تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 132 از 285 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان کنکوری
    از دوستان کسی این Cd و کتاب محاسبات ریاضیات آقای علی بیات موحد را کسی نداره . تو نمایشگاه کتاب دیدم اما فکر نمی کردم که یک روز به دردم بخوره خیلی سریع مسائل را حل می کرد برای نمونه فقط من یکیشو که اونجا حل کرد بلدم برای تقسیم اعداد برا 5 ابتدا عدد را درتقسیم بر 10 کنید و سپس ضبدر 2 کنید راحت جواب بدست می یاد . حالا کسی از دوستان داره ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال: ثبت نام آزمون سراسری 87 برای داوطلبان رشته ی فنی از کی شروع می شه ( یا شده ) و تا کی ادامه داره؟
    اگه راهنمایی کنین ممنون می شم.

داره خودمونی میشه usamilad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض قلمچي بر گزار شد؟

سلام.اين هفته تو شيراز يه نيمچه برفي اومد و صبج جمعه هم فرطي قلمچي تعطيل كرد.مي خواستم ببينم جاي ديگه اي هم تعطيل شدن؟

داره خودمونی میشه mr saad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم.آسمان مال من است

پيش فرض

سلام دوستان کنکوری
    از دوستان کسی این Cd و کتاب محاسبات ریاضیات آقای علی بیات موحد را کسی نداره . تو نمایشگاه کتاب دیدم اما فکر نمی کردم که یک روز به دردم بخوره خیلی سریع مسائل را حل می کرد برای نمونه فقط من یکیشو که اونجا حل کرد بلدم برای تقسیم اعداد برا 5 ابتدا عدد را درتقسیم بر 10 کنید و سپس ضبدر 2 کنید راحت جواب بدست می یاد . حالا کسی از دوستان داره ؟
    من یک کتاب به نام "محاسبات سریع" نوشته ی فرشید پرستار که از انتشارات فرید شهریاری بود از نمایشگاه گرفتم.
    یک سری روش های خوبی داره.که البته فقط با آن ها می توان استفاده کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام.اين هفته تو شيراز يه نيمچه برفي اومد و صبج جمعه هم فرطي قلمچي تعطيل كرد.مي خواستم ببينم جاي ديگه اي هم تعطيل شدن؟
    اينجا تو رفسنجان برگزار شد!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من توي تست زدن فيزيك خيلي مشكل دارم.. امتحانايي كه معلمامون ميگيرن رو خوب جواب ميدم اما تو تست زدن هم سرعتم پايينه هم تمركز ندارم كه ببينم سؤال چي ميخواد يه جورايي دست و دلم ميلرزه ... كتاب سفيد گاج پيش(مشترك رياضي و تجربي) رو دارم و مبتكران رو هم از يكي از بچه ها گرفتم ولي فايده اي نداشت!!! لطفاً يكي به من كمك كنه... مشكل اصلي من توي همه ي آزمون ها همين فيزيكه كه بيشتر از 40 تا حالا نزدم!!!

داره خودمونی میشه usamilad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من توي تست زدن فيزيك خيلي مشكل دارم.. امتحانايي كه معلمامون ميگيرن رو خوب جواب ميدم اما تو تست زدن هم سرعتم پايينه هم تمركز ندارم كه ببينم سؤال چي ميخواد يه جورايي دست و دلم ميلرزه ... كتاب سفيد گاج پيش(مشترك رياضي و تجربي) رو دارم و مبتكران رو هم از يكي از بچه ها گرفتم ولي فايده اي نداشت!!! لطفاً يكي به من كمك كنه... مشكل اصلي من توي همه ي آزمون ها همين فيزيكه كه بيشتر از 40 تا حالا نزدم!!!

به نظر من همين كتاب سفيد رو دو دستي بچسب و مبتكران رو بيخيال! چون مبتكران خيلي آدم رو مي پيچونه.
    شك نداشته باش اگه رو تست هاي ستاره دار گاج مسلط بشي تو كنكور نتيجه خوبي مي گيري.
    زياد هم فكر خودتو مشغول درصدهاي كنكورهاي آزمايشي نكن.چون درصد دشواري سوالاتشون اغلب از كنكور بيشتره و به يه نوعي خيلي ميخوان سوال رو نكته دار كنن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فیزیک؟مرآت و بس!(البته من مبتکران رو ندیدما!)

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

سلام بچه ها
    می شه با توضیح کامل بگید چرا جواب سوال 186 شیمی آزمون این هفته (قلمچی رو می گم)گزینه ی 4 شد (البته اگه امتحان تو شهر شما برگزار شده؟

داره خودمونی میشه milad_espersoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بخشنامه کشوری هست که از 24 تا 30 دی هسچ امتحانی نباید برگزار شه ومدارس تعطیل مدرسه ما که تعطیل هست شیراز و ترم جدید هم برای ما از 7 بهمن شروع میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •