) لطفا همه دوستان توجه کنن چون در این متن به نکاتی اشاره
کردم که ممکنه بعضی از شما ها ندونین و اگه کارایی که چندجای متن بهش اشاره کردم انجام بدید
مطمئنم که خیلی از مشکلاتتون با بازی تقریبا حل میشه
من کاملا با شما مخالفم و یکی یکی جواب نکاتی که گفتی رو میدم:
-هیچ مدافعی زمان استارت زدن تا حالا نتونسته کاکا که سریع ترین بازیکن من هست رو بگیره.
در ضمن اگه به توانایی بازیکنا توجه کنی در این مورد باید به دو نکته توجه کرد اول قدرت شتاب (یا همون
استارت زدن بازیکن که تو بازی Acceleration هست)
بازیکن و دوم تاپ اسپید بازیکن هست . اگه فقط تاپ اسپید بازیکن بالا باشه و شتاب خوبی نداشته باشه
خیلی کم اتفاق میوفته که مدافع نتونه بهش برسه چون مهاجم تا بخواد به تاپ اسپید خودش برسه مدافع بهش
رسیده.و بلعکس اگه شتاب خوبی داشته باشه ولی تاپ اسپید پایین اون زمان فقط توی یه کورس چند متری
میتونه موفق باشه. در ضمن باید به حالت بازیکنا (همون فلش ها که از بالا داره تا پایین که نشون میده بازیکن در چه
درجه ای از اوج هست ) هم توجه کرد.
-در فوتبال واقعی هم 99 درصد که نه ولی حداقل 90 درصد باید به فکر پاس دادن بود . نمونه بارزش همین بارسا
که با وجود این همه بازیکن تکنیکی در هر بازی 700 تا 800 پاس ردوبدل میکنن. غیر از اینه ؟؟؟!!!
-در مورد استیل شوت زدن و دویدن که 1000000 درصد با شما مخالفم و به نظر من کاملا طبیعی تر شده.
فقط کافیه کمی به دویدن بازیکن واقعی توجه کنید تا متوجه منظورم بشی.
-در مورد پاس دادن متاسفانه عادت کردیم که هر پاس از همون مسیری که ما می خوایم بره و به اون نقطه ای
که ما می خوایم برسه.در صورتی که فوتبال واقعی هرگز اینجوری نیست . چون اگه اینطوری بود تو هر بازی حداقل
20-25 تا گل میدیدیم.
تو این نسخه وقتی یه بازیکن تکنیکی هم تحت فشار قرار بگیره نمی تونه پاس درست بده چه برسه به بازیکنی با
تکنیک پایین. برای درک این مورد هم کافیه که کمی تجربه فوتبال یا حتی فوتسال واقعی رو داشته باشی.
- در مورد دروازه بان هم کافی وقتی بازیکن حریف شوت میزنه شما هم مثلث رو یک بار یا چند بار بزنید تا اشتباهات
دروازبانان به حداقل برسه.
-برخورد به داور هم خیلی زیاد نیست توی هر 4-5 بازی یکبار برای من اتفاق میوفته.
-بعضی وقتا موقع استپ کردن توپ مخصوصا با بازیکن های غیر تکنیکی یا توپ از پاشون رد میشه یا بعد از استپ
توپ یه چند متری جلوتر میوفته.در مورد رد شدن توپ از زیر پای بازیکن یعنی می خواین بگین ندیدین که توی فوتبال
واقعی توپ رو حتی بهترین بازیکن های جهان هم نتونن استپ کنن و از زیر پاشون رد شه.
.gif)
خوب توی بازی هم همچین اتفاقی میوفته هنگ میکنه یعنی چه!!!
وقتی توپ چند متر جلو میوفته علتش اینه که قبل از رسیدن توپ یا R1 رو زدین یا جهتی که کنترل توپ به اون سمت
با توجه به زاویه ای که توپ بهتون میرسه ناممکنه رو زدین.
بهترین پیشنهاد برای استپ توپ ( البته برای بازیکن هایی با تکنیک پایین ) اینه که قبل از رسیدن توپ L2 رو نگه دارید
تا توپ رو به خوب استپ کنه.
-من نمیدونم بازی شما روی چه لولیه معمولی یا تاپ پلیر .من که روی تاپ پلیر بازی می کنم تا حالا فقط یکبار
بازیکن حریف از روی کرنر توپ رو وارد دروازه خودش کرد. روزی 10 تا 15 مسابقه بازی میکنم.
-زمان تعویض منطقه قوس توپ هم به نظر من طبیعی و قابل قبوله . یک نکته مهم در مورد تعویض منطقه هم اینه
که سعی کنید توپ حتما روی پای تخصصی بازیکن باشه . اگه با یه بازیکن خودتون این موضوع رو امتحان کنید حتما
متوجه تفاوتش میشید.
-اتفاقا دیگه مثل قبل نمیشه گل تکنیکی زد که مثلا با یه بازیکن 4-5 نفر رو دریبل زد بعد توپ زد تو گل (فوتبال فانتزی)
- به نظر من شما مشکلات رو بیشتر از چیزی که هست نشون دادین. مثلا توی بیشتر نکاتی که اشاره کردید
از (( بسیار اتفاق میوفتد )) و یا (( خیلی زیاد پیش میاید )) و یا (( معمولا )) استفاده کردید.
خسته نباشید
.gif)