عزیز جان این دو مورد رو حتما مزاح فرمودید ، درسته؟
من الان بیش از یکساله مشترک فن آوا هستم و هر بار میخوام شارژ کنم باید شماره فیش یا حواله رو برای آقای اخگری بخونم تا اکانتم تمدید بشه!![]()
عزیز جان این دو مورد رو حتما مزاح فرمودید ، درسته؟
من الان بیش از یکساله مشترک فن آوا هستم و هر بار میخوام شارژ کنم باید شماره فیش یا حواله رو برای آقای اخگری بخونم تا اکانتم تمدید بشه!![]()
در صفحه هوم پيج مودمت پورتتو چك كن ببين چند نوشته اگر 512 هست مشكل سرعت داري اگر شده 256 نمايندت بايد جوابگو باشه نه فن اوا مهربون
اقاي اخگري ؟
ايشون كه بخش فروش هستند اولا
دوما شما مگه ميري بانك ؟ خوب آنلاين بريز عزيز در سايت مگه عضو نيستي؟
برو تو پرتال به ادرسpayment.fanava.com
بخش پرداخت الكترونيك - مبلغ بزن- بعد وارد صفحه پرداخت ميشي همون موقع اكانتت شارژ ميشه از 1 ريال تا بي نهايت هم ميتوني شارژ كني
اينم باز راهنماي ساده ترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by شـیـفــو; 29-08-2010 at 00:29.
عجبشما هم dpnet نیستین احیانا؟
.
.
.
.
بخور بخوره
Last edited by whitewolf; 29-08-2010 at 00:20.
gta جان میشه اگه کسی از نمایندگی حساب داشت منتقل بشه به خود فن اوا برای اینکه بشه از پنل سایت فن اوا برای پرداخت اینترنتی استفاده کرد؟
قبلا اينو گفتم براي برخي نمايندگي ها اونم تهران ميشه فقط نه بقيه شهر ها
حالا فردا بزنگ با خانوم مبيني mobeini صحبت كن بهت ميگه ولي در اينصورت ميشي مشترك فن اوا و بايد تعرفه فن اوا رو هم بپردازيا
نكته مهم بابا هزار بار گفتم اسم من افشين هست چرا آخه هي ميگيد gta جان مهربونا
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
من اكيدا تا اطلاع ثانوي به همه دوستان پيشنهاد ميكنم
1. از نمايندگي سرويس نگيريد بخاطر يه قرون دوزار ارزونتر ( البته ببخشيد اينو ميگم)
2. تا اطلاع ثانوي فقط سرويس هاي 256/256 بگيريد . توصيه من اينه اگر شبانه استفاده ميكنيد فقط سرويس p2 رو بگيريد هم سرعتش درسته هم قيمتش كمه هم شبانه داره
Last edited by شـیـفــو; 29-08-2010 at 00:58.
افشین جان فکر کردی ما دیگه اینقدر تو باغ نیستیم که بعد از یکسال و اندی هنوز نفهمیده باشیم که نمیتونیم آنلاین شارژ کنیم؟!!!
اکانت من dpnet هستش و بهمین خاطر از هیچ مزایایی که نمیدونم کیا از این مزایا میتونن استفاده کنن ، بهره نمیبرم!
در مورد آقای اخگری هم بگم که ظاهرا ایشون همه کاره هستن چون ایشون اکانت منو بار اول فعال کردن! هر وقت میخوام اکانت رو تمدید کنم باید مشخصات واریزی رو به ایشون بگم! هر وقت میخوام گیگابایت اضافه شارژ کنم بازم باید به ایشون بگم!
هر وقت هم که شاکی میشم که بابا من بیشتر از یکساله که مشترک هستم پس چرا نمیتونیم آنلاین شارژ کنم ، منو پاس میدن به مدیر عامل میگن ما هم هراز بار گفتیم ، شما میتونی مشکلتو به مدیر عامل بگی!![]()
واقعا حرفم درست بود چند روز پیش گفتم
هر روز بدتر از دیروز واقعیت داشت
دیشب من دانلودم 450 مگ شد
ولی اولش من 800 مگ دانلودم بود
فکر کنم تا دو روز دیگه به 100 مگ برسه
چه کسی جواب میده
سرعت 512 باید اینجوری باشه
به کی بگم آخه
1. تعرفه فن اوا چیه دیگه؟ مگه فن اوا تعرفش چقدره؟
2. بعد می دونین که وضعیت منو!!؟؟ اگه زنگ زدم ایشون پرسیدن از کدوم نمایندگی هستین چی بگم؟ فکر نمی کنین کارم رو بخوابونن هر دفعه که برای انتقال تماس بگیرم؟
3. انتقال از نمایندگی به فن اوا کار زمانبری هست؟ اگه اره که همون برم یه شرکت دیگه بهتره
درضمن
همون gta جان خوبه
در مورد P2 : راستش به فکرش بودم ولی دیدم شبانه من همش متغیره و این طوری نیست که ثابت روی 25 باشه. یعضی شب ها تا 45 و 55 هم میره.ولی خب تا 12 هم میاد پایین. مثلا دیشب 730 مگ گرفتم که هر چی باشه درسته 700 مگ نیست ولی بهتر از 450 مگ P2 هست.
تا ببینیم چی میشه روزگار.
خاک تو سرمون
به کلوپ خوش اومدی.
حالا خودت رو ناراحت نکن زیاد. شما تنها نیستین توی این مورد.
مشکل شما و ما هم برای این حل نمیشه چون چیزی به اسم dpnet وجود خارجی نداره. یعنی ما وجود نداریم توی شرکت. فقط اقای اخگری می تونه مارو ببینه و با ما ارتباط برقرار کنه
بهترین راه همون گرفتن اکانت اصلی فن اواست.
یــــــــــــــا :
رفتن از فن اوا به یه شرکت دیگه
من که از همون اول هم از خود فن آوا اکانت گرفتم.
از نمایندگی نگرفتم که! پس چرا بهم dpnet دادن؟
دقیقامن که از همون اول هم از خود فن آوا اکانت گرفتم.
از نمایندگی نگرفتم که! پس چرا بهم dpnet دادن؟
منم مثل شما، متاسفانه معلوم نیست اون وسط چه بلایی سر مدارکمون اومده که این طوری شده
اشتباهی که کردیم این بود که از طریق سایت ثبت نام نکردیم. وگرنه این مشکلاتو نداشتیم الان
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)