من مرکز 773 هستم. واسه من که با psp بازی میکنم پینگش عالیه. دوستم با PS3 همین اندیشه رو گرفته صبح تا شب kill zone بازی میکنه. راستی دوستان , شما حتی اگه از بیرون مودم بگیرید و ببرید پیشه اندیشه واستون مجانی کانفیگ میکنه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من مرکز 773 هستم. واسه من که با psp بازی میکنم پینگش عالیه. دوستم با PS3 همین اندیشه رو گرفته صبح تا شب kill zone بازی میکنه. راستی دوستان , شما حتی اگه از بیرون مودم بگیرید و ببرید پیشه اندیشه واستون مجانی کانفیگ میکنه
دوست عزیز شما اگه پارسو ببینی چی میگی؟ اونکه پینگش گریه آوره !!! مودمت چیه؟ اگه asus بیسیم داری باید بدونی که یه تنظیماتی نیاز داره. من کاملا از پینگ اندیشه راضیم.
دوست عزیز من هم از اندیشه سرویس دارم سرعت256
من رودسر هستم خودم مودم داشتم.من مودمو کانفیگ نکردم ودارم از تنظیمات اتوماتیکش استفاده میکنم یعنی اگر کانفیگ بشه سرعتم بهتر میشه واقعا؟
مودم من اینه TP-Link8811
سلام دوستان این تست سرعت رو از کجا میتونم بگیرم ؟
داداش من از اندیشه سرویس 256 دارم ورودسر هستم.مودممو خودم بیرون خریدم.
مدل مدمم اینه TP-Link8811
از مودمم راضیم عالی کار میکنه.فقط یه چیزی این کانفیگ خیلی تاثیر داره؟چون من کانفیگ نکردم دارم با تنظیمات خودکار استفاده میکنم
من TP-Link8811 دارم!
من چون آنلاین بازی میکنم و ADSL رو برای همین گرفتم اصلا" از این پینگ راضی نیستم!
داداش پس مودم من با تو یکی هست.میتونم بپرسم کانفیگ کردی یانه؟
اگه کانفیگ کردی تنظیماتتو میگی؟یا برام عکس میزاری؟
اینم بگو چه سرویسی داری استفاده میکنی؟128 یا 256 یا 512؟
سلام بچه ها
دیروز رفتم واسه دوستم از اندیشه adsl گرفتم
واقعا" حال چه شرکت با کلاسی چه برخود خوبی...
وقتی فهمیدم اندیشه هزینه واسه adsl کردن خط نمیگیره ، کفم برید
بعد از اون طرف پارس انلاین 15 هزاااااااااااااااار تومن میگیره
من اینتر نت این ماهم تموم شد میرو پارس فرو جمع اوری پر میکنم و میام از اندیشه سرویس میگیرم
فقط بچه ها کسی هست VCI اندیشه رو بهم بگه واسه کانفیگ مودم میخوام
VPI:0
VCI:35
اصلا به مودم دست نزدم
با lan و ساخت یه Connections وصل میشم
پارس آنلاین میگه اون 15 هزار تومن رو ما به مخابرات میدیم![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)