تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین آلبوم محسن یگانه کدام است؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
صفحه 132 از 175 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 1749

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن یگانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kesel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چقدر کاور ابتداییه !!
    به برادرزاده‌ی 8 ساله‌ام یه چیزایی از فتوشاپ یاد دادم، جدیداً یاد گرفته این جوری که این کاور ساخته شده، عکسا رو کنار هم می‌ذاره! تازه افکت‌های قشنگ‌تری هم میده بهشون !!
    برادر زادتون خیلی با استعداده ! جدی می گم البته شاید من از گرافیک چیز زیادی نمی فهمم .
    در هر حال به نظرم لازم نبوده یه طرح پیچیده ی گرافیکی رو اجرا کنن دیگه ... به نظرم همین خیلی قشنگه ... متناسب با اسم آلبومم هست ... رنگ بندیشم خوبه خداییش

2. 4 کاربر از Kesel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

من که از همه بیشتر از اون آهنگ اول دموی قبلی خوشم اومد، همون که میگه:
    "تو که می دونی...بجز آغوش تو جایی نداشتمو رفتم"
    اونم یکی از آهنگای غمگین آلبوم بود که یادم رفته بود. اسمشم تو که میدونی هستش.
    انصافا خیلی قشنگم شده بود تو اون دمو.
    تنظیمش هم واسه شهاب اکبریه که من کاراشو خیلی دوست دارم.

اینم فکر کنم کاور آلبوم باشه :
    چقدر کاور ابتداییه !!
    به برادرزاده‌ی 8 ساله‌ام یه چیزایی از فتوشاپ یاد دادم، جدیداً یاد گرفته این جوری که این کاور ساخته شده، عکسا رو کنار هم می‌ذاره! تازه افکت‌های قشنگ‌تری هم میده بهشون !!
    بعید میدونم این کاور آلبوم باشه. چندتا از سایتا اینو کاور اعلام کردن ولی مشکل اینجاست که همین عکس با افکتهای مختلف دیگه ای قبل از اینم پخش شده بود.
    از طرفی این عکس رو تو پست جدید جاست یگانه گذاشتن و وقتی از آرش حسینی در مورد کاور پرسیدن گقته بود که صبر کنید اون رو هم میبینین.
    من که خیلی بعید میدونم این باشه چون خیلی خیلی برای کاور یه آلبوم ضعیفه.

4. 5 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعید میدونم این کاور آلبوم باشه. چندتا از سایتا اینو کاور اعلام کردن ولی مشکل اینجاست که همین عکس با افکتهای مختلف دیگه ای قبل از اینم پخش شده بود.
    از طرفی این عکس رو تو پست جدید جاست یگانه گذاشتن و وقتی از آرش حسینی در مورد کاور پرسیدن گقته بود که صبر کنید اون رو هم میبینین.
    من که خیلی بعید میدونم این باشه چون خیلی خیلی برای کاور یه آلبوم ضعیفه.
    ای بابا نفرمایید تو رو خدا ! چرا برا کاور یه آلبوم ضعیفه ؟ مگه چشه ؟
    البته این که گفتید این کاور آلبوم نیست ممکنه منتهی چیزی از یه کاور به نظر من کم نداره
    توی کاورایی که من دیدم بیشتر از تکنیکای عکاسی استفاده می شه تا گرافیکی ... یعنی کلا برای طراحی کاور آلبوم پاپ خیلی خودشونو اذیت نمی کنن که از افکت های عجیب و غریب فوتوشاپ استفاده کنن ... خارجی زیاد گوش نمی دم منتهی در مورد اونایی که کاوراشونو دیدم هم همینجوریه

اینا رو الان خودم اسکن کردم قسمتی از آلبومای مهم همین چند وقت پیش که هیچ کدوم کار گرافیکی خارق العاده ای روش انجام نشده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Kesel; 17-10-2012 at 11:27.

