سلام به همگي
دوستان من يه برنامه لازم دارم براي قفل گذاشتن روي inbox يعني اينكه فبل از باز شدن بخش مسيج ها پسورد بخواد
advance device lock رو هم دارم اما انگار مشكل داره اصلا نصب نميشه اگه ميتونين كمك كنين ممنون ميشم
سلام به همگي
دوستان من يه برنامه لازم دارم براي قفل گذاشتن روي inbox يعني اينكه فبل از باز شدن بخش مسيج ها پسورد بخواد
advance device lock رو هم دارم اما انگار مشكل داره اصلا نصب نميشه اگه ميتونين كمك كنين ممنون ميشم
دوستان با توجه با اینکه قیمت دبلیو 960 رسیده به 260 تومن آیا از همه لحاظ (کیفی و فنی) الآن خریدش توصیه میشه یا خیر ؟
آخرین فریم ویری که با آپدیت این گوشی بدست میاد چیه ؟ آیا زبان فارسی هم اضافه میشه یا خیر ؟
مرسی
Last edited by MVP77; 14-03-2009 at 23:06.
سلام.دوستان با توجه با اینکه قیمت دبلیو 960 رسیده به 260 تومن آیا از همه لحاظ (کیفی و فنی) الآن خریدش توصیه میشه یا خیر ؟
آخرین فریم ویری که با آپدیت این گوشی بدست میاد چیه ؟ آیا زبان فارسی هم اضافه میشه یا خیر ؟
مرسی
از لحاظ کیفیت نمیتونم نظر بدم.چون ندیدم جدیداش رو.
دیگه الان هر چی تو بازار هست باید آخرین فریمور رو داشته باشه.چون خیلی وقته برای آپدیت نیومده.
فارسی میشه.
خواهش.
البته الان دیگه زیاد گوشی جدیدی به حساب نمیاددوستان با توجه با اینکه قیمت دبلیو 960 رسیده به 260 تومن
گوشی بود که خیلی دیر شروع کرد به افت قیمت(نسبت به بقیه گوشی ها)
و تا مدت ها قیمت بالای کاذبی داشت
ولی الان دیگه فکر کنم بیارزه خریدنش
حامد جان ممنون عزیز
فقط از کجا میشه فهمید که جدیداش کیفیتش مثل سری اول خوبه یا نه ؟ مشخصه ای ، چیزی ؟
بالاخره بریم تو کار این w960 های جدید یا نه ؟
بازم ممنون![]()
خواهش میکنم.
والا نمیدونم چطور.خیلی جدید نیست.اون دیگه بستگی به خودت داره.
برنامه براش شاید دیگه نیاد و از همینها که موجوده باید استفاده کنی.
ولی مورد خوب هست در کل.
باز بیشتر بررسی کن.
من هم با سری اولش کار کردم و هم مدلی که یک ماه پیش خریداری شده. فرق خاصی بینشون ندیدم!فقط از کجا میشه فهمید که جدیداش کیفیتش مثل سری اول خوبه یا نه ؟ مشخصه ای ، چیزی ؟
من میخوام یک هندزفری سری wبرای گوشی خودم بخرم ولی بعضی ها میگن هندزفریهای دیگه اصلا کیفیت ندارند
من یکجا قیمت گرفتم گفت 4 تومن و خیلی طبیعی هم بود از نظر ظاهری با هندزفری فابریک هیچ فرقی نداشت فکر میکنید کیفیتش پایین هست؟
بیشتر از اینکه کیفیتش پائین باشه، استقامتش پائینه! من یه بار نیاز به هندزفری داشتم یه دونه از همین 4 تومنیها خریدم ولی سه روز بعد خراب شد!!! فکر کنم مال w300 بود. هندزفری اگه مدلش خوب باشه (مثل w910 یا ...) 15 به بالائه.من میخوام یک هندزفری سری wبرای گوشی خودم بخرم ولی بعضی ها میگن هندزفریهای دیگه اصلا کیفیت ندارند
من یکجا قیمت گرفتم گفت 4 تومن و خیلی طبیعی هم بود از نظر ظاهری با هندزفری فابریک هیچ فرقی نداشت فکر میکنید کیفیتش پایین هست؟
راست میگه من برای k850 رو 14 قیمت کردم چه برسه به سری wهندزفری اگه مدلش خوب باشه (مثل w910 یا ...) 15 به بالائه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)