جایه من باشی قاطی می کنی دیگه !چه ربطی داره؟؟؟
حالا اگه با Jaf یا Phoenix فلش کنم بخاطر هم ورژن بودن مشکل پیش نمیاد ؟ چون با ورژن پایینتر انگار مشکل دارند !
جایه من باشی قاطی می کنی دیگه !چه ربطی داره؟؟؟
حالا اگه با Jaf یا Phoenix فلش کنم بخاطر هم ورژن بودن مشکل پیش نمیاد ؟ چون با ورژن پایینتر انگار مشکل دارند !
نترس مشکلی پیش نمیاد... فقط ببین... موقع فلش کردن تلفنت رو دایورت کن تا زنگ خور نداشته باشی. پیامک هم اومد عیب نداره!گوشیت رو هم به شارژر وصل کن تا وسط فلش شارژ خالی نکنه
یه سیم کارت پیغام رسان دارم که زنگ نمیخوره !نترس مشکلی پیش نمیاد... فقط ببین... موقع فلش کردن تلفنت رو دایورت کن تا زنگ خور نداشته باشی. پیامک هم اومد عیب نداره!
حالا با Jaf بزم اشکالی داره ؟ چون Phoenix رو باید دانلود کنم حجمشم زیاده !
سلام
می شه راجع به آپگرید 6630 یه توضیح کامل بدین... من می خوام گوشیم موزیکال باشه
متشکرم![]()
فقط فینیکس! حرف گوش کن!!!بخاطر خودت می گم رفیق!
باور کن جاف خیلی ضریب امنیتی پایینی داره. گوشیم مشکل دار شد؛ اومدم با جاف درستش کنم؛ بدتر زدم سرویسش کردم!!!رفت به ملکوت اعلی...
Last edited by DariushGreat; 20-08-2009 at 16:29.
چیه عباس جون؟ می خوای گوشیتو آپگرید کنی؟ آخه مگه گلابی هوشمند هم آپدیت می خواد؟
توضیح ویژه ای نمی خواد...!
شما نیاز به یه برنامه NSU که مخفف Nokia Software Updater هست دارین. کافیه گوشیتون رو با کابل به کامپیوتر وصل کنین و برنامه رو اجرا کنین تا جدیدترین ورژن آپگرید گوشیتون رو بهتون بگه...
برای موزیکال شدن گوشیتون هم دو راه وجود داره:
1. آپدیت آنلاین با همین برنامه. البته پیش از آپدیت، شما می باس با برنامه ای به نام NSS پروداکت کد گوشیتون رو به پروداکت گوشی 6630 موزیکال تغییر بدین. سپس اقدام به آپدیت کنین
2. آپدیت آفلاین. شما فرمویر ( همون فایل های فلش گوشی ) رو به صورت جداگانه ای دانلود کنید و سپس با کمک برنامه های فینیکس یا جاف گوشیتون رو فلش کنین. مزیت این کار اینه که دیگه دردسر های تغییر پروداکت کد رو ندارین و تنها بدیش اینه که خطر روشن نشدن گوشی پس از فلش رو بهمراه داره...!
حالا با کدوم حالت دوست داری بگو تا برات توضیح کاملتری بدم؟؟؟![]()
بچه ها پراکد فارسی N78 ر ومیخواستم . راستی آخرین آپدیت این گوشی چیه ؟
آپدیت جدیدی برای N85 نیومده ؟
سلام
تازه ترین نگارش N85 نگارش 30.019 هست...! ( حالا نمی دونم ولی احتمال می دم مال تو هم همین باشه)
برای N78 تازه ترین نگارش 30.014 هستش و پروداکت کد فارسیش هم :
0569752 برای RM-333 مشکی فارسی هست
0548459 برای RM-235 آبی فارسی هست
0548537 برای RM-235 سفید فارسی هست
0569752 برای RM-235 مشکی فارسی هست
![]()
Last edited by DariushGreat; 21-08-2009 at 11:23.
آقا من پروداکت کد گوشیم رو عوض کردم ولی حالا که میخوام آپدیت کنم با خود گوشی میزنه هیچ آپدیتی وجود نداره(گوشیم 5800 هست) چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان و خسته نباشین
من امروز داشتم n73 رو آپدیت می کردم وسط کار ارتباط گوشی و کامپیوتر قطع شد حالا گوشی هم روشن نمیشه میشه بگین چه مشکلی پیش اومده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)