تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 2376 اولاول ... 32821221281291301311321331341351361421822326321132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

داره خودمونی میشه shimanelou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تا آخر فصل با مس قرارداد داره.بعدش میتونه هر جایی بره. هر چند که عشق مربیگری در استقلال داره و اگه منچستر هم بهش پیشنهاد بده نمیره و میاد استقلال.
    ولی فیروز حیف شد. اگه میمون و خودش تیم رو برای فصل بعد می بست خیلی خوب میشد.
    یکبار هم قبلاکه استقلال خوب نتیجه نمیگرفت و مربیشو عوض کرد همین وضعیت رو داشت و تونست قهرمان جام حذفی بشه.فکر کنم زرینچه تیم رو گرفت دستش. دعا کنید امسال هم همینجوری بشه.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکبار هم قبلاکه استقلال خوب نتیجه نمیگرفت و مربیشو عوض کرد همین وضعیت رو داشت و تونست قهرمان جام حذفی بشه.فکر کنم زرینچه تیم رو گرفت دستش. دعا کنید امسال هم همینجوری بشه.
    ایشا الله!

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض " حاجيلو" : در پي استعفاي "كريمي" ، " فتح‌الله زاده " گريست

" حاجيلو" : در پي استعفاي "كريمي" ، " فتح‌الله زاده " گريست

سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت مديرعامل باشگاه فرهنگي ، ورزشي استقلال تهران در پي استعفاي " فيروز كريمي " از سمت خود گريست.

" اصغر حاجيلو " روز جمعه با بيان اين مطلب گفت علي فتح‌الله‌زاده مديرعامل باشگاه استقلال روز گذشته پس از آنكه كريمي استعفاي خود را به او ارائه نمود از فرط تاثر گريه كرد.

وي افزود در ديدار روز گذشته كريمي با فتح‌الله‌زاده ، سرمربي سابق تيم فوتبال استقلال تهران عنوان كرد تمام تلاش خود را براي گرفتن نتيجه انجام داده است و در تمرينات بازيكنان به خوبي خواسته‌هاي او را در زمين پياده مي كنند ولي در بازي نتيجه دلخواه حاصل نمي‌شود.

حاجيلو اظهارداشت من براي اولين بار بود كه با كريمي كار مي‌كردم ولي به جرات مي‌گويم كه او تمام تلاش خود را براي اين تيم انجام داد.

سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران درباره ديدار فرداي اين تيم مقابل تيم صنعت نفت آبادان در چارچوب ليگ برتر گفت صادق ورمزيار به‌همراه علي منصوريان و من هدايت تيم را در اين ديدار برعهده خواهد داشت .

وي در ادامه از امير قلعه نويي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال تهران ياد كرد و گفت گفته مي‌شود كه قلعه نويي هدايت اين تيم را برعهده خواهد گرفت و من اين موضوع را به وي تبريك مي‌گويم

منبع irna.ir

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض فيروز امروز خداحافظي مي کند!

به گزارش سرويس ورزشي برنا" امروز از ساعت 14 فيروز کريمي به همراه دستيار هميشگي خود يعني ساکت الهامي در تمرين استقلال حضور خواهد يافت تا از شاگردان سابقش خداحافظي کند.
    اين آخرين حضور کريمي در تمرينات استقلال است زيرا پس از ديدار اين تيم با صنعت نفت آبادان مربي ديگري هدايت استقلال را برعهده خواهد گرفت.
    کريمي در مدت زمان حضور خود در استقلال با تعدادي از بازيکنان اين تيم به مشکل خورد اما با اين حال امروز با همه آنها خداحافظي خواهد کرد تا مربي ديگري در اين تيم مشغول شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درسته این همه باخت آورد ولی اگه می موند و برای سال دیگه خودش تیم رو می بست خوب میشد
    امشب فیروز اومد تو برنامه ورزش دو
    دفعه اول بود که تو صحبت هاش هیچی متلک نگفت
    ولی واقعا دلم براش سوخت

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو برنامه نود حاجیلو گفت که قراره قلعه نویی بیاد (چون با قلعه نویی لج هستش یک کم روغن داغ قضیه رو زیاد کرد)
    آره این حاجیلو هم هی گیر به برنامه سه ساله قلعه نوعی داده بود
    ولی هیچکس بهش نمیگه اگه قلعه نوعی بهش 3 سال فرصت دادن بخاطر این بود که تو این 3 سال تیمش همیشه جز 3 تیم اول جدول بود و اگه تیم قلعه نوعی رتبه الان رو داشت به اونم 3 سال وقت نمی دادن

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

پس تکلیف منصوریان و چند تا از بازیکن ها چی میشه؟
    در صورت آمدن قلعه نوعی این بازیکنان از استقلال خواهند رفت.
    خدا آخر عاقبت این تیم رو بخیر کنه.
    یا خق

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

تو برنامه امشب ورزش از نگاه دو گفتند قلعه نویی سرمربی شده و رضا حسن زاده هم یکی از دستیاراش.تو یکجا دیگه خوندم محمود فکری و حمید بابازاده هم هستند.
    فیروز هم گفت به احترام تماشاچیهای استقلال تا آخر عمرم مقابل استقلال روی نیمکت نمیشینم(شاید از روی جو گفته)
    عنایتی هم گفته این فصل قراردادش تموم میشه و دیگه تو امارات نمیمونه و دوست داره برگرده ایران.تو ایرانم که استقلال بدجوری دنبالشه.سیاوش اکبرپور هم که شایعه شده میخواد بره پرثپولیص.
    Last edited by iman_s; 17-05-2008 at 05:01.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

قلعه نويي بهترين گزينه هستش. شك نكنيد

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم دیگه برای فصل بعد کسی نیاد بگه که نوبت من بود مربی استقلال شم !
    همین مردک مظلومی انقدر گفت حق من بوده مربی استقلال شم و ... و اینا که جو رو بهم میریخت !
    Last edited by امير موسر; 17-05-2008 at 17:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •