چون کسی اطلاعاتی نداشت من خودم این آموزش رو تدوین کردم که امیدوارم به دردتون بخوره
نحوه تایپ شعر در ورد (word ) به لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
440kb :حجم rar.pdf
چون کسی اطلاعاتی نداشت من خودم این آموزش رو تدوین کردم که امیدوارم به دردتون بخوره
نحوه تایپ شعر در ورد (word ) به لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
440kb :حجم rar.pdf
خوب چون باز هیچکس جواب نداد خودم راه حلم رو میگم بگید درسته یا نه:
از منوی edit>goto>page میریم. سپس از ابتدای صفحه هرچی هست پاک میکنیم بدین صورت صفحه به طور اتومات پاک میشه.
ای ولله بابا آخرشی مرسی امیدوارم فرصت جبران باشه
سلام
من در نوشته ام توضیح دادم که عکس ها مال خودم نیست و از تو فروم پیدا کردم .
فعال سازی با اینترنت که اصلا امکان نداره ، صفحه ی دوم بعد از انتخاب گزینه ی دوم صفحه ی اول میاد .
دوست عزيز سلام حالا چرا گير دادي به همين نسخه؟ من كه ديگه چيزي به ذهنم نميرسه
مرسي علي آقا. جواب ميده. فقط اين كد پيج كه گفتي نفهميدم چي هست.
جواد جان اون چيزي كه من از كد پيچ ميدونم همين تركيب كليد آلت با اون عددي هست كه ميگيري من هر دو تا ي شما رو كد اسكيش رو پيدا كردم هر دو تا يه عدد رو ميداد.
در ضمن من خودم كدپيج رو به عنوان يك واژه از ديگران ياد گرفتم حالا مفهومي كه براي خودم داره هموني هست كه بهت گفتم.
آفرين! درست گفتي.
اگه باز هم سوال داشتي از خودت بپرس. فكر كنم بهتر از ديگران مي توني جواب بدي.
ضمناً راه حل، به همين سادگي هست كه گفتيد، كافيه همه متن اون 2 صفحه مورد نظر رو انتخاب كرده و دكمه Delete رو بزنيم.
اين آموزش در تاپيك مايكروسافت ورد موجود هست. نكته اساسي در استفاده از كليدهاي Shift+Enter هست. براي ستون بندي صفحه به طوري كه صفحات ديگه ستون بندي نشوند، بايد قبل و بعد از ستون مربوطه، گزينه Insert> Break> Continious رو بزنيم.
از دادن اسپم جدا خودداری کنید
اما دوست عزیز بهتر بود آموزشت را در ادامه ی تایپیک اصلی قرار می دادی.
راستی من آموزشت را خوندم و یه پیشنهاد دارم برات روی عکس ها بیشتر کار کن بعضی جاها هم غلط املایی داشتی.امیدوارم آموزش های بعدیت پربارتر باشن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)