h50 بهترین گزینست
الان با گارانتی اصلی سونی (بازرگانی ایران) 350-360 تومن هست + یه مموری 2 گیگ البته تا 16 فروردین
خداییش کیفیت بالایی داره هم فیلمرداریش هم عکس برداریش
من که خیلی خیلی راضیم
حتما همینو بخر
خیلی شیکه
h50 بهترین گزینست
الان با گارانتی اصلی سونی (بازرگانی ایران) 350-360 تومن هست + یه مموری 2 گیگ البته تا 16 فروردین
خداییش کیفیت بالایی داره هم فیلمرداریش هم عکس برداریش
من که خیلی خیلی راضیم
حتما همینو بخر
خیلی شیکه
Last edited by danger9597; 10-02-2009 at 23:57.
سلام.من خودم تبريز دانشجو هستم.قيمت هاي تبريز خيلي بالاست و به نظرم اينترنتي بخري بهتر باشه.در مورد دوربين كاربرد رو بگو تا دوستان نظر بدن.حرفه اي؟slr-like؟كامپكت؟.........
1 بچه ها به نظرتون محافظ لنز واسه دوربینم واجبه؟
2-شما لنز دوربینتونو با چی تمیز میکنید؟
آخه من با این پارچه ای روی محافظ ال سی دی بود تمیز میکنم اشکال نداره؟
3- اگه میشه یه کتاب پی دی اف فارسی معرفی کنید
4-امشب میخواستم از یه ماشین در حال حرکت عکس بگیرم نور هم کم بودولی هر کاری کردم نشد سرعت شاتر رو بردم بالا عکس سیاه شد نمیدونم باید تنظیماتو رو چی قرار بدم میشه راهنمایی کنید
آخه وقتی فلش فعال باشه تصویر رو قبل از گرفتن عکس روشن نشون میده تا فلش رو غیر فعال میکنم کلا تاریک میشه
سلام.اصلا با دستمال كاغذي تميز نكن چون از الياف چوبه و باعث ميشه لنز به صورت غير قابل رويت خش برداره كه در آينده به خش هاي بزرگ تبديل ميشه.سعي كن با يه پارچه كاملا نخي تميز كني.من كه همراه گارانتي يه دستمال بود.ضمنا بعضي عينك فروشها يه تميز كننده ي عينك دارن كه براي تميز كردن عدسي هاي پلاستيكيه.اونم عاليه.در مورد عكس خودمم اين مشكلاتو دارم .كلا دوربين هاي slr-like در عكاسي شب ضعيف عمل ميكنن.اما اگه 3 پايه داشته باشي و رو حالت شب بزاري عكس هاي متوسطي ميتوني بگيري.كلا عكاسي در شب بدون 3 پايه اصلا راضي كننده نيست.تنظيمات دستي هم زياد جواب نميده.اگه چيزي گيرت اومد به منم بگو.مرسي
شما برای تنظیم عکاسی در مود manual لازمه که یه مدتی روی مود های دیگه کار کنین و به شرایط عکسبرداری توجه کنین.بعد کم کم روی این مود هم امتحان کنین،تغییرات بدین و نتیجه رو ببینین.
من پیشنهاد میدم فراگیری عکاسی رو با حوصله و ممارست ادامه بدین.هرگز عجله ای عکس نگیرین تا زمانی که کامل مسلط بشین.اگه عجله ای بدون توجه به تنظیمات و در مود manual عکس بگیرین،چون نتیجه راضی کننده نخواهد بود،از عکاسی دلزده میشین.
ابتدا سعی کنین توی مود های تقدم شاتر و دیافراگم،با چرخوندن پیچ تنظیم،به تاثیر سرعت شاتر روی تاری و محوی عکس و تاثیر دیافراگم روی عمق میدان توجه کنین.هر چی دیافراگم بسته تر باشه،عمق میدان(مقدار عمقی که در جلو و پشت سوژه واضح میوفته)بیشتر خواهد شد.سرعت رو هم که خودتون هم میدنین اگه زیاد باشه،حالت میخکوب کردن به عکس میده کم هم که باشه،تار میوفته سوژه متحرک.باید بهترین حالت رو پیدا کنین.
از ماده تمیز کننده عینک استفاده نکنین.ترکیباتش طوریه که به لنز آسیب می زنه.
