من بشتر مواقع كه به اينترنت وصل مي شوم فايلهاي exe با نام هاي مختلف مثلbiz يا niz وغيره وارد درايو c ميشود و باعث اختلال در سيستم مي شود
من بشتر مواقع كه به اينترنت وصل مي شوم فايلهاي exe با نام هاي مختلف مثلbiz يا niz وغيره وارد درايو c ميشود و باعث اختلال در سيستم مي شود
سلام
بارها مطرح شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه برنامه برای بستن پرتها اینجا گذاشتم این را هم استفاده کنید
موفق باشید
توی پست اول تاپیک ، تو روش اول وصل کردن هر نوع فلش مموری فرقی نداره ؟ یا باید فلشی باشه که احتمال میدیم ویروس از اون بوده ؟
وقتی تیک hide protected operating system files رو برمیداریم ، بعد از اینکه کل مراحل انجام شد کارمون تموم شد دوباره باید تیک بزنیم دیگه ؟
بله برای امنیت کامل، درایو فلش مموری رو هم چک کنید چون نمیتونید صد در صد مطمین باشید که ویروس از فلش نیومده باشه.
بله اون قسمت رو هم بعد از اتمام عملیات به حالت پیش فرض در بیارید.
thenxxxx>>>>>>>>
ا سلام
چرا این با اینکه سیستم من قادر به Show کردن فایلهای Hidden می باشد اما تیک دو گزینه ای که با رنگ قرمز مشخص شده است پس از برداشتن مجدداً به حالت اول برمی گردد و قادر نخواهد بود پسوند فایلها را نمایش دهد؟
(آنتی ویروس من Nod32 و آپدیت می باشد و سیستم من به Autorun info آلوده نیست)
چگونه میتوان این دوگزینه را مجددا فعال نمود؟
اشکال از تروجانی که در پست اول بود نبود ؟
دوستان خواهش میکنم کمک کنید ...
الان وقتی روی 2 تا از درایو ها کلیک میکنم Access is Denied میزنه و بقیه ی درایو ها هم پنجره ی open with باز میشه
اون مراحلی رو که در صفحه ی اول بود خوندم ولی وقتی روی درایو راست کلیک میکنم و open رو میزنم باز هم پنجره ی open with میاد ... مگه اینکه توی Run بنویسم :H یا :F تا وارد درایو بشه
وقتی هم وارد درایو میشم اصلا فایلی به اسم Autorun.inf نیست ... فایل ها رو هم در حالت show hidden گذاشتم
کاسپر اسکای اینترنت سکیوریتی 7 آپدیت هم نصبه
سلام
توی صفحه اول همین تاپیک یه برنامه به نام Flash_Disinfector برای حل مشکل open with درایوها معرفی کردم . اون برنامه را بگیر و اجرا کن تا مشکلت را حل کنه .
برای حل مشکل Access is Denied هم بارها پاسخ داده ام . مربوط به تغییر مالکیت درایوها می باشد .
موفق باشید![]()
با عرض سلام خدمت آقا مهدی
کامپیوتر من به ویروسی آلوده شده که تمام فولدرها رو به فایل exe با حجم 65 کیلوبایت تبدیل می کنه می خواستم ببینم اونم همین ویروس new folder هست یا چیز دیگه ایه؟
اگه راهنممایی کنیک خیلی خیلی ممنون میشم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)