سلام .
دوستان یه فیلم دانلود کردم دوبلهی روسی روشه، بعد هر کاری کردم نتونستم توی کی ام پلیر یا پلیرهای دیگه دوبله رو تغییر بدم.
راهی هستش که بشه کلا این دوبله ی روسی رو حذف کرد؟
ممنون.
سلام .
دوستان یه فیلم دانلود کردم دوبلهی روسی روشه، بعد هر کاری کردم نتونستم توی کی ام پلیر یا پلیرهای دیگه دوبله رو تغییر بدم.
راهی هستش که بشه کلا این دوبله ی روسی رو حذف کرد؟
ممنون.
سلام
خب من یک چند تایی از این دوبله های روسی دارم که در بیشترشون دوبله روی استریم اصلی انجام شده که در این حالت قابل جدا سازی نیست ولی بعضی هاشون هم هست که علاوه بر این دوبله ی روسی، صدای زبان اصلی فیلم هم همراهش هست . شما در kmplayer این مسیر رو چک کنید اگر فیلم دو یا چند کاناله باشه مشخص هست وگرنه که راه دیگه ای نداره
right click > audio > stream selection
چک کردم، سه تا گزینه داره: چپ، راست، هردو.
که تغییری نمیکنه هیچکدومشون.
![]()
سلام
فیلم وقتی فقط یک صدا داشته باشه در این بخش همین "چپ راست هر دو" میاد ...... پس فیلم شما فقط همین یک صدا که دوبله ی روسی روی استریم اصلی هست رو داره که خب قابل جداسازی نیست .
سلام دوستان
من یه فیلم دارم که از یه نفر دیگه گرفتم این فیلم رو با هر پلیری امتحان کردم اما پخش نمیشه یعنی ثانیه شمار حرکت میکنه اما هیچ تصویر یا صدایی نمیاد!
نمیدونم این مشکلم مال چیه!
کسی میتونه کمک کنه!
اینم اضافه کنم که فیلم کاملا سالمه چون تو یه سیستم دیگه امتحان کردم که دیدم خیلی راحت پخش شد!
مرسی
از Media Player Classic یا VLC player استفاده کردین ؟!
من هر وقت با همچین مشکلی مواجه میشم اون فایل رو با مدیا پلیر کلاسیک باز میکنم و مشکلی پیش نمیاد .
حسین جان ممکنه مشکل از کدک باشه
میخواهی اخرین ورژن کدک رو نصب کن ببین مشکل حل میشه یا نه.البته اگر مطمئنی همین فایلی که داری درسته.شاید درست کپی نکرده باشی و یا...
سلام بله تقریبا از همه ی پلیرهای معروف استفاده کردم اما مشکل همچنان پابرجاست!
سلام علیرضا اتفاقا آخرین ورژن کدک رو هم از همین پی سی ورد دانلود کردم اما بازم پخش نکرد!
مدیا پلیر کلاسیک خیلی کم پیش میاد فایلی رو پخش نکنه !
فرمت فیلمی که میخوان تماشا کنین چیه ؟!
فرمت فیلم MKV هست!
راستش خودمم موندم چرا پخش نمیکنه معمولا مدیاپلیر کلاسیک همه فرمت ها رو خیلی راحت پخش میکنه اما اینو که پخش نکرد!
دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)