ببخشيد من يه سوال ديگه هم داشتم
حالا نميشه همين كار رو تو يه فايل انجام داد ؟
مثلا يه فايل اكسل ساخت بعد خونه a1 شت 1 رو با a1 شت 2 جمع كرد تو a1 شت 3 نوشت؟
البته ميخوام مثل همون آبديت بده يعني اون آبديت بياد![]()
ببخشيد من يه سوال ديگه هم داشتم
حالا نميشه همين كار رو تو يه فايل انجام داد ؟
مثلا يه فايل اكسل ساخت بعد خونه a1 شت 1 رو با a1 شت 2 جمع كرد تو a1 شت 3 نوشت؟
البته ميخوام مثل همون آبديت بده يعني اون آبديت بياد![]()
چرا اون كار را هم ميشه كرد
كافيه در خانه اي كه ميخواي جمع رو داشته باشي كليك كرده و بعد از نوشتن مساوي (=) در خانه هاي دلخواه كليك كرده (از هر فايلي كه هست) و بعد علامت (+) را زده و بعد در خانه ديگر كليك كنيد
خوب آخه وقتي اين كار رو ميكنم ديگه گزينه ي آبديت نمي ياد ؟
يعني بلافاصله بدون اينكه بپرسه خودش تغيير ميده من ميخوام وقتي شت 3 رو مي زنم گزينه اي بياد كه آبديت بكنه يا نه ؟
با سلام و تبریک سال جدید
محاسبه ای که میخوام انجام بدم به این صورته که یک ستون شامل یک عدد می باشد ولی ستون بعدی بایستی به صورت پرانتز دار نمایش داده بشه مثلا (158/365) که مخاطب متوجه بشه تعداد روز کاری در یکسال . اما مشکل اینجاست که اگه به صورت پرانتز نمایش داده بشه حاصل ضرب ستون اول و دوم محاسبه نمیشه واگه قبل از پرانتز مساوی قرار بدم حاصل پرانتز رو محاسبه می کنه و دیگه به صورتی که میخوام در نمیاد. ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.
تعطیلات شادی داشته باشید.
براي اينكه اتوماتيك آپديت صورت نگيره ميتوني به منوي Tools بري و بعد از زدن گزينه option از سربرگ Calculation گزينه manual رو انتخاب كني
با اينكار آپديت فرمولها بصورت دستي انجام ميشه و نه اتوماتيك
سلام
سوالتون رو همراه با يه مثال دوباره بگيد
با سلام...
خدمت شما عرض کنم مثلا در ستون a یک سری عدد وجود داره ( 2و3و4و...) که بایستی در ستون b ضرب بشه . و ستون b شامل اعدادی مثل (166/365) , (256/365) و ... است . ولی در ستون b اعداد مشابه انچه مثال زدم باید نمایش داده بشه . منظور عرضم اینه که نمیشه حاصل تقسیم 166 بر 365 رو محاسبه کرد و بعدش در ستون a ضرب کرد . میخواستم به نحوی عمل بشه که ستون b به همین صورت پرانتز دار نمایش داده بشه و از طرفی حاصل ضرب ستون اول در دوم هم در ستون c محاسبه و نمایش داده بشه . امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
با سپاس
شاد باشید
سلام
می خواهم یک ستون که حدود 50 خانه ی ان عدد نوشته شده است می خواهم کاری کنم از همه ی این یک ستون که 50 تا خانه دارد کم شود ((داخل همان ستون))مثلا همه ی ان ستون را انتخاب کنم ویک کاری کنم که از هر خانه اش 500 تا کم کند
سلام
ميشه كاري كرد كه شما نيازي به اون پرانتز هم نداشته باشي و بصورت همان كسري هم نمايش داده بشه و ضرب را هم درست انجام بده
براي اينكار بايد خانههايي كه قراره بصورت كسري نمايش داده بشن مانند همون مثالي كه زدي رو انتخاب كرده و بعد از زدن كليد CTRL+1 از همون سربرگ اول گزينه Custom رو انتخاب كني و و در قسمت Type بنويسي 365/??? #
حالا هرگونه ضرب يا هر عمل ديگه اي هم كه انجام بشه روي اين خانه حالت نمايشي اون به هم نمي ريزه
موفق باشي
سلام
نميشه داخل همون ستون جواب را داشت
پس بايد با فرمول نويسي در يه ستون ديگه محاسبه رو انجام بدي . اگه خواستي ميتوني بعد جاي قبلي ها كپي كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)