سلام
من دیروز رفتم شهرک آزمایش برای امتحان کان-ویوز یا همون شهر "کله قندی" !
بی خود موتورم رو پیاده رو پارک نکردم و الکی 500 تومان پول پارکینگ مفتضح نیروی انتظامی رو دادم .
آسفالت پارکینگ تازه و نرمه . جک موتور توش فرو می ره . تازه بدلیل تعدد موتورها احتمال آسیب بدنی به موتور شما زیاده . چندتا چراغ راهنما و آرم بدنه و ... ریخته بود کنار پارکینگ تازه تاسیس !!
بهرجهت کلی پیاده رفتم تو این شهرک . اشتباه بعدیمم این بود که از درب جنوبی نرفتم که نزدیکتر بود . به محل امتحان رسیدم . بی دلیل دوتا کانکس تریلی رو با فاصله طولانی قرار دادن . از یکی فیش 1000 تومانی می خری و به بعدی می دی !!
مامور فروش فیش ساعت 9 صبح در حال انجام وظیفه ، در حال لمباندن صبحانه با نان بربری بود . اینقدر چپونده بود تو دهنش که نمی تونست جواب مراجعه کننده رو بده . مردک الاغ !
من هم که تابحال سوار سی.جی 125 نشده بودم . من رو نفر اول خوندن !!
یکی از اون بچه ها می گه برو بذار موتور واسه ما گرم شه ! افسره حتی نمی گفت کلید موتور رو کجا بذارم . سوئیچ موتور که روی هندل-بار هست زیر کلاه نامشخص بود . کلاه هم که شبیه کلاه اسکیت بچه هاست . بند هم نداره ! یعنی انگار تمام چیزها در این آزمون سمبلیکه !
موتورو با سختی روشن کردم و فرمونش خیـــــــــــــــــــلی پایین بود .
انگار داشتم سوار سه چرخه بچه امتحان می دادم . حالا که فکرشو می کنم . واقعا این موتور سوارای سی.جی چه جراتی دارن با این موتور تو اتوبان 120 تا می رناونم تازه با دوتا خانوم و دو تا بچه . خریت محضه ! دور از جون هم نمی گم ! چون واقعا ...
خلاصه راه افتادم یراست از سمت چپ خیابون داخل محیط مخروط ها . تا اومدم اول رو رد کنم خوردم به مخروطه و رد شدم ... بدون اصرار از اینکه اولین بارمه سوار این نوع موتور می شم پیاده شدم . نکته جالبش اینکه برخلاف سایرین بنظرم کلاچ موتور خوب هست - نه کلاچ حرفه ای - ولی خوبه . گاز موتور هم بد نیست . چون کلا سی.جی موتور بی حالیه . حالا یکمم سیم گازش تیز باشه !
اما ترمزش افتضاحه . من که همیشه سوار موتور ترمز دیسکی شدم . برای تعجب آور بود که چرا این ترمزه نمی گیره . تازه سرعتمم 4 کیلومتر بیشتر نبود . داشتم فکر می کردم این موتورسوارای تهرانی چطور جرات می کنند با چنین ترمزی و کلی ترک نشین و بچه روی فرمون با سرعت داخل اتوبان بشند . اونم درست بچسبونند پشت کامیونی ... چیزی