حتما که نباید یکی باشه. برو مادربرد های مختلف رو نگاه کن که پردازنده 45 نانومتری ساپورت میکنن ولی DDR2 هستند.
این عکسی هم که گذاشتی مربوط به تکامل سوکت های AMD هستش.
حتما که نباید یکی باشه. برو مادربرد های مختلف رو نگاه کن که پردازنده 45 نانومتری ساپورت میکنن ولی DDR2 هستند.
این عکسی هم که گذاشتی مربوط به تکامل سوکت های AMD هستش.
به عنوان یک توضیح کوچیک FSB مخفف Front Side Bus هستش که یعنی سرعت انتقال اطلاعات بین مادربرد و پردازنده:
In personal computers, the Front Side Bus (FSB) is the data transfer bus that carries information between the CPU and the northbridge of the Motherboard.
اینم یه عکس که کاملا مشکلتو فکر کنم برطرف کنه:
اگه دقت کنی باس رم به طور مستقیم به چیپ ست مادربرد برمیگرده نه پردازنده یعنی مثلا چیپ ست p965 نمیتونه از رم های ddr 3 با فرکانس 1333 ارتباط برقرار کنه.
------------------------
پی نوشت: قضیه ی مرغ یه پا داره نشه![]()
Last edited by M659; 27-06-2008 at 16:44.
سلام دوست من
اره می دونستم
ولی انگار یکی از دوستان گفتش که ddr2 ,ddr3 چیه اون مال رمه خواستم این عکس رو نشونش بدم
----
و شما می دونید کاربرد FSB چی هست و چه کاربرد داره یعنی همون کاربردی رو نداره که باس رم داره
یعنی گزرگاه؟![]()
پست 1312 رو داشته باش.گفتم چون مثل اینکه با هم پست کردیم
دوستان براي Fsb اينقده بحث نكنيد يه سر به سايت اينتل بزنيد همه چيو متوجه ميشيد يه بخشي داره كه تكنولوژي هاي استفاده شده در پردازنده رو به صورت ساده نشون ميده و متوجه ميشي كه چي هست و طبق سايت اينتل FSB هر چي بالاتر باشه باعث افزايش سرعت انتقال ميشه بين رم و پردازنده و اين باعث افزايش سرعت ميشه
Last edited by shahab_blaster; 27-06-2008 at 16:51.
سلام دوست من
منم همین فکر می کردم که FSB هر چقدر زیادتر باشه سرعت رد و بدل کردن اطلاعات بیشتر باشه
ولی اقایی استروم (مدیر انجمن) گفت با اون صورت تاثیر نداره؟![]()
سلام
من میخوام سیستم رو اپگرید کنم و میخوام کلا 800 تومن هزینه کنم(مادربرد، CPU ، رم ، کارت گرافیک ، پاور)
تصمیم دارم کارت گرافیک HD 4850 رو بگیرم.
لطفا یه CPU پیشنهاد بدید خوب و ارزون و Match!
برای بازی میخوام. خیلی هم ممنون!
سلام دوست من
الان E8400 تویه بازار تهران چنده؟(حداقلش رو بگو)
رایانه صبا زده بود 195
نميدنم چون شديدا اعتقاد دارم تو اين رنج قيمت Q6600 بهتره اصلا سراغ اين نمرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)