برای تمیز کردن لنز از مایع مخصوص خودش استفاده کنین.این مایع که من مارک سونی شو پیشنهاد میدم در نمایندگی های سونی موجوده.اگر هم حوصله خریدن ندارین از دستمال نخی استفاده کنین روی لنز ،هااا کنین و بعد به آرومی پاکش کنین..
باسلام
دراين چندوقتي كه اين تاپيك رادنبال ميكنم بنظرميآيددوربين كمي ارزان شده باشدولي ديدم بعضي ازدوستان براي ١٠ يا٢٠ هزارتوماني كه دراين وسط ضرركردندخيلي ناراحتنددرصورتي كه بايدبگويم خداراشكركنيدكه مثلاساكن تهران ياشهرستانهاي بزرگ هستيدباانواع واقسام فروشگاههاونمايندگيهاوگارا نتيهاي مختلف.واماجريان من:طي ده روزگذشته بامشورت گرفتن ازدوستان تصميم گرقتم برم ببينم دراين شهرستان گچساران خراب شده چه چيزي پيداميشودكه ارزش خريدن داشته باشدفروشنده مدلsony - dslr-a200w وsony - dslr-a200k رابمن پيشنهاددادباقيمت٩٥٠هزارتو مان قيمت پيش خودم گفتم نه بابااين شهررادست كم نگيرم چيزخوب هم توش پيداميشودولي انگاريكي بهم گفت توكه تاحالاصبركردي يك شب ديگرهم صبركن ببين آيااختلاف قيمتي باجاهاي ديگروجوددارديانه بعداگراختلاف باشهرهاي ديگرتا٥٠هزارتئمان هم باشدبيايم وبخرم كه شب آمدم وگشتي درنت زدم ديدم همان دوربين درجايي زده ٥٢٠ هزارتومان گفتم شايدمن اشتباه ميكنم يافروشگاه اشتباه ٥٢٠ تومان قيمت زده وچندجاي ديگرهم سرزدم ديدم قيمت از٥٢٠ تومان هم كمترزدهانداين است حكايت شهرخراب شده گچساران وكلابازارايران پس دوستان نگران ضرر٢٠ تا٣٠ هزارتوماني نباشندتازه نميدانيدمشتري پشت مشتري ازهمين دوربينهاي٩٥٠ توماني ميخريدند
سلام .
unforgiven2009
دوست عزیز از راهنمایی های شما سپاسگذارم.من منظورم این بود که اگر فیلم گرفته شده با fz28 رو به فرمت دی وی دی یعنی vob تبدیل کنیم و با دی وی دی پلیر تماشا کنیم کیفیت چگونه خواهد بود. نه اینکه دوربین رو به تلوزیون وصل کنیم.
و در مورد اینکه گفتی دوربین فیلمبرداری بخرم باید بگم که دوربین فیلمبرداری HD قیمتش بالای 700 هزار تومن هست و ما هم قشر بی پول جامعه.و دوربین های فیلمبرداری هم که با کیفیت دی وی دی فیلمبرداری میککن و قیمت 450 تومن رو دارن من رو راضی نگه نمیدارن.تازه اونوقت عکس رو چکار کنم؟
هم باید دوربین فیلمبرداری بخرم و هم عکاسی.یعنی یک میلیون پول بدم............. .
با این اوصاف باید برم بانک بزنم..... که نه اسلحه دارم و نه ارزه این کار رو.......
پس اول باید برم اسلحه بخرم...... هفت تیر چنده؟؟؟؟؟
اونم خریدم تازه.ارزه رو چکار کنم؟ارزه رو هم پیدا کردم ...... پول حروم اونوقت؟نه نمیشه ......
شوخی کردم بخندیم......
و خطاب به آقا کاویان :
آقای کاویان عزیز من به خوبی با این فرمت ها آشنایی دارم و باید بگم که من نخواستم بگم کدوم حالت بهتر هست ولی به تجربه این رو میگم که حالت ntsc به تلوزیون ما ایرانی ها جور در نمیاد و انگار طول و عرض تصویر با هم مچ نیستن.
حداقل در تلوزیون ما که اینجوریه.مگه اینکه مارک تی وی سونی باشه.....
