تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 722 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

صحبتهاي حميد اسفندياري در مورد فرار مغز ها

حمید اسفندیاری (مدیر مؤسسه آوای باربد)- مسأله دقیقا فرار مغزهاست و بس! این که خارجی‌ها قدر استعدادهای ما را بیشتر از خودمان می‌دانند و با جذب آن‌ها بهترین شرایط را برایشان مهیا می‌کنند تا به موقع جواب سرمایه‌گذاری‌شان را بگیرند.

اما در عوض، ما با دست خودمان کاری می‌کنیم تا جوانان‌مان عطای ماندن در سرزمین پدری را به لقایش ببخشند. نمونه‌اش همین «شادمهر» (عقیلی)؛ تا زمانی که اینجا بود، ترانه‌هایی درباره حضرت زهرا(س)، ایرانیان مقیم خارج و... داشت و حالا با این شکل و شمایل کلیپ می‌سازد تا هم موسیقی‌اش را از دست بدهد و هم هویت‌اش را. آیا شادمهری که ما می‌شناختیم همین بود؟ کسی که می‌توانست پدیده‌ای برای موسیقی پاپ ما باشد. اما او چرا مجبور به رفتن می‌شود؟ ما چقدر در این زمینه مقصریم؟

امثال شادمهر عقیلی نه اولین کسی هستند که از این مملکت رفته‌اند و نه آخرینشان. امروز «محسن نامجو» می‌رود، فردا «محسن چاوشی» و دیگران. حالا این‌ها می‌روند، مشکل ما حل شده یا ما با این کار تنها کنترل‌مان را از دست داده‌ایم؛ کنترل بر روی جوانانی که می‌توانستند استعدادهای نابی برای موسیقی ایران باشند؟ امثال شادمهر تا وقتی در ایران بودند، آنچه که «ما» می‌خواستیم می‌خواندند و حالا هر چه «دیگران» بخواهند. و این «دیگران» قطعاً دلشان برای فرهنگ و هنر ایران نسوخته و به چیزهای دیگری فکر می‌کنند.
    مسوولان خوب است به این نکته توجه کنند که قبل از خودشان، ما ناشرها - خواسته یا ناخواسته- یک مرحلهء ممیزی حساب می‌شویم. چون به اصول معتقدیم و پذیرفته‌ایم که با این شرایط و در چارچوب خاصی کار کنیم. پس وقتی محسن چاوشی قبل از این که آهنگی را بسازد شعرش را برای من می‌آورد، اگر خوب نباشد من آن را رد می‌کنم. چرا که معتقدم باید به این استعدادها جهت داد تا در مسیر درست حرکت کنند. نمی‌گویم بزنیم به تیپ مذهبی‌خوانی! نه، ولی اگر پاپ می‌سازیم هدفمند باشد، اگر راک می‌سازیم هدفمند باشد. مثلاً ما آمده‌ایم یک آلبوم منتشر کرده‌ایم از موسیقی راک با اشعار مولانا. متأسفانه یکی از دلایل عمده تعلیق شرکت ما هم همین بوده. اما من بارها به دوستان در ارشاد گفته‌ام شما که الآن به Camel و... هم مجوز داده‌اید، پس چرا مولانا نه؟ مگر امسال سال جهانی مولانا نیست؟ چرا ما موسیقی روز دنیا را با اشعار بی‌نظیر مولانا نداشته باشیم؟

من دو سال و نیم پیش «هتل کالیفرنیا»ی ایگلز را برده‌ام برای مجوز. همه چیزش هم مجوز دارد. شعرش هم که به صورت کتاب مجوز گرفته. اما نگذاشتند ما هتل کالیفرنیا را - آن هم به صورت آلبوم صوتی- منتشر کنیم، حالا می‌بینیم که CD تصویری همان کنسرت مجوز گرفته! یا آثار تصویری پینک‌فلوید و جو ساتریانی و کمل و...

