به خاطر اینکه شما تنظیمات ota رو تغییر دادی و به حالت قبلی بر نگردوندی
به خاطر اینکه شما تنظیمات ota رو تغییر دادی و به حالت قبلی بر نگردوندی
منظورتون از تنظیمات otaچیه؟ لطفا اونا رو برام بزارید هر چی گشتم چیزی نبود
مثل اینکه کسی جواب منو نداده.ولی من خودم راه حلشو پیدا کردمو موفق شدم هر چی میخوام نصب کنم ولی دیکشنری pmd رو که نصب کردم ترجمه فارسی رو با نقطه های پراکنده به صورت حرف به حرف و نا مفهوم نشون میده
.در ضمن موقع نصب هم در softick قسمت propertiesغیرفعاله و بازی تمام صفحه رو نمیگیره. ایا از اونه؟ با تشکر
من گوشیم رو فلش کردم اما هی میگوید پسورد اشتباه است ایا با فلش کردن پسورد عوض میشود لطفا پسورد مادر یا مال کارخانه را اینجا بنویسید
سلام.......
پسورد 8 تا صفر هستش
00000000
چرا کسی جواب منو نمیدهمن d900iدارم و یک دیکشنری 2زبانه سازگار با گوشیم نیاز دارم و pmd روهم دارم ولی ترجمه اش غیر واضح و نا خواناست و کلمات رو نقطه نقطه نشون میده. دیکشنری اموزشی vocabal انگلیسی روهم دارم ولی نیاز به ثبت نام و خرید از سایت داره. لطفا راهنمایی ام کنید. ممنون
بابا یکی جواب منو بده دیگه خسته شدم از دست این d900i هر کاری میکنم فرمت نمیشه لطفا" یه کد برام بزارین تا فرمتش کنم . نمیدونم چرا با هیچ کدی فرمت نمیشه.....................
![]()
با سلام
گوشي من يه ايرادي پيدا كرده وقتي ار حالت كشويي بازهست خوب كار ميكنه اما وقتي ميبندمش صفحه نمايشگرش سياه ميشه واگر دوباره از حالت كشوييش باز كنم درست نميشه و حتما بايد يه بار روشن خاموشش كنم ولي باز هم اگه دوباره صفحه رو ببندم باز هم نمايشگر سياه ميشه.
توجه اينكه گوشي خاموش نميشه هم زنگ ميخوره و كار ميكنه فقط صفحه نمايشگر هر بار در تغيير حالت ار باز به بسته يا بسته به باز سياه ميشه و بايد يه بار روشن خاموشش كني و فقط در يه حالت نگهش داري
دوست عزیز از راهنمایی قبلیتون ممنون ولی یه مشکل دیگه توی دیکشنری pmd برام پیش اومده اینه که ترجمه فارسیش به صورت نقطه های پراکنده و ناخواناست و کم رنگه طوری که هیچی نمی فهمی . ایا این دیکشنری رو توی D900i نصب کردین مشکلی نداشت یا اگه ندارین خواهش میکنم برای کمک به من که نیاز فوری هم بهش دارم اونو امتحان کنین و مشکل منو رفع کنین. با تشکر
سلام با اجازه از osman عزیز
من این دیکشنری رو خودم نصب کردم و سالم بود
حتما فریمور شما فارسی ساپورت نمی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)