arcade چطور بود ؟ زیر 370 گیر نمومد ؟ اصلا گیر میومد ؟چئيييييييييييی؟ 370؟ خندم ميگيره. امکان نداره عزيز. اگر هم پيدا کنی زير 450 بهت نميدن. اونم اگر خيلی خيلی خوش انصاف باشه.
arcade چطور بود ؟ زیر 370 گیر نمومد ؟ اصلا گیر میومد ؟چئيييييييييييی؟ 370؟ خندم ميگيره. امکان نداره عزيز. اگر هم پيدا کنی زير 450 بهت نميدن. اونم اگر خيلی خيلی خوش انصاف باشه.
چرا خندت میگیره من خودم زیر 400 قیمت دارم مثل این که جدیدا بازار نرفتی آخه الان خیلی وقته
که آرکید اومده تو ایران دیگه کم کم داره متعادل میشه (البته نه همه جا )![]()
من حتی یدونه Arcade هم ندیدم تو بازار.
اکثر مغازه ها Elite داشتن.
میشه به arcade هارد وصل کرد و اگر میشه هارد هاش چه قیمتی دارن ؟
قراره تا هفته دیگه یکی بخرم البته در صورتی که امکان اتصال هارد رو داشته باشه !
میشه به arcade هارد وصل کرد و اگر میشه هارد هاش چه قیمتی دارن ؟
قراره تا هفته دیگه یکی بخرم البته در صورتی که امکان اتصال هارد رو داشته باشه !عزيز 100% این امکان رو داره. قيمت هارد نو از 60 هست تا 80 . هرجوری که راحتی.
سلام دوستان اگر کسی یا مکانی را برای خریدن بازیهای قدیمیتر میشناسید لطفا ادرس ان را بنویسید یا pm بدهید بازی قدیمی مثل kameo یا perfect dark zero یا blue dragon
سلام دوستان اگر کسی یا مکانی را برای خریدن بازیهای قدیمیتر میشناسید لطفا ادرس ان را بنویسید یا pm بدهید بازی قدیمی مثل kameo یا perfect dark zero یا blue dragonعزيز این بازی هايی که گفتی همچين قديمی هم نيستن ها.!
اگر تهرانی به نکست جن يا پاساژ لباف بورو.
اگر مشهدی بورو پاساژ بهزاد ، فروشگاه وحيد زير پله ها.
ba salam be barobax in site por tarafdar benazare man azhame lahaz XBOX360 az hame lahaz az ps3 behtare![]()
دوستان آخر معلوم نشد این mgs4 برای 360 میاد یا نه؟
ba salam be barobax in site por tarafdar benazare man azhame lahaz XBOX360 az hame lahaz az ps3 behtareسلام دوست عزيز. ممنون از لطفت، اما اینجا جای اینگونه حرفها و جبهه گيری ها نيست. لطفا فارسی هم تايپ کنيد.
با تشکردوستان آخر معلوم نشد این mgs4 برای 360 میاد یا نه؟عزيز خيلی وقته معلوم شده. در هر کنفرانسی که جناب آقای کوجيما داشته گفته که این بازی اصلا برای ایکس باکس 360 ساخته نميشه و فقط برای پلی 3 هست. پس ديگه اشتباه نکنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)