درســـت فلش شد دوست عزیز بین راه اروری چیزی نداد
شما یه با Main تنهــا رو روی گوشیتون فلش کنید و بعد گوشی رو روشن کنید ببینید چی میشــــه
این Main :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!![]()
درســـت فلش شد دوست عزیز بین راه اروری چیزی نداد
شما یه با Main تنهــا رو روی گوشیتون فلش کنید و بعد گوشی رو روشن کنید ببینید چی میشــــه
این Main :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!![]()
Last edited by Hadi King; 03-05-2009 at 17:32.
بفرما عزیز این فایل های مورد نیاز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم کاستومایز فارسی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نه ارور خاصی نداد حالا با این main امتحان میکنم خبرشو میدم تشکر
نتونستم فلش کنم امروز متوجه شدم گوشی دیگه اصلا روشن نمیشه فقط چراغ قرمزی کنار کلید پاور روشن میشه و واصلا کامپیوتر هم گوشیم شناسایی نمیکنه وقتی هم به کامپیوتر وصل میکنم فقط یه چراغ قرمز بالای گوشی روشن میشه همین الان باید چیکار کنم؟؟؟
مر30 درست شد دستت درد نکنه یه 5 تومنی سود کردم دمت گرم![]()
سلام
چرااا نتونستی فلش کنی ؟
ارور داد چه اروری اگه با برنامه ستول کار کردی گوشیت رو نشناخت باید حتما برنامه Usb Flash Driver هم نصب کنی تا برنامه گوشیت رو بشناســه
موفق باشید!![]()
سلام .
اضافه کردن زبان فارسی هم به این قسمت مربوط میشه ؟؟
به w350 میشه زبان فارسی اضافه کرد ؟؟
اره عزیز میشـــه بیشتر گوشی های سونی اریکسون اگه فارسی نداشته باشن با برنامه ستول و کابل که باید خودتون فلش کردن رو بلد باشین یا بردن تعمیرگاه با دستگاه باکس براتون فارسی رو اضافـــه کردن
پیشنهاد من به شما که تو هک مبتدی هستی همون بردن تعمیرگاه هستش
موفق باشید!![]()
زیاد بلد نیستم ، مبتدی هم نیستم . قبلا p990 هک کردم .
آموزشش کجاست ؟؟ ( اضافه کردن فارسی )
---------------------------------------
یه سوال دیگه ، میشه منو های فلش واسه این گوشی گزاشت ؟؟
--------------------------------------
این گوشی جز کدوم رنج گوشی هاست ؟؟ ( یه سری گوشی ها که تم ، نرم افزار های هک و برنامه هاشون مثل همه )
سلام دوست عزیز وقتی اول گوشی فلش کردم فکر کردم کار شاخی کردم بعدش چندبار گوشی دستکاری کردم و بعدش دیدم گوشی روشن نمیشه وقتی هم به کامپیوتر وصل میکنم کامپیوتر هیچ پیغامی نمیده اصلا گوشی شناسایی هم نمیکنه (کابل درسته با گوش یهای دیگه تست کردم) فقط چراغ قرمزه که کنار دکمه پاور گوشی هست روشن خاموش میشه و حتی گوشی شارزم نمیشه(باطری هم داره با سیر باطری ها آزمایش کردم) حالا موندم باید چیکار کنم دوباره چجوری میتونم فلشش کنم در ضمن مشخصات گوشیم هم صفحه قبل هست w810 تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)