6. 4 کاربر از Kesel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

چقدر کاور ابتداییه !!

ای بابا ...کوروش جان از شما بعیده...
    به خدا اگه من همین پست رو داده بودم الان مهران به جرم " اقدام علیه امنیت تاپیک " اومده بود حذفش کرده بود..

کجاش مبتدی هست ؟ همین کاور آلبوم هایی که دوستمون تو پست بالا گذاشتن رو ببین .خداییش این از همشون قشنگ تر هست..
    تازه اصلا معلوم نیست این کاور آلبوم باشه یا نه...
    هر چی باشه از کاور ژاکت و حریص که قشنگ تر هست..
    Last edited by ali_agha1981; 17-10-2012 at 11:45.

8. 3 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محسن یگانه در متنی که برای انتشار به سایت موسیقی ما داد نوشته است:

«سلام به طرفدارهای عزیز و دوست داشتنیه خودم و تمام دوستانی که پیگیر کیفیت و زمان پخش آلبوم حباب بودن ، اتفاقات بسیار زیادی برای آلبوم حباب افتاد و متاسفانه تو اکثر موارد انقدر این اتفاق عجیب بود که نمیشه عنوان کرد ولی الان که آخر خطه خودم خیالم راحته که هیچ سختی و زحمتی برای این آلبوم فرار نکردم و اگه کلیت این آلبوم به نظر شما کم یا زیاد بود ، مطمئن باشید که بیشتر از این توانم نبوده بذارید فعلا اکثر اتفاقات ناگفته بمونه ولی متاسفانه به صورت کاملا عمدی یه اشتباه توی طراحی آلبوم رخ داد که دلیل اصلیش جابه جایی های مکرر توی چیدمان قطعات آلبوم بود که این اشتباه موجب شد دوستای بسیار خوبی دارم که توی این چندسال خیلی پیگیر این بودن که که من یه سایت رسمی و به روز داشته باشیم ولی خوب از اونجایی که من نمیرسیدم رسیدگی کنم.

تمام زحمات این ماجرا رو دوش دوستام بود ولی متاسفانه توی آلبوم به خاطر اشتباه خودم آدرس سایت رسمی از آلبوم حذف شد چون دوست دارم یه منبع خبری و به روز داشته باشم خواهش میکنم که به این آدرس سایت شخصی خودم سر بزنید و تمام نظراتتون رو به صورت مستقیم به خود من بگید دوست دارم تمام ایرادهای کارم رو به زبون خودتون بنویسید»
    این 2 قسمتی که قرمز کردم واقعا ایراد نگارشی داره که من نمیفهمم منظورش چی بوده از این جملات؟
    یه اشتباه موجب شده که دوستای خوبی داشته باشه؟
    یعنی چی؟
    از اونجایی که نمیرسیده رسیدگی کنه. ؟ خب بعد؟ چی شده؟

10. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این 2 قسمتی که قرمز کردم واقعا ایراد نگارشی داره که من نمیفهمم منظورش چی بوده از این جملات؟
    یه اشتباه موجب شده که دوستای خوبی داشته باشه؟
    یعنی چی؟
    از اونجایی که نمیرسیده رسیدگی کنه. ؟ خب بعد؟ چی شده؟
    نه اشتباه نگارشی نداره تند تایپ کرده . شما نقطه بزارین بخونین اینجوری می شه :
    فعلا اکثر اتفاقات ناگفته بمونه ولی متاسفانه به صورت کاملا عمدی یه اشتباه توی طراحی آلبوم رخ داد که دلیل اصلیش جابه جایی های مکرر توی چیدمان قطعات آلبوم بود که این اشتباه موجب شد (نقطه)
    دوستای بسیار خوبی دارم که توی این چندسال خیلی پیگیر این بودن که که من یه سایت رسمی و به روز داشته باشیم ولی خوب از اونجایی که من نمیرسیدم رسیدگی کنم(ویرگول)تمام زحمات این ماجرا رو دوش دوستام بود ولی متاسفانه توی آلبوم به خاطر اشتباه خودم آدرس سایت رسمی از آلبوم حذف شد چون دوست دارم یه منبع خبری و به روز داشته باشم خواهش میکنم که به این آدرس سایت شخصی خودم سر بزنید و تمام نظراتتون رو به صورت مستقیم به خود من بگید دوست دارم تمام ایرادهای کارم رو به زبون خودتون بنویسید