خوب است دوستان بیایند همه 30 اثر موجود در پروژه‌ کاری «آوای باربد» را ببینند و قضاوت کنند کدامش بد است یا با شئون و چارچوب‌ها منطبق نیست. اما برخی سختگیری‌های بی‌مورد، هنرمندان و ناشران را دلزده می‌کند. متأسفانه خود ما 60 اثر پرونده باز در ارشاد داریم که تکلیفش مشخص نیست. 5/3 سال پیش یک آلبوم دونوازی سنتور و تمبک را برای مجوز برده‌ایم و چون صداقت داشته‌ایم، روی آن نوشته‌ایم «ضبط در سوئد». اما وقتی برای پیگیری مجوز مراجعه کردیم گفتند: حراست این کار را نگه داشته، مبادا این ها وابسته به گروهک مجاهدین باشند! ما هم گفتیم: اشکال ندارد، شما تحقیق کنید. اما مگر بررسی این مسأله چقدر زمان می‌برد؟ 5/3 سال؟! حتی صاحبان اثر از سوئد کپی پاسپورت و مدارک دیگرشان که نشان می‌داد آن ها سالی 3-2 بار به ایران آمده‌اند را فرستادند که ثابت کنند از این نظر مشکلی ندارند! اما با این وجود هنوز جوابی نگرفته‌ایم. آیا اگر این کار سنتور و تمبک تا به حال منتشر شده بود، اتفاقی می‌افتاد؟

همین مته به خشخاش گذاشتن‌ها بوده که ما را ناگزیر از پخش بدون مجوز آلبوم‌هایمان کرده و نتیجه‌اش شده همین تعلیق 6 ماهه آوای باربد! وگرنه چرا ما باید آلبوم خواننده‌ای مثل «حامی» را بدون مجوز پخش کنیم؟ چون این کار 2 سال است در ارشاد خوابیده! چرا؟ چون یکی از عزیزان شورای شعر گیر داده که «وقتی که خورشید می‌ره و دریا رو آتیش می‌زنه» غلط است؛ چون خورشید وقتی می‌آید، دریا آتش می‌گیرد! انگار دوست بزرگوارمان موقع غروب تا به حال دریا را ندیده! یا این که گفته‌اند حامی فالش خوانده. ما گفته‌ایم: اولاً آن ماکتی که دست شما بوده ممکن است فالشی داشته، وگرنه آلبومی که بیرون آمده مگر فالشی دارد؟ ثانیاً خواننده‌ای مثل «حمید حامی» که سمفونی ایثار را خوانده، یا در روز آزادسازی خرمشهر در این شهر کنسرت گذاشته، من اگر صد میلیون هم به او بدهم اجازه نمی‌دهد آلبومی منتشر کند که فالشی داشته باشد!

این ها تنها سوءتفاهماتی است که موجب می‌شود هنرمندان و ناشران خسته شده و وقت و انرژی و هنر آن ها از مسیر اصلی خود منحرف شود. متأسفانه اساتید بزرگوار ارشاد با این قبیل سختگیری‌ها به این مسأله دامن می‌زنند و کاری می‌کنند که هنرمندان دو راه بیشتر پیش پای خود نبینند: یکی اینکه بگذارند از این مملکت بروند و دیگر اینکه سر از زیرزمین دربیاورند! در هر دو صورت ما امکان ممیزی روی این ها را از خود گرفته‌ایم و آن وقت طرف ممکن است هرچه دلش خواست بخواند. نمونه بارزش همین موسیقی‌های پاپ و رپ و... زیرزمینی که هر روز بیشتر هم می‌شوند. شما فکر می‌کنید اگر «آرش سبحانی» (کیوسک) می‌آمد با ما کار می‌کرد، آلبومی مثل «عشق سرعت» تولید می‌شد؟ یا شادمهر اگر در همین جا می‌خواند، چه اتفاق ناگواری رخ می‌داد؟ که من فکر می‌کنم کارهایی که در آنجا می‌کند هم از غم نان است. در حالی که اینجا با نوازندگی و آهنگسازی حساب دودوتا چهارتایش درست در می‌آمد و نیازی به دست زدن به هر کاری نداشت.
    پس من فکر می‌کنم اگر اندکی از این سختگیری‌هایی که بر موزیسین‌ها روا داشته می‌شود، کم شود، موسیقی خود به خود راه خودش را پیدا کرده و هدفمند می‌شود، نه اینکه به وضعیت امروزی درآید. هر چند صباحی هم جوانی مثل «بنیامین» پیدا می‌شود که در نبود دیگران می‌فروشد؛ اما باز سودی به حال موسیقی ما ندارد.

