چکار دارین میکنین؟؟!!!
گوشیتون هکه؟
اگه آره فقط برین پوشه تم هاتون رو از مموری و گوشی پاک کنیین (10207114 ) تو private
ولی
اگه گوشی هک نیست ، مستر ریست.
همیشه ساده ترین راه بهترین راه نیست.
چکار دارین میکنین؟؟!!!
گوشیتون هکه؟
اگه آره فقط برین پوشه تم هاتون رو از مموری و گوشی پاک کنیین (10207114 ) تو private
ولی
اگه گوشی هک نیست ، مستر ریست.
همیشه ساده ترین راه بهترین راه نیست.
مساله اینجاست که آدم نمی دونه کدوم تم هست! مگر این که همه رو پاک کنه.
من که خدم یادمه 7-8 تا تم رو با هم نصب کردم بعد اینطوری شد و نمی دونستم کدومشون هست اسم تمها رو هم اصلا نیم دونستم.
به هر حال اگه از این راه شد که چه بهتر وگرنه فرمت کارت حافظه کد نمی خواد توی utilities بخش کارت حافظه برو و از توی آپشن اون قسمت گزینه format memory card رو بزن.
سلام
من امروز گوشیمو دادم دست یکی از بچه ها . حالا که ازش گرفتم میبینم که توی گالری قسمت تصاویر دیگه هیچ عکسی را نشون نمیده ؟ به جز یه عکس که در حافظه گوشی سیو هست؟ ولی عکسهایی که در مموری کارت سیو هستند نشون نمیده؟ ولی توی فایل منجر قسمت مموری کارت توی images همه ی عکسها را نشون نمیده باید چه کار کنم.
در ضمن ریست فکتوری هم کردم درست نشد .
ممنون
مستر ریست کن...
شاد باشی![]()
سلام
این مستر ریست را باید از کجا انجام بدی؟
ولی خوب گوشی درست شد . مموری کارت را فرمت کردم درست شد.
راستی یه گزینه دیگه داره remove memory card این چه کار میکنه؟
ممنون از همه ی دوستان
سلام این گزینه ی remove memory card در قسمت مموری برای چی هست؟
سلام . !
من بعد از هر موقعی که فایل کپی میکنم تو گوشی یه ارور اینطوری میاد
Data Have Been Lost .. >Data Trainsfer Should Be Stopped Before Removing The Cable
بعد فایل ها نمیاد ... باید یه بار رم رو در بیاری دوباره جا بزنی تا بیاد !
سلام
من دیشب یه تعداد آهنگ با گوشی پسر خاله ام مارک کردم مثلا ن 45 تا بود حجم آهنگ ها 4 تا 5 مگ بود بعد که خواستم با بولوتوث بفرستم 14 تا شو میامد همشون نمیامد بعد که قطع میکردم گوشیم هنگ میکرد و باید رمم را میکشیدم بیرون تا درست بشه؟
این مشکل از چی هست>؟؟
راستی من اگر بخوام این گوشی را با یه ضرب دیدگی که یه زره رنگ گوشه ی قابش بلند شده تقریبا ن 26 روز هست که خریدمش چه قدر ازم برش میدارن؟
Last edited by Mohammad King; 06-03-2009 at 09:09.
بچه ها ترو خدا یکی این جواب من را هم بده ؟؟؟؟
چه کارایی با گوشیاتون میکننین.
من که گوشیم سالمه ،رفتم بفروشمش 170 زیره قیمتی که خریده بودم ازم برمیداشتن. حالا حسابه کاره خودتو بکن.
ریموو ممری کارد هم برای اینه که وقتی گوشی روشنه و میخوای مموریت رو در بیاری همینجوری نکشی بیرون که فاتحه گوشی خونده بشه.مثل جدا کردن فلش از کامپیوتر که اول باید سلف ریموش کنی.
مستر ریست هم #7370#* هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)