از توضیحات سایت جومفا استفاده کردم ، یه خورده اینور اونورش کردم، نصب شد..
یعنی من اگه بخوام هاستم رو عوض کنم و هاست ویندوزم رو تبدیل به لینوکس کنم، نمیخواد مبلغی به شرکتی که خدمات هاستینگ میده بپردازم ؟
از توضیحات سایت جومفا استفاده کردم ، یه خورده اینور اونورش کردم، نصب شد..
یعنی من اگه بخوام هاستم رو عوض کنم و هاست ویندوزم رو تبدیل به لینوکس کنم، نمیخواد مبلغی به شرکتی که خدمات هاستینگ میده بپردازم ؟
چیزی که اینجا ارزش داره پهنای بانده شماست که شما استفاده نکردی
اگه آدمهای با انصافی باشن نباید پول بگیرن
هاست ویندوز از لینوکس با ارزش تره چون هسات ویندوز از برخی از برنامه ها استفاده میکنه که پولی هستش
پس هیچ قانونی وجود نداره که بگه من واسه عوض کردن هاستم باید هزینه ای بپردازم یا نه ؟
آخه من جوملا رو میخوام نصب کنم، رو هاست ویندوز یه خورده به مشکل خوردم، بعد نصبش هم باز اذیت میکرد. این شد که تصمیم گرفتم هاستم رو عوض کنم..
پس میشه هاست ویندوز رو به لینوکس تبدیل کرد ؟ مشکلی که نداره ؟ شرکتی که خدمات هاستینگ رو انجام میده و من ازش هاست گرفتم، نمیتونه بگه که نمیشه، درسته ؟ یا بدون هزینه این کار رو انجام میده، یا یه هزینه ازم میگیره، ولی نه تمام هزینه ی هاستی که میخوام بگیرم، درسته ؟
دیدم قیمت های هاست ویندوز گرونتر از لینوکس بود، ولی نمیدونستم دلیلش چیه، ممنون که گفتید..
درسته
واسه اونا کاری نداره اکونتی که توی ویندوز برات درست کردن رو حذف میکنن توی لینوکس بهت qoata میدن
ببخشید که سؤال مبتدیانه میپرسم
qoata چیه ؟
ببخشید، یه سؤال دیگه :
مسئول هاستم میگه چون من میخوام هاستم رو عوض کنم، باید بره نام سرورهای دامینم رو عوض کنه. میگه این خودش تا بخواد اکتیو بشه، 24 ساعت طول میکشه، درست میگه ؟ بعد باید بره هاست ویندوزم رو کنسل و هاست لینوکس واسم بسازه..
واقعاً 24 ساعت زمان میخواد ؟
dns های دومینت رو وقتی عوض میکنی حداکثر 24 ساعت زمان می خواد تا به تمام سرورهای دنیا معرفی بشه
qoata فضایی که توی whm میرن واسه شما می سازن
dns های دومین رو میدن و بعد مثلا mb 100 فضا هم میسازند
Last edited by MeHrDaD_MeNaY; 02-08-2008 at 18:43.
البته برخي اوقات براي بعضي isp ها زمان بيشتري هم مي بره
شايد تا 72 ساعت
بعد در قسمت آدرس پنجره browser میزنیکه قسمت مدیریت هستش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور از name آدرس سایت هست؟
Last edited by composer_kuchulu; 02-08-2008 at 19:08.
اگه شما local نصب کردی با آی پی 127.0.0.1 میتونی سایتت رو ببینی
یا نوشتن localhost در آدرس بار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)