12. 5 کاربر از Kesel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عکس صفحه ی پیش کاور اصلی آلبوم هست : (منبع آرش حسینی ، جاست)

این عکس جدید عکس اصلی کاور آلبومه؟درسته؟

بله

سلام.
    عکسی که اضافه شده کاور آلبوم هست؟

با کمی تغییرات..

14. 3 کاربر از Kesel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خوب کاور آلبوم تایید شد و همین عکس با کمی تغییرات میشه کاور آلبوم. البته کاور بازم عکس داره به جز این.

ای بابا نفرمایید تو رو خدا ! چرا برا کاور یه آلبوم ضعیفه ؟ مگه چشه ؟
    البته این که گفتید این کاور آلبوم نیست ممکنه منتهی چیزی از یه کاور به نظر من کم نداره
    توی کاورایی که من دیدم بیشتر از تکنیکای عکاسی استفاده می شه تا گرافیکی ... یعنی کلا برای طراحی کاور آلبوم پاپ خیلی خودشونو اذیت نمی کنن که از افکت های عجیب و غریب فوتوشاپ استفاده کنن ... خارجی زیاد گوش نمی دم منتهی در مورد اونایی که کاوراشونو دیدم هم همینجوریه

اینا رو الان خودم اسکن کردم قسمتی از آلبومای مهم همین چند وقت پیش که هیچ کدوم کار گرافیکی خارق العاده ای روش انجام نشده :
    حرفتون در مورد کاور بقیه آلبوما درسته (البته به جر یکی بود یکی نبود رضا صادقی) ولی من انتظار داشتم یه چیز بهتر میبود کاور.
    خودمم نمیدونم چرا. اینو زیاد دوست ندارم. این که اینجوری شب مهتاب و دریا و اینا داره زیاد دوست ندارم.
    میتونست به خاطر اسم آلبوم و ماهیت ترک حباب یه جور دیگه باشه. مثلا عکس خود محسن با یه عینک و کلاه باشه حالا با کمی تغییرات.

16. 4 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

استفاده از عکس خواننده‌ی پاپ روی کاور آلبوم، به خصوص تو آلبومای ایرانه، صرف نظر از خوب یا بد بودنش، چیزیه که رواج داره و تقریباً جا افتاده

اما من هم‌چنان سر حرفم هستم. نحوه‌ی چینش المان‌های گرافیکی، به خصوص پرتره‌ی خواننده، اصلاً حرفه‌ای نیست ...

تو کاورایی که دوستمون گذاشت هم کار خلاقانه‌ی خاصی دیده نمیشه، دو سه تاش (مثل آلبوم بهنام صفوی، رضا یزدانی و تا حدی، شهاب رمضان) از یه لحاظی مثل ترکیب رنگ یا پیامی که می‌خواد منتقل کنه (مثلاً حضور سیروان در کنار شهاب، که مهم‌ترین عامل فروش آلبومش بود) نسبتاً خوبن ...

در کل تو ایران کاورا خیلی ضعیف کار میشن و اصلاً اهمیتی به طراحیشون داده نمیشه ...

18. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    کاور خیلی ابتدایی کار شده ، میتونست خیلی بهتر از این باشه ! افکت ها و طرحهای آماده بکار رفته هم زیاد خوب نیستن
    ولی اگه بخوایم با کاورای آلبومای دیگه توی ایران مقایسه کنیم خوب در اومده

20. 5 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •