تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 132 از 358 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

سلام.
    چگونگی افشای وجود نیبیرو توسط Microsoft Worldwide Telescope را در لینک زیر میتونید مشاهده کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    چگونگی افشای وجود نیبیرو توسط Microsoft Worldwide Telescope را در لینک زیر میتونید مشاهده کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تصاویری که در این ویدئو دیده میشه، مربوط به بیش از یکسال پیش هستش و توسط یکی از کاربرهای YouTube به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود شد (در این ویدئو هم بعنوان مرجع بهش اشاره میشه) و الان می دونیم که طبق معمول چیز عجیبی درباره کل قضیه وجود نداشته :

از اون اول هم این کاربر صرفاً شیء ای رو که نتونسته بود شناسایی کنه رو گزارش کرده بود و مشخص نیست چرا یه عده این رو وصل کردند به کشف قطعی نیبیرو و مخفی کاری قدرت ها... چند ماه بعد هم مشخص شد که شیء مذکور ستاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (به نام CW Leonis هم شناخته میشه) هستش که اتفاقاً خیلی هم مورد علاقه دانشمندانه (بخاطر اتمسفرش و اینکه انرژی اش رو در محدوده مادون قرمز می پراکنه)...

در حالیکه همون کاربر هم اشتباهش رو قبول کرد و حتی در این رابطه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زد، اما همچنان چنین ویدئوهایی رواج داره ... که البته عجیب نیست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویدئویی که قراره وجود نیبیرو رو ثابت کنه اما صرفاً اشتباهات فاحش داره.

4. 9 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان در ماه آب پیدا شد
    چرا

.
    .

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

طی بمباران ماه آب بسیار زیادی در قسمت های قطبی ماه پیدا شد
    ناسا با سقوط ماهواره هاش بمباران کرد ماه رو و اینکه گوگل همون روز لوگوش رو تغییر داد

7. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

اینم یک کم کاملتر
    جام جم آنلاين: انتشار نتايج بررسي‌هاي انجام شده روي داده‌هايي كه در حين ماموريت بمباران ماه به زمين ارسال شد ، موجي از هيجان را بين علاقه‌مندان اكتشافات فضايي زنده كرد.

براساس اين نتايج كه شامگاه روز جمعه منتشر شد، بررسي‌ها نشان داده است حجم قابل توجهي آب در ذرات خارج شده از ماه بر اثر برخورد ديده شده‌‌اند.

يكي از پژوهشگران اين پروژهبه نام آنتوني كولاپرت در اين باره به خبرگزاري AP گفت: ما در اين عمليات، موفق به كشف آب شده‌ايم و آن هم نه كمي آب، بلكه براي اولين بار صحبت از مقادير عظيمي آب در لايه‌هاي سطحي ماه است ، ما توانستيم حدود 25 گالن آب (حدود 100 ليتر)‌ را در خلال برخورد شناسايي كنيم و تازه اين فقط بخشي از آبي است كه ما توانسته‌ايم شناسايي كنيم و مقدار اصلي، بسيار بيشتر از اين ميزان است، اين كشف به قدري جالب بود كه گوگل روز گذشته لوگوي خود را به اين موضوع اختصاص داد.

اين كشف شايد يكي از مهم‌ترين يافته‌هاي ناسا در سال‌هاي اخير باشد، چرا كه وجود مقادير بزرگ آب در سطح ماه، انجام ماموريت‌‌هاي آينده به مقصد اين قمر شگفت‌انگيز را تضمين خواهد كرد.
    وجود آب، بسياري از مشكلات ماموريت‌هاي آينده‌ را برطرف خواهد كرد و ايده‌هاي پيش‌رويي همچون ساخت شهرك‌هاي تحقيقاتي را امكان‌پذير مي‌سازد، در عين حال علاوه بر ارزشي كه آب در ارتباط با آينده ماموريت‌هاي فضايي دارد، به ما كمك مي‌كند تا درك جديدي نسبت به تحول اجرام منظومه شمسي به دست آوريم.
    به نظر مي‌رسد ماه بار ديگر در كانون توجهات علاقه‌مندان علم قرار گرفته است.

9. 3 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...مشخص شد که شیء مذکور ستاره IRC +10216(به نام CW Leonis هم شناخته میشه) هستش...
    هیچ تضمینی به طور قاطع در مورد این تشخیص وجود نداره.
    اتفاقاً خیلی هم مورد علاقه دانشمندانه...
    مورد توجه خیلی های دیگر هم یقینا هست.
    همون کاربر هم اشتباهش رو قبول کرد
    چون ایشون منجم حرفه ای نبود.
    اینگونه افراد رو خیلی راحت میشه به بهانه اینکه " کار تو نیست " از برخی موضوعات دور کرد.
    همچنان چنین ویدئوهایی رواج داره ...
    تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها.
    Last edited by seamack; 28-11-2009 at 13:36.

11. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منم 100٪ موافقم

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

موضوعات شکاف زمان و سفر به گذشته و ... تو همین تاپیک مطرح شده بود ، نه؟ 

تو فیلم Kate & Leopold یه تکه هایی در این مورد (ظاهراً به صورت علمی) آورده شده ، واستون می نویسم ، شاید جالب باشه: (البته فیلم کمدی/درام است و نه علمی...)