و در مورد فریم هم اینو بگم که نرم افزارهایی وجود داره که میشه فریم رو تا 60 و یا بیشتر هم تبدیل کرد.ولی باید ذات فیلم اصلی خوب باشه.
یعنی اگه رزولوشن فیلم ضبط شده بزرگتر از حالتی باشه که ما کانورت میکنیم نتیجه خوب در میاد و بر عکسش افت کیفیت.
در مورد fz این سوال رو دارم که :
در زیر نور مهتابی و در اتاق عکس خوب میگیره؟
و هر چی میدونید از این دوربین بگید.
راستی ساخت کجاست؟و کیفیت ساختش چطوره؟
سلام .
unforgiven2009
دوست عزیز از راهنمایی های شما سپاسگذارم.من منظورم این بود که اگر فیلم گرفته شده با fz28 رو به فرمت دی وی دی یعنی vob تبدیل کنیم و با دی وی دی پلیر تماشا کنیم کیفیت چگونه خواهد بود. نه اینکه دوربین رو به تلوزیون وصل کنیم.
و در مورد اینکه گفتی دوربین فیلمبرداری بخرم باید بگم که دوربین فیلمبرداری HD قیمتش بالای 700 هزار تومن هست و ما هم قشر بی پول جامعه.و دوربین های فیلمبرداری هم که با کیفیت دی وی دی فیلمبرداری میککن و قیمت 450 تومن رو دارن من رو راضی نگه نمیدارن.تازه اونوقت عکس رو چکار کنم؟
هم باید دوربین فیلمبرداری بخرم و هم عکاسی.یعنی یک میلیون پول بدم............. .
با این اوصاف باید برم بانک بزنم..... که نه اسلحه دارم و نه ارزه این کار رو.......
پس اول باید برم اسلحه بخرم...... هفت تیر چنده؟؟؟؟؟
اونم خریدم تازه.ارزه رو چکار کنم؟ارزه رو هم پیدا کردم ...... پول حروم اونوقت؟نه نمیشه ......
شوخی کردم بخندیم......
و خطاب به آقا کاویان :
آقای کاویان عزیز من به خوبی با این فرمت ها آشنایی دارم و باید بگم که من نخواستم بگم کدوم حالت بهتر هست ولی به تجربه این رو میگم که حالت ntsc به تلوزیون ما ایرانی ها جور در نمیاد و انگار طول و عرض تصویر با هم مچ نیستن.
حداقل در تلوزیون ما که اینجوریه.مگه اینکه مارک تی وی سونی باشه.....
و در مورد فریم هم اینو بگم که نرم افزارهایی وجود داره که میشه فریم رو تا 60 و یا بیشتر هم تبدیل کرد.ولی باید ذات فیلم اصلی خوب باشه.
یعنی اگه رزولوشن فیلم ضبط شده بزرگتر از حالتی باشه که ما کانورت میکنیم نتیجه خوب در میاد و بر عکسش افت کیفیت.
در مورد fz این سوال رو دارم که :
در زیر نور مهتابی و در اتاق عکس خوب میگیره؟
و هر چی میدونید از این دوربین بگید.
راستی ساخت کجاست؟و کیفیت ساختش چطوره؟
باز سلام.از دوستان کمک میخوام.من فرض میکنم که بیخیال فیلمبرداری شدم.
دوربین میخوام با زوم بالا و باتری لیتیومی.چه دوربین هایی پیشنهاد میدین؟تا سقف 400 تومن.
لطفا دوربین هایی که این دو خصوصیت رو دارن برای من بگین.
1.زوم بالاتر از 12x
2.باتری لیتیومی
و اگه بخواهیم بین fz28 و nikon p90 یکی رو انتخاب کنیم p90 گزینه بهتری نیست؟ زیرا :
1. 12 مگاپیکسلی است.
2.زوم اپتیکال 24 برابر
3.تشخیص لبخند و تشخیص چشمک دارد.
4.مثل fz باتری شارژی دارد.
5.ال سی دی اون 3 اینچ هست.
و قیمتش در سایت های خارجی به پول ما میشه دقیقا 387 تومن.
با این توضیحات نظر شما چیه؟
تا عید میخوام یک دوربین بخرم.از همه خواهش میکنم کمک کنن.
مرسی و موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)