نه دوست عزيز اشتب ميكنين
اينجوري نوشته:
متقاضي سهميه ايثارگر
-----
يعني شما متقاضي نيستيد . چون بايد پايين متقاضي سهميه ايثارگر كد ايثارگري رو بزنه تا نشون بده متقاضي بوديد. ok?
نه دوست عزيز اشتب ميكنين
اينجوري نوشته:
متقاضي سهميه ايثارگر
-----
يعني شما متقاضي نيستيد . چون بايد پايين متقاضي سهميه ايثارگر كد ايثارگري رو بزنه تا نشون بده متقاضي بوديد. ok?
خوب برج 11 فارغ التحصیل بشی که برای نیمه دوم مشکلی نداری میتونی بری
فقط روزانه اگه قبول بشی نری سال دیگه محروم میشی
ولی شبانه و غیر انتفاعی و غیر حضوری رو قبول بشی و نری سال دیگه مشکلی نداری
ُسلام
من 4500 اوردم رشته کامپیوتر
می خوام غیر انتفاعی جهرم بزنم (نرم افزار)ایا قبول میشم؟
درباره تراز و رتبه علمی از چه منبعی استفاده کنم (غیر انتفاعی)
ممنون
بچه ها یه سوالی داشتم آیا سهمیه بومی تو انتخاب دانشگاه های غیر انتفاعی هم تاثیر داره یا فقط تو روزانه و شبانه هست ؟ یعنی اگه غیر انتفاعی رو انتخاب کنم میتونم از سهمیه بومی استفاده کنم ؟ آخه رشته من فقط غیر انتفاعی داره و روزانه و شبانه نداره؟ بومی بودن رو تاثیر میدن یا نه؟؟؟؟؟ سوالم فوریه اگه میدونید زود جواب بدید و خانواده ای رو از نگرانی برهانید!!!!!!!!!
اینطور که من از سایتهای دیگه فهمیدم برای غیرانتفاعی سهمیه بومی وجود نداره.
فردا آخرین مهلت انتخاب رشته در کنکور کاردانی به کارشناسی
انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی از چهارشنبه 4 شهریورماه آغاز و آخرین مهلت اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور برای این منظور، ساعت 24 فردا 7 شهریورماه است. به گزارش خبرنگار مهر، 265 هزار و 957 نفر مجاز به انتخاب رشته در آزمون کاردانی به کارشناسی سال 88 شده اند که می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به انتخاب رشته در این آزمون اقدام کنند.
نتیجه اولیه آزمون کاردانی به کارشناسی یکشنبه 1 شهریورماه بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفته و ظرفیت پذیرش در این آزمون 95 هزار و 820 نفر است.
بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، نتایج نهایی این آزمون نیمه دوم شهریورماه اعلام می شود.
کنکور کاردانی به کارشناسی سال 1388 در 69 کد رشته محل در مراکز استانها به جز استان مازندران در صبح و بعدازظهر پنجشنبه اول مرداد ماه برگزار شد.
کسی دفترچه پارسال رو نداره ؟
یه سوال داشتم ازش ؟
کسی خبر نداره دفترچه کاردانی به کارشناسی آزاد کی میاد؟
سلام.
احتمالا من دارم.
ولی قول نمیدوم که حتما باقی مونده باشه...آخه تو زیر زمین خونه مون گذاشتمش....
حالا کارتو بگو اگه تونستم پیداش میکنم برات.
![]()
کسایی که کنکور دادن هم امسال هم پارسال به نظرشون کدوم سخت تر بود ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)