بعضي از گوشي ها مشكل فال بك يا برگشت از ال تي اي به 3G دارن
من يكي از دوستام اين مشكل رو داشت يعني گوشي اش از ال تي اي به صورت خودكار روي نسلهاي ديگه براي برقراري تماس نمي رفت.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بعضي از گوشي ها مشكل فال بك يا برگشت از ال تي اي به 3G دارن
من يكي از دوستام اين مشكل رو داشت يعني گوشي اش از ال تي اي به صورت خودكار روي نسلهاي ديگه براي برقراري تماس نمي رفت.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز چاره کار رو میدونین من رو ۳ تا گوشی تست کردم نشد
اینم تست 3g من
دوست عزیز rru داشتن شرط 3g بودن نیست. نسل 2.75 هم rru.دارن.
پشت یک سل حتی ممکنه 3 rruباشه که هرکدوم یک فرکانس رو شامل میشه.
جدیدا multi rruمیزارن که مثلا با یک rru تمام فرکانسهای مورد نیاز اپراتور رو پوشش میده.شما با network signal info pro و gps. که فعال باشه. و دیتای سیم کارتتم روشن کن برو تو برنامه یه قسمخ داره نقشه رو بهت نشون میده مثل گوگل مپ. اونجا btsهای اپراتوری که از سیم کارتش داری استفاده میکنیو تو نقشه نشونت میده و میگه الان به کدوم وصلی.چند متر با btsکه بهش وصلی فاصله داری.چه نسلیو اون دکل داره سرویس میده..........
سلام
ایرانسل برای فروش سیم کارت 2 گزینه داره...
نسل چهارم
LTe
فرقشون چیه؟
من lte خریدم
یکی هست.درست خریدی شما.مبارکه.
دقیق یادم نیست ولی از زمانیکه مدارک را به پست دادم حدود یک هفته طول کشید تا فعال شد
Last edited by behnam-k; 22-05-2015 at 06:48.
دوستان یک سیمکارت 4G ایرانسل همینطوری هدیه گرفتم،باهاش تماس میگیرم میگه حساب مسدوده و با 700 تماس بگیرین!!!تماس گرفتم و گفت24 ساعت بعد وصل میشه ولی نشد
بایدچی کارکنم؟مشکل چیه؟
من پل عراق هستم.انتن تا طرف مطهری پر هست..حتی من توی جاده لاکان هم دو انتن دارم...طرف امام حسین هم پر هست..به دکل هم تاحالا توجه نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)