اگر فقط و فقط میخواید از این دوتا بگیرید که هیچی
ولی اگر واقعا دنبال سرعت و کیفیت هستید این دو تا برند خیلی حرفه ای نیستند تو OCZ و Patriot بگردید
OCZ که گیر نمیارید تقریبا به خاطر تحریم !
Patriot سری Xporter XT بسیار توصیه میشه سرعت خوبی داره![]()
اگر فقط و فقط میخواید از این دوتا بگیرید که هیچی
ولی اگر واقعا دنبال سرعت و کیفیت هستید این دو تا برند خیلی حرفه ای نیستند تو OCZ و Patriot بگردید
OCZ که گیر نمیارید تقریبا به خاطر تحریم !
Patriot سری Xporter XT بسیار توصیه میشه سرعت خوبی داره![]()
بچه ها این فلش هایی که میشه روش پسورد گذاشت جریانش چیه ؟
روی یه قسمتی از فلش پسورد میذاره یا روی کل فلش منظورم از کل فلش اینه که وقتی فلش رو میزنی به یک کامپیوتر دیگه حتما باید پسورد رو بزنی تا فلش بیاد بالا و داخلشو ببینیم یا اینکه فلش خودش میاد بالا اما روی چند تا فایلش پسورد هست
بچه ها فلش های xporter خوب هست کارایشون و سرعتشون ؟ ؟
یه فلش 8 گیگ از این مدل دورو وره 40 تومن با کارایی بالا یه مدل معرفی کنین //
دوستان کسی میدونه چرا قیمت فلش xporte ارزونه با اینکه میگن میشه روش پسورد گذاشت ؟؟؟
در ضمن کسی جواب ما رو ندادبچه ها این فلش هایی که میشه روش پسورد گذاشت جریانش چیه ؟
روی یه قسمتی از فلش پسورد میذاره یا روی کل فلش منظورم از کل فلش اینه که وقتی فلش رو میزنی به یک کامپیوتر دیگه حتما باید پسورد رو بزنی تا فلش بیاد بالا و داخلشو ببینیم یا اینکه فلش خودش میاد بالا اما روی چند تا فایلش پسورد هست
بچه ها فلش های xporter خوب هست کارایشون و سرعتشون ؟ ؟
یه فلش 8 گیگ از این مدل دورو وره 40 تومن با کارایی بالا یه مدل معرفی کنین //
اون یه امکانیه که ممکنه فلشهای ارزونتر هم داشته باشند
در مورد پسورد گذاری اطلاع خاصی ندارم
ولی در مورد فلشها : بهترین فلش از نظر سرعت و اینها که در بازار موجودند همین پاترویت ایسک پورتر سری ایکس تی هست که در بین فلشهای موجود بالاترین سرعت خواندن و نوشتن را داراست
فکر کنم الآن 8گیگش دوروبر 25 اینوطرا باسه و با 40 تومان یه ذره لبالاتر میشه 16 گیگشو هم خرید
انشاءالله که باشد و پیدا کنیدخریدید بیایید اینجا نظرتون بگید
![]()
سلام
دوستان حتما شنیدید تو بندرعباس و قشم فلش مموری ارزان قیمت است و یکی پلمپه یکی پلمپ نیست یکی سالمه یکی سالم نیست و.....شانسیه
حالا داداشم میخواد واسم بیاره میگه 32 گیگ 8 هزارتومان و مدل های دیگر ولی میگه شانسیه
چون دوستم 4 تا خریده بود 2 تاش سوخت
حالا کسی تاحالا خرید کرده راهنماییی کنید ممنون میشم
و چند گیگ بخرم
سپاس
یه سوال فنی اینکه من فلشم وقتی به PC وصله درسته ولی وقتی از PC جداش میکنم دیگه انگار هیچی توش نیست !
خراب شده دیگه ؟!
خب به احتمال خیلی بالا فلشت یا کینگستونه یا ترنسند ( 100% چینی )
من تو چنتا فروم خارجی خوندم گفته بودن که به پورت های جلوی کیس نزنید.
من خودم همین مشکلو دارم . ولی حالا فعلا که با این راه دارم کار میکنم.
یه فرمت بده و با این راه ازش استفاده کن ببین میشه یا نه.
به احتمال زیاد فلشتون دچار مشکل شده و شما هم نمیتونید کاری انجام بدید.
اگه فلشتون گارانتی داره بدید گارانتی براتون تعمیر یا تعویض کنه.
---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------
پیشنهادم اینه که از اینجور فلشها نخری.
داییم رفته بود قشم. یه فلش 32 گیگ خریده بود 4 هزارتومن.
آورد همون اول گفتم که پول 8 تا پفک لینا رو هدر دادی!!!
دیدم فلش کار میکنه فایل داخلش میره اما وقتی درش میآری و دوباره وصلش میکی دیگه اثری از فایلها نیست.
بازم میگم که از اینجور فلشها نخر که ضرر میکنی
![]()
سلام دوستان
ميخوام يه فلش مموري 8GBبخرم, به نظر شما كدوم يكي silicon power Touch 830 يا patroit XT BOOST رو بخرم؟
ممنون
حجم های پایینش چی مثل 8 گیگ اوناهم همین مشکلو دارند؟ پس خود ساکنین فلشاشونو از کجا تهیه می کنند؟
سپاس
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
ممنون
حجم های پایینش چی مثل 8 گیگ اوناهم همین مشکلو دارند؟ پس خود ساکنین قشم و... فلشاشونو از کجا تهیه می کنند؟
سپاس
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)