از کدهای زير استفاده کنيد:
نکته مهم: قبل از وارد کردن کد جديد کد قبلی رو حتماً پاک کنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کدهای زير استفاده کنيد:
نکته مهم: قبل از وارد کردن کد جديد کد قبلی رو حتماً پاک کنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما چه مشكلي با فايل زيپ داريد؟
سه سوت آنزيپش كنيد و از كي هاش استفاده ببريد
برنامه وين رر كه همه جا ريخته
اين هم ستاپ برنامه WinRAR که البته رجيستر شده هست و نيازی به کرک هم نداره، فقط اول برنامه قبلی رو کامل پاک کن بعد اين رو نصب کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب کاملاً مشخص هست، کد شما وارد ليست سياه شده است و بايد از کد جديد استفاده کنيد، درضمن قبل از استفاده از کد جديد حتماً کد قبلی رو پاک کنيد...
مارکوس جان دستت درد نکنه. قبلی ها رو دلت کردم و یه کی جدید اینستال کردم ولی باز میگه بلک لیستد چرا؟؟
Last edited by composer_kuchulu; 02-07-2008 at 18:21.
من يه سؤال داشتم:
ببينم آيا شما همه كي هايي كه جديد اعلام شده رو امتحان كرديد يا فقط يكي دو تاشو؟
یکیشو امتحان کردم.ساکسس داد ولی بعد دوباره ارور بلکلیستد داد
یکی دیگه مثل اینکه جواب داد.
Last edited by composer_kuchulu; 02-07-2008 at 18:47.
تو ورژن 8.0 اين اتفاق ميافته که 2 تا کد قبول کنه، ولی اصولی تر اين هست که کد قبلی رو حتماً پاک کنيد تا به مشکل نخوريد
کرک ورژن 6.0.2.621 رو لطفا بذارین.
دوست عزيز در لينک پايين کدهای مربوط به ورژن 7 و 8 موجود هست که بعضی هاشون به ورژن 6.0 هم ميخوره، ولی ديگه تست با خودتون، درضمن برای تست کدها حتماً کد قبلی رو اول پاک کنيد:
باز اگر کدی يافت نشد به سايت زير سر بزنين و با توجه به محصولی که دارين کدهای مربوطه رو دريافت کنيد و تست کنيد:مثلاً KIS6 يا KAV6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Markus; 03-07-2008 at 11:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)