خواهش میکنم
سرویس ART7 کجا و ما یوزرهای خانگی کجا؟
سرویس ECO رو گرفتم:بدیه شیراز همینه ، سرویس دهنده های نامحدود با سرعت خوب نایاب و در صورت وجود گرون قیمت هستنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش میکنم
سرویس ART7 کجا و ما یوزرهای خانگی کجا؟
سرویس ECO رو گرفتم:بدیه شیراز همینه ، سرویس دهنده های نامحدود با سرعت خوب نایاب و در صورت وجود گرون قیمت هستنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره ..من داییم داره ...سرعتش 15 -16 هست ..تا 12 هم میاد ...گاهی تا 17 هم میرسه ..ولی میانگینش همون 14-15 هست ..
اگر 128 بگیری فکر کنم با 22 یا 23 دانلود کنید ...در مواقعی هم که خلوته خیلی هم بیشتر میتونید دان کنید ...
ECO به نظر من خیلی خوب نیست...سرعت بالا دم دستت باشه اما نتونی دان کنی خیلی ظلم هست ..
به نظر من ART1 oوبه ..برای من مناسبه نسبت به قیمتش ...128 با 10 گیگ دانلود ..جمعه ها هم نامحدود ..خوبه ...
صبانت مشکل داره یا محدود کردن ؟
اولش که خوبه اما بعد از 15 ثانیه میاد روی 13 !!
من دوستم 64 صبا داشت با 40 با بالا دان میکرد ..البته فیبر نوری بودند ...
بین شاتل و صبانت و امین نت کدوماشون سرویس های ارزونتری ارائه میدن؟به چه قیمت مشخصاتش چیه؟در ضمن آدرس شاتل رو هم میشه بهم بدین؟
صبا نت یه خوبی داره هزار و یک بدی . یک خوبی که داره اینه که تمام پورتها شو روی 512 - 128 می بنده . هزار و یک بدی که داره اینه که سرعت یه روز خوبه سه روز بده ، روزی ده بار قطع می شه ، پشتیبانی بسیار ضعیف ، ضایع شدن حق مشترکین 128 - 256 - 512 چون یه روز به 40k می رسه یه روز هم 3k به زور دانلود می کنه و . . .
من تو تبریز از صبانت استفاده میکنم نوع سرویس من 128 هستش و با سرعت 60 دانلود میکنم.
در ضمن هیچ قطعی هم نداره.
دوست عزیزمون میگن سرعتش یه روز میشه 3 این مشکل فقط در یک دوره کوتاه بود که از طرف مخابرات گیر داده بودند.چون سرعت صبانت بسیار زیاده.
64 صبانت با 256 شاتل برابری میکنه.
تایید میکنم . فعلا فقط جوابگوی تهرانی ها هستند . همه جای دنیا اینترنت 6 مگا رایگان هست . ما برای اینترنت زغال سنگی باید هزینه بدیم و بعد سرعت کیلو هم نمیشه !
یک سر بزنید به سایتهای وارز خارجی ببینید. طرف تاپیک میزنه لینک فیلم میزاره یک دقیقه بعد طرف تشکر میکنه و کیفیت فیلم را تایید میکنه یا .... . ولی من هنوز 10 مگابایت از ائن را هم دانلود نکردم
این است دولت الکترونیک
ببین دوست عزیز من کاری به وضعیت صبا توی تبریز ندارم ، خودم هم شکر خدا از صبا استفاده نمی کنم ولی یه دوری توی این تاپیک بزنی متوجه می شی که صبا یه روز خوبه سه روز بده .
صبانت این ورزها مشکل سرعت داره ، وضع افتضاح هست !
جالبه شبانه نسبتا خوبه اما روزانه مشکل داره ؟!؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)