والا من یکی از این بین المللی ها رو نگاه مرکردم شهریه کل دوره ارشدش رو 17 تومن زده بود ! کلا از آزاد خیلی بیشتره خرجشون
والا من یکی از این بین المللی ها رو نگاه مرکردم شهریه کل دوره ارشدش رو 17 تومن زده بود ! کلا از آزاد خیلی بیشتره خرجشون
بله درسته بین 2 تا 3 برابر.17 تومنی که شما دیدید بسیار خوب بوده در بعضی رشته به 50 تومن هم می رسه.(در مقطع دکترا از 50 تومن شروع قیمته/)
سلام
ساعات امتحانی کارشناسی ارشد رو میشه بگید؟
تاریخ برگزاری آزمون و ساعت شروع امتحان :
آزمون كارشناسي ارشد ناپیوسته سال 1392 در شش نوبت صبح و عصر روزهاي پنجشنبه 9ر3ر92 ، جمعه 10ر3ر92 و شنبه 11ر3ر92 به طور همزمان در سراسر کشور برگزار میشود. زمان شروع آزمون نوبت صبح رأس ساعت 8 و نوبت عصر رأس ساعت 16 خواهد بود.
آقا برا من نوشته عصر جمعه مطمئنید عصر سساعت 4 هستش؟
این دیگه چه کنکوری بود خیلی مسخره بود خوب شد نخونده بودم .اقا کنکور زبان کسی اینجا بوده ؟
سوال های اختصاصیش 10 تاش تکراری بود! یعنی دو بار چاپ شده بود ..منم شک داشتم بعضی هاشو رو دو گزینه مثلا سوال 50 و 61 سوال هاش یکی بود منم مثلا 50 رو زدم ب و 61 زدم ج)
![]()
عمومی هاش واقعا انقدر سخت بود که من حتی معنی جمله هاشو نمی فهمیدم چه برسه جواب بدم و اصلا استاندارد نبود!!
یک قسمت عمومی این بود ک 20 تا سوال داده گفته کدوم جمله غلط هست و هر کدوم از جمله ها 2 خط بود ! و اصلا نگفته بود از نظر چی غلط بودنشو باید مشخص کنیم از نظر معنی از نظر گرامر از نظر مفهوم !!
کنکور دولتی واقعا بهتر بود هم اسون تر هم منظم تر انقدر تو برگه صرفه جویی کرده بودن ک حتی ننوشته بودن از سوال چند تا چند ماله گرایش ما هست گوشه بالا صفحه نوشته بودن!
40 تومن هم پول ازمون یک بیسکوییت 500 تومنی دادن ! خاک بر سرشون.
تو جلسه هم که بالا سر ادم حرف می زدن نظر سنجی رو هم اصلا جمع نکردن . کارت ملی و... هم چک نکردن !!
یعنی اگه می دونید کسایی که کنکور دارن یکی رو می تونن جا خودشون بفرستن تو!
اینم ی شرح حال از کنکور ازاد مسخرشون![]()
مهندسی نرم افزار
ائوال های تخصصی خیلی آسون تر از سراسری
زبانش 3 تا پسیج و فوقوالعاده سخت !
سلام
آقا زبان افتضاح بود![]()
من ریاضی کلا هیچی حالیم نیست. ریاضی از نظر شما چطور بود؟
ریاضی مهندسی و محاسبات مخصوصا منظورمه
آقا باورت میشه از 2 ساعت من 1 ساعت و ربع فقط رو زبان بودم؟ ریاضی رو من نزدم داداش
3 تا پسیج آخه ؟ امتحان های IELTS سه تاپسیج داره .واقعا سخت بود . دوستم که این مدرک رو داشت 100% گفت زدم !
ولی چیزی که جالب بود این بود که خیلی از صندلی ها خالی بود . انگار خیلی ها نیومدن !
ســلام...قا باورت میشه از 2 ساعت من 1 ساعت و ربع فقط رو زبان بودم؟ ریاضی رو من نزدم داداش
3 تا پسیج آخه ؟ امتحان های IELTS سه تاپسیج داره .واقعا سخت بود . دوستم که این مدرک رو داشت 100% گفت زدم !
ولی چیزی که جالب بود این بود که خیلی از صندلی ها خالی بود . انگار خیلی ها نیومدن !
زبان رشته عمران-عصر امروز زیاد سخت نبود..سطح زبان من زیاد بالا نیست در حد متوسط رو به پایین....اما 20 تا سوال بود.. بیشتر اش هم معنی لغت بود و فکر میکنم 6-7 تا گرامر...سوال متن هم اصلا نداشت...
ولی تعداد صندلی های خالی زیاد بود...و بعد 2ساعت که اجازه خروج دادن راحت 70 الی 80 درصد بلند شدن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)