کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
سلام
وقتی با ------ وب گردی میکنی دیگه وب گارد آوبرا کار نمیکنه و عملا چیزی رو اسکن نمیکنه. چطوری پورت بهش بدم تا اسکن کنه ؟
مرسی![]()
کسی نمیدونه باید چی کار کنم ؟؟؟![]()
Avira Security Suite
به اینجا نگاه کن
پیروز باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خوبین
من یه بازی نصب کردم که آویرا فایل اجرایی اون رو مشکوک میشناسه و هی پیغام می ده که می خواد اونو پاک کنه برای همین من باید اونو غیر فعال کنم راهی هست که از شر این پیغام ها راحت بشم تا بتونم بازی رو راحت اجرا کنم در عین حال انتی ویروس هم فعال باشه
البته من لینک تو پست اول که برای لیست سفید بود رو خوندم ولی چیزی نفهمیدم
گفته بود باید فایل رو تو قسمت Extensions قرا بدین اما نمیدونم چه جوری !!!
تا اینجا رو رفتم ولی بعدش رو ....
مرسی از دوستان
کسی نمی دونه چرا وقتی فایر وال آویرا روشن باشه نمی شه وارد هیچ سایتی شد؟
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام وخسته نباشید
من از آویرا پرمیوم سکیوریتی استفاده میکنم نسخه 2010؛یکی از برنامه ها را به عنوان Malware میشناسد و دسترسی را به آن قطع میکند هر کاری هم کردم که این برنامه را به عنوان Malware نشناسد نشد(هم در قسمت تنظیمات گارد جز exception قرار دادم هم در proactive به عنوان برنامه مجاز برای استفاده معرفی کردم).مدام هم پیغام خودش را نشان میدهد .اگر میشود راهنمایی بفرمایید چه کار کنم برنامه را Malware نشناسد .
با تشکر
یاعلی
سلام
منم همین مشکل رو داشتم ( تو تاپیک هم گفتم ) ولی تونستم جوابشو تو یه فروم انگلیسی پیدا کنم
مشکلم کامل حل شد
اگه می خوای اویرا فایل مورد نظر تو اسکن نکنه و بی خیال اون بشه این کارو بکن
1- اویرا رو باز کن
2- configuration
3- تیک expert mode رو بزن
4-بعد شاخه اسکنر رو باز کن ، بعد شاخه اسکن رو باز کن و روی expection کلید کن و از محل رو برو پوشه فایل یا خود فایل مورد نظر رو وارد کن و تنظیمات رو ذخیره کن
5- همین مراحل رو برای Guard انجام بده
با این کار دیگه محتویات مسیر مربوطه اسکن نمیشن
موفق باشی...
این طور نیست. توی قسمت فایروال دسترسی مرورگرتون رو به شبکه ازاد کنید.
جایی نداره که بخواهی پورت بهش بدی اما این بخش رو تست کن. ------ رو روشن کن از مرور گر پورت و هاست رو این پنجره کپی کن... تست کن ببین شاید کانفیگ بشه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)