تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 524 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه Moh3en_f1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    قزوین

6 سوال خيلي مهم

سلام به همگي
    من يه سوال مهم تو اكسل داشتم تو رو خدا اگه كسي ميتونه به هم پيغام خصوصي بده خيلي لازمه.

من چند تا فايل اكسل ايجاد كردم بعد مثلا ميخوام خونه هاي a1 همشون رو تو يه فايل ديگه بنويسه بايد چي كار كنم ؟ خواهش ميكنم كمكم كنيد خيلي مهمه

ببخشيد من يه سوال ديگه هم داشتم

حالا نميشه همين كار رو تو يه فايل انجام داد ؟

مثلا يه فايل اكسل ساخت بعد خونه a1 شت 1 رو با a1 شت 2 جمع كرد تو a1 شت 3 نوشت؟

البته ميخوام مثل همون آبديت بده يعني اون آبديت بياد

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ببخشيد من يه سوال ديگه هم داشتم

حالا نميشه همين كار رو تو يه فايل انجام داد ؟

مثلا يه فايل اكسل ساخت بعد خونه a1 شت 1 رو با a1 شت 2 جمع كرد تو a1 شت 3 نوشت؟

البته ميخوام مثل همون آبديت بده يعني اون آبديت بياد
    چرا اون كار را هم ميشه كرد

كافيه در خانه اي كه ميخواي جمع رو داشته باشي كليك كرده و بعد از نوشتن مساوي (=) در خانه هاي دلخواه كليك كرده (از هر فايلي كه هست) و بعد علامت (+) را زده و بعد در خانه ديگر كليك كنيد

داره خودمونی میشه Moh3en_f1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

خوب آخه وقتي اين كار رو ميكنم ديگه گزينه ي آبديت نمي ياد ؟

يعني بلافاصله بدون اينكه بپرسه خودش تغيير ميده من ميخوام وقتي شت 3 رو مي زنم گزينه اي بياد كه آبديت بكنه يا نه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام و تبریک سال جدید

محاسبه ای که میخوام انجام بدم به این صورته که یک ستون شامل یک عدد می باشد ولی ستون بعدی بایستی به صورت پرانتز دار نمایش داده بشه مثلا (158/365) که مخاطب متوجه بشه تعداد روز کاری در یکسال . اما مشکل اینجاست که اگه به صورت پرانتز نمایش داده بشه حاصل ضرب ستون اول و دوم محاسبه نمیشه واگه قبل از پرانتز مساوی قرار بدم حاصل پرانتز رو محاسبه می کنه و دیگه به صورتی که میخوام در نمیاد. ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.

تعطیلات شادی داشته باشید.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

خوب آخه وقتي اين كار رو ميكنم ديگه گزينه ي آبديت نمي ياد ؟

يعني بلافاصله بدون اينكه بپرسه خودش تغيير ميده من ميخوام وقتي شت 3 رو مي زنم گزينه اي بياد كه آبديت بكنه يا نه ؟
    براي اينكه اتوماتيك آپديت صورت نگيره ميتوني به منوي Tools بري و بعد از زدن گزينه option از سربرگ Calculation گزينه manual رو انتخاب كني

با اينكار آپديت فرمولها بصورت دستي انجام ميشه و نه اتوماتيك

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام و تبریک سال جدید

محاسبه ای که میخوام انجام بدم به این صورته که یک ستون شامل یک عدد می باشد ولی ستون بعدی بایستی به صورت پرانتز دار نمایش داده بشه مثلا (158/365) که مخاطب متوجه بشه تعداد روز کاری در یکسال . اما مشکل اینجاست که اگه به صورت پرانتز نمایش داده بشه حاصل ضرب ستون اول و دوم محاسبه نمیشه واگه قبل از پرانتز مساوی قرار بدم حاصل پرانتز رو محاسبه می کنه و دیگه به صورتی که میخوام در نمیاد. ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.

تعطیلات شادی داشته باشید.
    سلام

سوالتون رو همراه با يه مثال دوباره بگيد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

سوالتون رو همراه با يه مثال دوباره بگيد
    با سلام...

خدمت شما عرض کنم مثلا در ستون a یک سری عدد وجود داره ( 2و3و4و...) که بایستی در ستون b ضرب بشه . و ستون b شامل اعدادی مثل (166/365) , (256/365) و ... است . ولی در ستون b اعداد مشابه انچه مثال زدم باید نمایش داده بشه . منظور عرضم اینه که نمیشه حاصل تقسیم 166 بر 365 رو محاسبه کرد و بعدش در ستون a ضرب کرد . میخواستم به نحوی عمل بشه که ستون b به همین صورت پرانتز دار نمایش داده بشه و از طرفی حاصل ضرب ستون اول در دوم هم در ستون c محاسبه و نمایش داده بشه . امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

با سپاس

شاد باشید

داره خودمونی میشه mostafatajamolian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض سوال بسیار مهم

سلام
    می خواهم یک ستون که حدود 50 خانه ی ان عدد نوشته شده است می خواهم کاری کنم از همه ی این یک ستون که 50 تا خانه دارد کم شود ((داخل همان ستون))مثلا همه ی ان ستون را انتخاب کنم ویک کاری کنم که از هر خانه اش 500 تا کم کند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام...

خدمت شما عرض کنم مثلا در ستون a یک سری عدد وجود داره ( 2و3و4و...) که بایستی در ستون b ضرب بشه . و ستون b شامل اعدادی مثل (166/365) , (256/365) و ... است . ولی در ستون b اعداد مشابه انچه مثال زدم باید نمایش داده بشه . منظور عرضم اینه که نمیشه حاصل تقسیم 166 بر 365 رو محاسبه کرد و بعدش در ستون a ضرب کرد . میخواستم به نحوی عمل بشه که ستون b به همین صورت پرانتز دار نمایش داده بشه و از طرفی حاصل ضرب ستون اول در دوم هم در ستون c محاسبه و نمایش داده بشه . امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

با سپاس

شاد باشید
    سلام

ميشه كاري كرد كه شما نيازي به اون پرانتز هم نداشته باشي و بصورت همان كسري هم نمايش داده بشه و ضرب را هم درست انجام بده

براي اينكار بايد خانه‌هايي كه قراره بصورت كسري نمايش داده بشن مانند همون مثالي كه زدي رو انتخاب كرده و بعد از زدن كليد CTRL+1 از همون سربرگ اول گزينه Custom رو انتخاب كني و و در قسمت Type بنويسي 365/??? #

حالا هرگونه ضرب يا هر عمل ديگه اي هم كه انجام بشه روي اين خانه حالت نمايشي اون به هم نمي ريزه

موفق باشي

10. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    می خواهم یک ستون که حدود 50 خانه ی ان عدد نوشته شده است می خواهم کاری کنم از همه ی این یک ستون که 50 تا خانه دارد کم شود ((داخل همان ستون))مثلا همه ی ان ستون را انتخاب کنم ویک کاری کنم که از هر خانه اش 500 تا کم کند
    سلام

نميشه داخل همون ستون جواب را داشت

پس بايد با فرمول نويسي در يه ستون ديگه محاسبه رو انجام بدي . اگه خواستي ميتوني بعد جاي قبلي ها كپي كني

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •