مرسی دوست عزیز.شما لطف دارین. درست اینجا یه مقدار ساکت شده .سوشیانت عزیز هم که معلوم نشد کجا رفت . یهو غیب شد. قرار بود اینجا یه کارایی انجام بریم که ....
مرسی دوست عزیز.شما لطف دارین. درست اینجا یه مقدار ساکت شده .سوشیانت عزیز هم که معلوم نشد کجا رفت . یهو غیب شد. قرار بود اینجا یه کارایی انجام بریم که ....
سلام به همه ی دوستان عزیزم توی این تاپیک ....
با یه جارو اومدم ،
که خاکای این تاپیک رو بتکونیم .... اونم چه تکوندنی ....
خوب دوستان یه پیشنهاد دارم برای این تاپیک و همه ی زحماتی که توش کشیده شده و اون اینه :
شروع تمرین گروهی از راه دور
میتونیم یه روز و ساعتی رو در هفته تعیین کنیم ، که تمام علاقه مندان ماورایی بیایم و تمرینی رو آغاز کنیم . میتونیم روز بعدش در همین تاپیک ، یک به یک نتایج رو اعلام کنیم ...
این که احساس و تجربه ی هر کسی چی بوده ، و آروم آروم تمرینات رو بیشتر و سخت تر می کنیم تا نتایج جالب تر و غیر منطقی تر (![]()
) بشه ....
و البته برای این کار نیازمند بزرگواران با تجربه ی این تاپیک هم هستیم .
بهر حال نظراتون رو بگید ، برای وقت مناسب هم باهم به تفاهم میرسیم و اگه پروردگار خواست ، شروع می کنیم .
تا بعد.....
بععععله بالا خره دوست عزیز جناب نایت مار تشریف آوردند.
راستش امشب یه جلسه چتی داشتیم و پیشنهاد شد که برای اینکه تاپیک یه تکونی بخوره تمارین عملی رو شروع کنیم. دوستانی هم که موافق هستند اعلام آمادگی کنند . از فردا شب میتونیم تمارین هفتگی رو شروع کنیم.
Last edited by mercedes; 31-12-2006 at 23:44.
با سلام خدمت دوستان خوبم که
با سلام خدمت دوستان خوبم که میخوان این تاپیک و یه رونقی
بعد یه مدت دوباره سلام دوستان.
خیلی دلم براتون تنگ شده.کاش می تونستم باشم.........
ایول دارین خونه تکونی می کنین؟ امید وارم که موفق بشید.ایده ی خیلی جالبیه که می خواهین شروع به تمرین کنید.امید وارم نتایج خوبی بگیرید.جای منو هم خالی کنید خیلی دوست داشتم بودم .ولی خوب نمیشه........
این تاپیکو خیلی دوست دارم چون منو یاد بخشی از وجودم می اندازه که هیچ وقت نشناختمش.
..................................................
سهراب می فرماید:
زندگی یعنی چرخ در حسرت وا ماندن اسب
اسب در حسرت خوابیدن گاریچی
مرد گاریچی در حسرت مرگ........
...............................................
به یادتونم
سلام دوستان منم دوست دارم توی این تمارین شرکت کنم البته با اجازه ی شما دوستان
اگر می شه تمارین رو یک هفته زودتر بگین که ما هم دیر به دیر می یاییم عقب نمونیم ممنونم کار جالب بود
موفق باشید
سلام به دوستان ماورائی
اگه موافق باشین و اجازه بفرمایین شروع منیم.
دوستان یکی از نکات مهمی که در تمارین تمرکزی لازمه استفاده صحیح از مکانه.یعنی اینکه شما اگه تمرینتون رو توی مکانی انجام بدین که بیشترین تمرکز انرژی رو داره بیشترین تاثیر رو داره. این مکان در آیین شمنیسم یا یاکی به نام مکان قدرت مشهوره. برای اینکه بیشتر با این مکان آشنا بشیم توصیه میکنم کتاب تعالیم دون خوان اثر کارلوس کاستاندا رو مطالعه کنید. استفاده هایی که از این مکان میشه انجام داد اینکه هر موقع شما با کاهش انرژی مواجه بشین با چند دقیقه مدیتیشن در اون مکان سرشار از انرژی میشین و یا مطالعه در اونجا تاثیر شگرفی در بر داره.پیدا کردن اونجا هم راه داره که اگه اون کتاب رو مطالعه کنین بیشتر دستگیرتون میشه. اگه هم ندارین ( یه مقدار نایابه) میشه اون صفحات رو اسکن کرد و اینجا گذاشت که علاقه مندان بتونند استفاده کنند. از دوست عزیز نایت مار هم تشکر میکنم که ما رو یاری میدند.
Last edited by mercedes; 02-01-2007 at 00:52.
ممنون mercedes جان . البته قصد نداریم زیاد دنبال کتاب بفرستیم ... بیشتر تمرین عملی .
اون صفحات هم به زودی اسکن می کنیم قرار میدیم .
اما نباید وقت رو از دست داد ...
شروع کار :
یافتن مکان اقتدار ...
دنبال نشونه ی خاصی نگردین .....این مکان میتونه هر نقطه ای باشه ....
تنها راه پیدا کردن ، احساس آرامش ، تمرکز و قدرت شما در اونجاست . جایی که توام با سکوته و میتونه شما رو یاری بده ....
توضیح بیشتر در ادامه ، پس خودتون رو کم کم برای پیدا کردنش آماده کنید .
نیازی نیست کسی از محلی که پیدا کرده چیزی بگه ، این اطلاعات شخصی شماست .....
تا بعد ...
سلام به همگي به خصوص يار همراه تايپيك از قبل تا بعدهاااا(مرسدس عزيز)
من يه مشكلي دارم كه راهي برا حلش پيدا نمي كنم![]()
![]()
![]()
اونم اينه كه هر چي سعي مي كنم بفهمم كه خلاصه روي موضوع مد نظرم متمركز هستم يا نه نمي فهمم
منظورم دقيقا اينه كه مثلا وقتي آدم سرش درد مي گيره تو سرش احساس درد مي كنه در حالي كه فقط خودش مي فهمه و با اون درد متوجه وجود سر دردش مي شه
در مورد تمر كز چطوري مي فهميد كه متمر كز شديد ؟چه حالتي براتون پيش مياد؟ خلاصه كه راه تشخيصش چيه؟
من كه هر چي زور مي زنم اصولا نمي فهمم كه متمر كز هستم يانه!!!!!!!!!!!
به شمع تو تاريكي خيره مي شم
سعي مي كنم همينطوري تمركز كنم بقول خودم ( خيليم مي تونم!!!!)
خلاصه كه ما رو در يابيد كه داريم از دست مي ريم محض اطلاع عرض كردم![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)