراغ های جلو رو در حالت on قرار داده و شروع به رانندگی(ببخشید خر سواری) میکنه!!این مورد بلا استثنا بوده و تمام رانندگان هندی این گونه میبباشند!پس رانندگی در طول شب در هند برابر است با از دست دادن بینایی و یا تصادف و مرگ(عامل مرگ عدم دید در شب بدلیل نور بالای ماشینها و موتورهایی که از سمت مقابل شما در حرکتند!!!!!
    مورد دوم!در هند خبری از تابلوهای مربوط به سبقت ممنوع نیست!در این کشور عملا سبقت تعریف نشده!همونطور که میدونید در هند رانندگی از سمت چپ است(از چپ برانید) پس قاعدتا هر عقل سلیمی حکم میکند که سبقت گرفتن از سمت راست انجام گیرد!ولی این گونه نیست!سبقت گرفتن کاملا دل بخواهی است!یعنی اگر طیاره ای در لاین سرعت با سرعت 20 متر در سال در حال راه رفتن است به دلیل عدم وجود نور بالا و همچنین عدم کارایی بوق در ان موارد شما مجبور به سقت گرفتن به صورت لاهی کشی میشوید!(در مورد مسائل گفته شده بنده حاضر به قسم خوردن به صورتی کتبی هستم)
    مورد سوم!اینه ی بغل در هند در بسیاری از خودروها و موتورها کاربردی ندارد!اکثر موتورها بدون اینه و ماشینها نیز با اینه ی بغل خوابیده در حال عبور و مرور هستند!چون نیازی به دیدن عقب خودرو یا موتور در حال رانندگی نیست و موتور یا کاشینی که از پشت می اید طبق معمول از قانون (لاهی بکش سبقت بگیر از هر سمت ممکن) عمل خواهد کرد....مورد چهارم!در هند در هنگام رانندگی اجسام زیادی را باید دور بزنید!از قبیل گاو ...گاری....بچه ی گاو(گوساله)...خودروهای با سرعت 10 متر در سال!!!و بسیاری اجسام دیگر از قبیل گاندیهای پیر متحرکی که در حال عبور از عرض خیابان هستند!

12. 3 کاربر از Prince_Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستانی ه سوال و در خواست راهنمایی از شما دارم!من میخوام در هند یک موتور هیواسنگ 250 چراغ گرد 2 سیلندر دست دوم با قیمت حدودا 2 میلیون و نیم بخرم!به نظر شما با این قیمت می ارزه؟؟؟؟نینجا 250 کاوازاکی در هند حدود 5.30 میلیون تومانه!با توجه به قیمت این دو به نظر شما میارزه که من 2.5 میلیون پول بابت هیوسانگ 250 طرح قدیمی(چراغ گرد)بدم؟؟؟در ضمن اسم این مدل هیوسانگ در هند comet هست!همونطور که گفتم 2 سیلندر خورجینی هست و ماکزیمم سرعتش هم مثله اینکه دور و ور 170 180 هستش!در ضمن هزینه ی نگهداری این مدل موتور در هند مثل اینکه زیاده و قطعاتش کم گیر میاد!ولی برعکس نینجا رو شرکت باجاج وارد کرده و متاسفانه قیمت نوی این موتور جدود 5.30 میلیون تومن هست و چون تازه وارد شده دست دومش هم به ندرت و با قیمتهای فضایی گیر میاد!!!دوستان راهنمایی کنند!
    سلام علیکم
    من که هندوستان نرفتم . اما یه خانم جوون در فامیل داریم که هند تحصیل می کنه و موتور سوار می شه . فیلمهای رانندگی در ترافیک هند رو هم تو سایت یوتوب دیدم
    خب از اینجهت بفکاهی شبیه . اما حداقل موتور تو جاده مجازه و سی.سی محدود نداره . از طرفی تنوع زیاد و قیمت کم و حتی دستکاری در ظاهر و انجین موتور قانونیه و نمایشگاه سالیانه هم داره !
    تا جاییکه من مطلعم شرکت برادر راهول باجاج نمایندگی کاوازاکی هست . همین اونجر رو هم تحت لایسنس کاوازاکی می زنه . من بنظرم این موتورو اگر بتونید بخرید بهتره تا هیوسانگ - از باب خدمات - اما از نظر کیفیت تفاوت چندانی با هم ندارند ! البته سیستم احتراق و سوختشون و ... رو نمی گم یکی هست . منظورم اینکه رنک این دو موتور جایی خوندم برابره .
    هیوسانگ یه موتور 650 کروزر داره . من عاشق قیافه اش هستم . خیلی خوشگله !
    بسیار قدرتمند هم هست و مقاوم در مسافت های دور . اگر برای مدت زیادی قراره هند بمونید بنظرم دنبال موتور خوب باشید . بجز این ، نه !
    شما تهران یه نینجا سوار شید سر چهارراه تابلو می شید ... اما در هند اینقدر که دیدن میمون کنار جاده طبیعیه ، موتور هم طبیعیه

14. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

حرفهای شما در مورد ازادی انواع موتور در حجمهای مختلف در هند کاملا درسته!اما راننده ی لایق وعاقل و با استعدادی واسه اون همه موتور وجود نداره!!!!ای کاش در ایران هم این گونه میبود!اونوقت میدیدیم چند فرناندو الونزو از بین همین جوونهای ایرونی بیرون میومد!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جلوی درب امامزاده صالح (ع) رو یه ردیف کم عرض ، آسفالت نرم کردن . جاتون خالی اونجا محل پارک موتورسیکلته . کلی موتور افتاده و خرد شده بود . کلی مردم و رهگذارن رد می شدند و هیچ کسی موتورها رو دست نمی زد تا بلندشون کنه یا نگران اموال مردمی باشه که داخل امامزاده برای عبادت رفتن !

در عوض امروز عصر سه بار موتور منو دم در خونم سره خود جابجا کردن . می گم چرا زنگ نمی زنی ؟ بگو ماشینم رد نمی شه . چطور به اموال مردم دست می زنی ؟ فقط می گه ببخشید ! دیگه واجب شد برای موتور دزدگیر نصب کنم .... حداقل اگه یه وقتم جلوی امامزاده ای پارک کردم و موتورم افتاد یه کیت الکترونیک مرام بذاره و بهم بگه که افتاده زمین !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •