اگر منظورتون همون 206 که همه چیزش سفید هست بهش میگن :
پک لوک
اگر منظورتون همون 206 که همه چیزش سفید هست بهش میگن :
پک لوک
دوست عزیز اگه میشه بیتر توضیح بدین در مورد همه چیز؟
آیا از نظر فنی فرقی داره؟
سلام
یه مدتی هست که صبح ها که ماشینو روشن میکنم حدود 40 ثانیه موتور بد کار میکنه و یه کم دود سیاه از اگزوز میاد و بعدش درست میشه!!
قبلا این طور نبود به نظرتون مشکل از کجاست؟
دوست عزیز لطفا مدل ماشین و کارکردش رو بگین تا دوستان راحت تر جواب بدن.
ممنون
سلام
مدل 1388 تیپ2 کارکرد 25هزار کیلومتر![]()
ربطی نداره که همه چیزش حتما سفید باشه.میتونه کل ماشین سیاه باشه که به این ست میگن پک لوکاگر منظورتون همون 206 که همه چیزش سفید هست بهش میگن :
پک لوک
نه داداش فرقی نداره.تو میتونی همین 206 عادی به هر رنگی رو ببری یک جا و بدی جای دستگیره و اینه و کل ماشین رو یک رنگ کنند که رنگ سفیدش تو بعضی از نماینگی های وسایل خودرو اماده موجود هست ولی به هر رنگی که هست بهتره خودت ببری پیش یک نقاش خوب و اینطوری ارزون تر در میاد.دوست عزیز اگه میشه بیتر توضیح بدین در مورد همه چیز؟
آیا از نظر فنی فرقی داره؟
کلا توصیه نمیشه کل ماشین یک رنگ شه چون بی ریخت میشه ولی اگر بعضی قسمت ها رو دست بزنی بهتره میشه مثلا دست گیره در هم رنگ شه.
دوستان تازگی ها متوجه افزایش مصرف بنزین نشدن؟ تا جایی که از چند نفری پرسیدم مشکل از بنزین بی کیفیت هست که مصرف رفته بالا!
دقیقا همین طوره!
حالا به موتور فشار میاد و شتاب کم میشه و 1000 تامشکل دیگه!
مصرف سوخت هم بالا میره!
تو 206 ها به خصوص TU5 ها ثابت شده!
به نظر شما بیشترین صدمه رو پمپ بنزین ماشین میبینه یا سیستم انژکتور؟
به نظر من همه موارد درسته! علاوه بر مسیر سوخت خود موتور خیلی بهش فشار میاد ....
منی که اینقدر کم ماشین در میاوردم و هفته ای 1 بار میرفتم پمپ الان هر 2 3 روز دارم میرم واقعا مصرف بالا رفته ...
حالا اگه مشکل از ماشینه منه دوستام چرا مشکل افزایش مصرفو دارن یا توی تیونینگ تاک هم این بحث مطرح شده
شتاب کم مصرف بالا واقعا این بنزین کیفیت افتضاحی داره ! حالا فرض کن مورانو رو که داشت بنزین معمولی از یکی از بدترین جایگاه های شهرمون میزد ...
تقریبا راه حلی برای حل این مشکل فکر نکنم وجود داشته باشه ! علاوه بر مشکل اکتان این بنزین واقعا شبه بنزین هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)