سگ ها نمی تونن رنگین کمون رو ببین ، چون کور رنگند ، همون طوری که ما نمی تونیم زمان رو ببینیم ، ولی حسش می کنیم
    ما می تونیم گذشت زمان رو حس کنیم. ولی نمی تونیم ببینیمش ، چون نامرئیه ، مثل این می مونه که سوار یه قطار سریع السیر شدیم و دنیا داره همین جور با سرعت می گذره ، ولی تصور کن بتونیم این قطار رو نگه داریم ، پیاده شیم و به اطراف نگاه کنیم و زمان رو به شکل واقعیش ببینیم ، یه دنیا ، یه جهان...
    چیزی که تصورش مثل تصور این می مونه که سگ ها بتونن رنگین کمون رو ببینن ، اما به اندازه ی همین صندلی ای که روش نشستیم ، قابل لمسه...
    حالا اگه ما بتونیم این جوری ببینیمش ، یعنی به طور واقعی ، شاید بتونیم تمام این شکستگی ها رو برطرف کنیم...
    این چیزیه که من کشفش کردم ، من اون سگی هستم که رنگین کمون رو دیده ، فقط مشکل اینه که سگ های دیگه حرف منو باور نمی کنن...

برای کشف این راز ، نیازی به ماشین زمان نیست ، تنها کاری که باید بکنیم ، پیدا کردن یه دروازه در زمانه ، یه پنجره ی حقیقی در کالبد زمان. برای این کار باید از نظریه های علم هواشناسی استفاده کرد. دروازه ی مذکور یه مدخله که فقط برای چند لحظه ایجاد میشه ، به خاطر همینه که باید از یه ارتفاع بپری تا به سرعت مورد نظر برسی ، یعنی سرعت جاذبه ، تا دقیق بشه...

به نظرتون این مسائل رسیدن به سرعت جاذبه و ... مبنای علمی داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

تو فیلم Kate & Leopold یه تکه هایی در این مورد (ظاهراً به صورت علمی) آورده شده ، واستون می نویسم ، شاید جالب باشه: (البته فیلم کمدی/درام است و نه علمی...)

سگ ها نمی تونن رنگین کمون رو ببین ، چون کور رنگند ، همون طوری که ما نمی تونیم زمان رو ببینیم ، ولی حسش می کنیم
    ما می تونیم گذشت زمان رو حس کنیم. ولی نمی تونیم ببینیمش ، چون نامرئیه ، مثل این می مونه که سوار یه قطار سریع السیر شدیم و دنیا داره همین جور با سرعت می گذره ، ولی تصور کن بتونیم این قطار رو نگه داریم ، پیاده شیم و به اطراف نگاه کنیم و زمان رو به شکل واقعیش ببینیم ، یه دنیا ، یه جهان...
    چیزی که تصورش مثل تصور این می مونه که سگ ها بتونن رنگین کمون رو ببینن ، اما به اندازه ی همین صندلی ای که روش نشستیم ، قابل لمسه...
    حالا اگه ما بتونیم این جوری ببینیمش ، یعنی به طور واقعی ، شاید بتونیم تمام این شکستگی ها رو برطرف کنیم...
    این چیزیه که من کشفش کردم ، من اون سگی هستم که رنگین کمون رو دیده ، فقط مشکل اینه که سگ های دیگه حرف منو باور نمی کنن...

برای کشف این راز ، نیازی به ماشین زمان نیست ، تنها کاری که باید بکنیم ، پیدا کردن یه دروازه در زمانه ، یه پنجره ی حقیقی در کالبد زمان. برای این کار باید از نظریه های علم هواشناسی استفاده کرد. دروازه ی مذکور یه مدخله که فقط برای چند لحظه ایجاد میشه ، به خاطر همینه که باید از یه ارتفاع بپری تا به سرعت مورد نظر برسی ، یعنی سرعت جاذبه ، تا دقیق بشه...

دوست عزیز تا اونجا که من میدونم جاذبه نیرویی ضعیفه که حتی دافعه ی بین الکترون ها میتونه اونو خنثی کنه
    و جاذبه نمیدونم سرعتی داره یا نه ولی زمان سرعت داره
    در ضمن یک دانشمند داره رویه این قضیه کار میکنه که با خم کردن فضا و زمان شاید به نتایجی برسه و...

15. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اون فیلمو یکی دوباری دیده ام ... قشنگ بود .. این سکانسی که درباره سگ و رنگین کمان صحبت می کنه اون اواخره که دانشمنده توی تیمارستان هستش و برای یه پرستار صحبت می کنه؛ درسته؟ ... بهرحال فیلم که خب به قصد جاذبه برای تماشاگر خیلی از مسایل علمی رو ساده سازی و دستکاری کرده بود (اصطلاحا دراماتیزه کرده بود) ...

اما بعضی مسایلی که در فیلم بود هم پایه تئوریک داره و واقعاً مطرحه، و در همین تالار علم هم یکی دوبار بصورت جدی تر روش بحث کرده ایم ... مثلا درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زمانی و علّیت- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انیشتین - سفر سریعتر از نور ظاهری یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - ...

پی نوشت: اگه خواستی فیلمهای سفر در زمان دیگه رو چک کنی؛ توصیه میشه : somewhere in time (رمانتیک)- سری بازگشت به آینده (کمدی-اکشن) - 12 میمون (علمی تر) - timeline (اکشن) - دانی دارکو (فلسفی علمی) - سری just visiting (کمدی)
    Last edited by seymour; 06-12-2009 at 12:03. دليل: افزودن پیشنهاد برای دیدن فیلم.

17. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •