دوست عزیز متاسفانه آسیاتک گزینه شارژ الکترونیکی رو حذف کرده یعنی باید بری 2 ساعت تو صف بانک وایسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوست عزیز متاسفانه آسیاتک گزینه شارژ الکترونیکی رو حذف کرده یعنی باید بری 2 ساعت تو صف بانک وایسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوباره برداشتن که!
افتضاحه بخدا!!!! بخدا!!!!!!!!!!
نمیشه به مرجعی چیزی شکایت کرد و این مورد رو گزارش داد؟؟
همه پیشرفت میکنن اینجا همه پسرفت میکنن !
بره گمشه شرکت آسیاک رو باید درش رو ببندن. شماها اگه مرد باشین میایین همگی میریم کنسل میکنیم دیگه زورمون به اینا که میرسه .
من الان چند روز اسیر شارپ الکترونیکی هستم. شرکت ارائه دهنده اینترنت هستن تو عصر ارتباطات اون وقت سنتی عمل میکنه. خاک بر سر مدیرعامل آسیاتک که باید بره گوسفند بچرونه.
من الان از نرم افزار همراه بانک ملت 3000 ریختم به ساب آسیاتک بعد به من شماره رهگیری داد فتم تو سایت بانک دیدم شماره سریال رو زده همین ولی ممیز ندره در صورتی که تو قسمت حواله بنکی آسیاتک میری میگه ب اید بعد از ممیز رو بنویسی البته شمردم دیدم هر دو 9 رقم هست د رقم صفر اول رو حذف کردم زدم ولی گفت حساب بانکی شما اشتباه هست تا 24 ساعت آینده. کسی حواله بانکی شارپ کرده ؟؟ وقتی شماره سریالرو میدی چی باید بگه؟؟؟؟ من شماره سریالی که بهم داده بانک بدون ممیز هست ولی 9 رقم هست چند رقمش رو باید بزنیم؟؟؟ مسخره کردن بابا . برن جمع کنن
ولي من حدود يك هفته پيش پرداخت الكترونيكي كردم و حجم خريدم ..
من امروز شارژ کردم حواله
تا 24 ساعت آینده 100 مگابایت حجم داده تا بررسی بشه ببینه فیش درسته یا نه
چه مسخره![]()
با این وضع ، من هم باید برم تو فکر لغو قرار داد ، تا آخر اردیبهشت که قرار داد دارم ، اما فکر کنم فوق اش مجبور بشم یه ماه دیگه شارژ کنم ، بعدش باید یه کار کرد ، مسخره بازی در آوردن ....
بابا همگی اینجا قرار بزارید یه 5 شبه بریم شرکت حدود 20 نفر هم باشیم کافیه بعد بگیم میخواهیم لغو قراداد کنیم. خودشون به دست و پا میفتن البته اگه براشون مهم باشه ونه اینجوری بی خیال باشن باید در شرکت رو ببندن. کسی که میاد تو بازار بیزینس باید مشتری جلب کنه تو ایران برعکس هست دهن مشتری رو سرویس مینن و میچاپن عزیز تر هستن ما هم ازشون تشکر میکنیم که دهن م رو سرویس میکنن. والا به خدا
من عمرا برم بانک پول بریزم !
سایتشون از هر روشی بلد بودم نتونستم واردش بشم !
3 ماهه قرارداد دارم. تا خرداد . ولی الان حجمم تمومه تقریبا !
ولش میکنم تا درست بشه !
متاسفانه مودم دیال آپ هم اصلا ندارم ! نمیدونم !
اگه کسی تونست وارد سایت بشه بگه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)