در پایان باید نکته‌ای را خدمت دوستان عزیز در ارشاد یادآور شوم که قبلاً هم بارها گفته‌ام؛ و آن این که من اگر این حرف‌ها را می‌زنم از سر دلسوزی است. ما خود را دوست شما می‌دانیم که این حرف‌ها را می‌گوییم، وگرنه شرایط رفتن و کارکردن در خارج از ایران برای من هم مهیاست! اما ما پای عشق و کارمان ایستاده‌ایم.

منبع:مجله نسیم هراز

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

5

سلام دوستان

نویسنده پست اول یعنی آقا مسعود اخراج شدن و امکان ویرایش و اضافه کردن آهنگها نیست!

در ضمن مصاحبه هم که صفحه قبل بود!

نویسندهخ پست اول نیست ؟ پست دوم... پست سوم... تو یکی از چند پست اول که میشه همه رو دسته بندی کرد دیگه... با لینکهای سالم! ماشا الله اکثر دوستان که ADSL دارن سه سوت آپلود می کنند... یکی نیست همت کنه این انجمن رو از این شلختگی در بیاریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

نویسندهخ پست اول نیست ؟ پست دوم... پست سوم... تو یکی از چند پست اول که میشه همه رو دسته بندی کرد دیگه... با لینکهای سالم! ماشا الله اکثر دوستان که Adsl دارن سه سوت آپلود می کنند... یکی نیست همت کنه این انجمن رو از این شلختگی در بیاریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلا دو تا تاپیک برای یک موضوع موسیقی و خواننده ایجاد کرد مثلا : 1 . تاپیک اختصصاصی محسن چاوشی : بحث و گفتگوی آزاد

2.تاپیک اختصاصی محسن چاوشی : آرشیو آلبوم ها و آهنگ ها

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

پس دوستانی که ADSL دارن کاری کنن لطفا... آره پیشنهادت خوبه Yasser جان. مطمئنم می ترکونه تاپیک... طرفداران چاووشی کم نیستن...

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

پس دوستانی که ADSL دارن کاری کنن لطفا... آره پیشنهادت خوبه Yasser جان. مطمئنم می ترکونه تاپیک... طرفداران چاووشی کم نیستن...
    دوسته عزیز من خیلی دوست دارم اما adsl من 3 کیبایت در ثانیه آپلود میکنه !!!

اگه کسی یه تاپیک برای فول آلبوم چاوشی بزنه که زدندا دیدم من
    بیاد همونو کامل کنه خیلی بهتره
    دیگه لازم نیست دوتا تاپیک زده شه توی همون تاپیک فول آلبوم چاوشی میشه تمامه آهنگا رو جمع آوری کرد فقط اگه یکی زحمتشو بکشه خوبه
    کی اون تاپیکو زده بود؟

آخر فروم باز sina285's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اينجا

پيش فرض

هیچکی این کارو نمی کنه اخه وقت زیادی میبره ولی اگه خودم اینترنت Adsl داشتم حتما" براتون انجام میدادم ولی افسوس که ندارم

داره خودمونی میشه mohammad.moein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    london

پيش فرض

من ينكار رو مي تونم بكنم ولي خودم همه ي آلبوم هاي محسن چاوشي رو ندارم تا فول آلبومش رو درست كنم.

كسي مي تونه لطف كنه و آلبوم هاش رو يذاره.

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

محسن چاووشی بعد از سنتوری آلبومه جدید خونده؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dear_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

محسن چاووشی بعد از سنتوری آلبومه جدید خونده؟!!
    نه
    .
    .

.

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حاشيه هايي كه تمامي ندارند

محسن چاووشي تنها چند قدم تا مجاز شدن فاصله داشت اما پخش ناگهاني يك قطعه با اسم «تئاتر زندگي» و چند دمو از آهنگ‌هاي جديدش باعث شد تا دوباره با مشكل مواجه شد و صدور مجوز آلبومش در هاله‌اي از ابهام قرار بگيرد. چاوشي به وزارت ارشاد رفته توضيح داده است كه پخش اين قطعه هيچ ارتباطي به وي نداشته و او اين قطعه را به فردي واگذاركرده و ظاهرا بر اثر يك بي‌احتياطي اين قطعه روي اينترنت پخش شده است. حال بايد ديد توضيحات چاوشي مي‌تواند مسئولان وزارت ارشاد را قانع كند يا خير؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •