راستي جاويد جان سايتتو ديدم . تو قسمت فروش بازي هاي psp حجم بازي ها رو هم نوشته بودي . اكثرا حجمشون دو رو بر 500 مگ بود . تو psp هم همين حجم را خواهند داشت ديگه يا اين حجم توي dvd هست ؟
راستي جاويد جان سايتتو ديدم . تو قسمت فروش بازي هاي psp حجم بازي ها رو هم نوشته بودي . اكثرا حجمشون دو رو بر 500 مگ بود . تو psp هم همين حجم را خواهند داشت ديگه يا اين حجم توي dvd هست ؟
منم نمي گم قديمي مي شه ولي فكر نكنم بيشتر زا دو سال ديگه دوام داشته باشه!جاويد جان ممنون بابت توضيحاتت . ولي فكر نميكنم psp حالا حالا قديمي بشه . چون محصول 2005 است و تازه 2 سالو خورده ايي كه اومده . ps2 كه ماله 7 يا 8 ساله پيش هنوز بيشتر بازي ها هم داره براش توليد ميشه ( همزمان با كنسول هاي ديگه ) . من كه فكر كنم psp حداقل 5 ساله ديگه رو بورس باشه .
رو PSP هم حجم همين قدره ! فرقي نداره !راستي جاويد جان سايتتو ديدم . تو قسمت فروش بازي هاي psp حجم بازي ها رو هم نوشته بودي . اكثرا حجمشون دو رو بر 500 مگ بود . تو psp هم همين حجم را خواهند داشت ديگه يا اين حجم توي dvd هست ؟
خبر مهم : psp slim روانه بازار شد
سايت kotaku امروز اعلام كرد پس از عرضه PSP Slim در سه روز اخير در ژاپن بيش از 250702 دستگاه از آن در اين كشور به فروش رسيده است. همچنين 75942دستگاه نيز با طرح بازي Final Fantasy VII: Crisis Coreفروخته شده است كه در مجموع مي شود 326422 دستگاه فروخته شده!
مرسی جاوید جان.
کپی کردم ولی اجرا نمیشه.این پیغام میده:
(The game couldn't be started.(80010002
psp من 3.52 هستش.
در ضمن UMD تو psp گذاشته بودما.
مرسی.
Last edited by ebi6630; 27-09-2007 at 18:00.
اقا جاوید خیلی خوشحالم برگشتی من از اونجاهایی که شما میگی نخریدم به من یه رم 2 گیگ هم دادن
توجه
کسانی که موقع اجرای بازیها psp شون error میده در اکثر موارد مشکل از فریم ویر نیست برای من یه بار اینطوری شده بود restore default کردم درست شد شمااینکارو بکنید اگه درست نشد به احتمال زیاد مشکل از فریم ویر است
سلام . ديدی جاويد چی گفت. غير مستقيم بهت انداختن. يک چيزی که بهت ميگم گوش کن ديه.اقا مازیار شما از اونجایی که قیمت کردی اونطوریه من قیمتی که گرفتم 250 ولیو بود رفتم بخرم گفت 270 با یه بازی مجانی؟؟؟؟؟!!!!! این به نظر شما مجانیه ؟
تازه من پولدارم نیستم و هیچ محصولی از logitech ندارم ولی مثلا یه موس 10 تومنی تواناییه رقابت با MX revolotion رو داره ؟
فکر کنم فقط بازی های کم حجم رو ديدی.راستي جاويد جان سايتتو ديدم . تو قسمت فروش بازي هاي psp حجم بازي ها رو هم نوشته بودي . اكثرا حجمشون دو رو بر 500 مگ بود . تو psp هم همين حجم را خواهند داشت ديگه يا اين حجم توي dvd هست ؟
بازی هايی خوبی مثل MGSو NFSو GTAو Tekken
حجم بالای 1 رو نياز دارن
================================
جاويد جان ميبينم که فعاليتت رو از سر گرفتی.
موفق باشی
Last edited by mazi_z_PSP; 27-09-2007 at 18:41.
من کردم اما درست نميشه. خيلی احتمال داره از فريم ور باشهتوجه
کسانی که موقع اجرای بازیها psp شون error میده در اکثر موارد مشکل از فریم ویر نیست برای من یه بار اینطوری شده بود restore default کردم درست شد شمااینکارو بکنید اگه درست نشد به احتمال زیاد مشکل از فریم ویر است
اول مطمئن شو که مموريت اصله. بعد يک بار ديگه بده فريم ور رو برات عوض کنن.مرسی جاوید جان.
psp من 3.52 هستش.
مرسی.
همونجا بازی رو بريز اگه اجرا نشد ...............
Last edited by mazi_z_PSP; 27-09-2007 at 18:44.
دم اقا جاويد گرم كه برگشت ببخشيد من به اون يكي فروم ديگه سرنميزنم بحثم شد با ادمين سايت براي اپلود يه عكس ميگفتن سياسيه و... وبلاخره من اونجارو ول كردم شرمنده ولي واقعا خوشحالم كه شما برگشتي راستي يه سوالي چند قرن پيش من از شما در باره اون روتا بلند گوي رويي psp از شما پرسيدم كه شما گفتيد بلند گونيست و براي بالانس كردن يا يه همچين چيزي هست من چند روز پيش داشتم توي دفترچه psp نگاه ميكردم ديدم نوشته اسپيكر تعجب كردم حالا كسي نميدونه چجوري بايد كار بندازيمشون؟
بعضي برنامه ها براي فريم ور هاي يكن برنامه هاي خيلي قديمي رو دورشون رو خط بكشيدمرسی جاوید جان.
psp من 3.52 هستش.
مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)