کی خواست گوشی رو بفروشه؟؟
الان چک کردم مشکل از سنسور هست..وقتی که بهش ضربه می زنم و ال سی دی روشن تر می شه .. وقتی که با انگشتم جلوی سنسور رو می گیرم تصویر تاریک تر می شه و وقتی انگشتم رو برمی دارم روشن تر می شه
فعلا هم قصد فروختن این گوشی رو ندارم![]()
کی خواست گوشی رو بفروشه؟؟
الان چک کردم مشکل از سنسور هست..وقتی که بهش ضربه می زنم و ال سی دی روشن تر می شه .. وقتی که با انگشتم جلوی سنسور رو می گیرم تصویر تاریک تر می شه و وقتی انگشتم رو برمی دارم روشن تر می شه
فعلا هم قصد فروختن این گوشی رو ندارم![]()
ای ول میدونستم نمیتونی قید سی پی یوی این گوشی رو بزنی!!!امیر جان سنسورت مطمئن باش کثیف شده!!اگه تمیزش کردی و با سشوار خشکش کردی ولی باز هم درست نشد برو پاساژ علاالدین یه سنسور براش بخر!گوشیت بدون گارانتیه؟؟؟؟حالا شما منو در مورد تعمیر هندزفری راهنمایی کنید!همونطور که گفتم چند روز پیش سیم سمت چپ هندزفری رو بدجوری حواسم نبود کشیدم!یعنی میدونی چی شد خوابیده بودم و ریموت کنترل و سیم سمت چپ هندزفری در زیر بنده گیر کرده بدند!من هم گوشی دستم بود!!اومدم گوشی رو جا به جا کنم که دیم سیمها به طور فجیعی کشیده شدند!!هندزفری سمت چپیم صداش نصف شده!!چطور تعمیرش کنم!!قیمت بلوتوث هندزفری (همون مدلی که روی جعبه ی گوشی تبلیغ کرده (چنده؟؟؟
Last edited by rainysky50; 01-09-2007 at 17:11.
ایول خوب مشکل حل شد و معلوم شد از چیه و هیچ شک و شبه ایی باقی نمود با این حساب "" only 5700
بابا چرا اینقدر خودت رو زحمت می دی؟ ببر پیش یه تعمیر کار و خودت رو خلاص کن دیگه....
در ضمن امیر جان (در مورد اینکه گفتی سگ سونی رو به .... ) اینو هم بگم که به شخصه اینترفیس نوکیارو خیلی بیشتر از سونی قبول دارم.... آخه خیلی کار باهاش لذت بخش تر و راحت تره...
مرسی.
فقط آنتی ویرووس جدیده چون من اونی که سره گوشیم نصبه تاریخش تا 8/9/2007
تم قشنگ دیگه چی داری؟
به ...بابا شب خوابیدیم صبح بلند شدیم دیدیم تاپیک 10 صفحه رفته جلو...
امیر هم که گوشیش اب تنی کرده... و امین خودشو به در و دیوار میزنه..دو سه نفر هم جنگ نوکیا و اریکسون دارن
رپ بوی هم درگیر اون تم مضخرفه...فقط جای ما خالی بود
امین خان بالاخره مساله رزولیشن رو کشف کردی...تبریک
امیر جان همونطور که از اسمش پیداس (SENSOR) یا همون حسگر خودمون باید خیلی حساس باشه تا خوب عمل کنه ..
حالا شما بیا دو قطره اب بریز روش...میخواد 2 قطره باشه یا یه پارچ آب..هر دوش یه کار میکنه و اونم از کار انداختن سنسوره...از امین و تو و بقیه بعیده ...چطور دیشب یکی به فکرش نرسید ازت بپرسه که به کجای گوشی ضربه میزنی؟
یا خودت چرا به فکرت نرسیده بود...تا تقی به توق میخوره میگی میرم تو فلان فروم آبروشونو میبرم
فکر کردی اونا فرقی به حالشون میکنه؟یا میرن در شرکتو تخته میکنن؟که چی ..یکی به گوشیش آب داده
یکم منطقی تر باشیم...امین هم که ماشالله دست به پستش حرف نداره ..تو 2 دقیقه تاپیکو 10 صفحه میبره جلو
یکم فکر تاپیک باشین...حالا وسط این گیر و دار Mr.2k هم میاد میگه به نظرتون 5700 بخرم؟
حمید 1367 خیلی ممنون بابت تمها یی که گذاشتی!فقط میخواستم بدونم که لینک دوم تم ان95 با اون یکی فرق میکنه؟؟؟چون من تم ان 95 اولی رو نصب کردم ولی توی گوشی ان95 -2 مشخص میکنه!!
ممل جان خودم کشف کردم مشکل گوشیش از کجاست!!!دیشب من قسم خورده بودم خواب نرم تا مشکل رو پیدا کنم!!اما مثل اینکه قضیه ی کندن تنبان جدیه و امیر خان میخواد تنبان نوکیای بیچاره رو به خاطر 2 قطره اب که روی سنسور گوشیش ریخته بکشه پایین!!
دوستان!
من خودم شاه 2 گوشی ها دارم(5700)،بابام شاه 1(N95)!
به نقل از NSysInfo،XPlore،S60 Benchmark و خیلی برنامه های دیگه CPU من 10 تا از بابام کمتره،ولی بجز بازی های 3D ،گوشی من مشخصا سریع تره(حدود 2 برابر)!!!
CPU فقط 5700!!!
شک نکنین!!!
مگه نرم افزارها سی پی یوی ان95 رو چند نشون میدن؟؟؟مال 5700 رو به اشتباه 192 نشون میدن در حالی که ان95 332 مگاهرتزه و 5700 369 مگاهرتزه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)