سلام دوستان
من فقط 25 روزه دیگه از خدمتم مونده ولی یه توصیه دارم واسه همگی که برید خدمتتون رو بگذرونید اولاش سخته ولی به مرور عادت میکنید![]()
سلام دوستان
من فقط 25 روزه دیگه از خدمتم مونده ولی یه توصیه دارم واسه همگی که برید خدمتتون رو بگذرونید اولاش سخته ولی به مرور عادت میکنید![]()
سلام
ايشالا جاي خوبي بيفتي .
من پارسال ارديبهشت 01 بودم . گروهان 733 . 15 تا نگهباني ، 3 تا گشتي ، 2 بار آماده
در مورد مياندوره بگم كه حتما بهتون ميدن . ميگن نميديم ولي حداقل سه چهار روز ميدن .
در مورد امتحانات بگم كه همش كشكه . خيالتون راحت !!! فقط زياد بهداري نريد و از لحاظ انضباطي مشكلي نداشته باشيد . تقسيم هم در درجه اول بستگي به اين داره كه كد بخوريد يا نه . در درجه دوم هم بهتره شرايط دار باشيد تا توي استان خودتون بيفتيد وگرنه هيچ تضميني نيست كه جاي خوبي مثل تهران يا اصفهان بندازنتون . ما كد توپخونه خورديم 2 ماه هم توي اصفهان بوديم . اونجا امتحانات سفت و سخت تري هست ولي همونم كشكه و هيچ ربطي به تقسيم نداره . يه بنده خدايي دوره بعد از ما بود و توي مراتو ( مركز آموزش توپخانه ) رتبه 1 شده بود و تقديرنامه داشت . انداختنش همونجايي كه ما بوديم . حميديه استان خوزستان .
Last edited by PLAΨMID; 12-01-2013 at 10:58.
سلام.
دوستان کسی از شرایط معافی کف پا اطلاع داره؟
تستش به چه صورته؟
از 20 تا 25ام به کیا مرخصی دادنمیان دوره
Last edited by Bensonw3x; 12-01-2013 at 14:05.
سلام اون موقع هم فرمانده فهیم بود؟
چیزی که من شنیدم اینه و اصلا نمیدونم چه جوری هست
با سلام. کف پای صاف یا flatfoot انواع مختلفی داره.
1- نوعی که قابلیت ارتجاع یا قابلیت اصلاح داره که به اون flexible flatfoot گفته می شه. حدود 99% موارد کف پای صاف از این نوعه. اغلب این افراد درد یا مشکل خاصی ندارن و حداکثر نیازمند یک کفی داخل کفش هستند. ( این همون نوعی است که باعث معافیت از خدمت سربازی نمی شه).
2- نوعی دیگه سفت و غیر قابل ارتجاعه. این نوع کمیابه و 1% موارد کف پای صاف رو تشکیل می ده. اغلب این افراد در سن نوجوانی و جوانی دچار درد پا میشن. ( این همون نوعی است که باعث معافیت از خدمت سربازی میشه).
یک روش ساده برای تشخیص ساده برای تشخیص کف پای صاف قابل ارتجاع از نوع سفت اینه که فرد روی پنجه دو پا بایسته. اگر قوس کف پا در این حالت برگشت کرد٬ از نوع قابل ارتجاعه و گر نه نوع دومه.
خوب فردا شب دوباره باید راه بیافتیم سمت پادگان و دوباره روز از نو و روزی از نو و به امید یه مرخصی دیگه باشیم !![]()
از دوستانی که 01 خدمت کردند و می کنند این امتحانات دقیقا چه تاریخی برگزار میشه ؟
تلو رو هم طبق چیزی که شنیدم 14 بهمن برگزار میشه و 3 شب مهمون تلو هستیم![]()
این امریه ها رو دقیقا چه روزی به بچه ها داده میشه ؟ ( یعنی اینکه مشخص میشه کجا افتادن ) ایا بعد از مراسم تحلیف هستش یا قبلش ؟
خداييش برا كسايي مثل من كه بعد از دانشگاه اومدن خدمت ، خدمت سخت مي گذره مخصوصا اگه سرباز مرزباني باشي و نقطه صفر مرزي خدمت كني
چند وقتيه حسرت ميخورم كه ايكاش سال 86 اومده بودم خدمت و الان با 26 سال سن راحت يا سر كار بودم يا ميرفتم دانشگاه سركلاس مي نشستم
خلاصه اينكه تا مي تونيد زودتر بياييد خدمت تا سنتون بالا نرفته چون از همون اولش نميكشه !!!
دوستان یه خورده از محیط آسایشگاه بگن چه طوریه برخورد بچه ها چه طوری؟ راست میگن دزدی زیاده توش؟
والا داداش همه چی هست خصوصا تو اموزشی
اما اگه حواست رو جمع کنی هیچ اتففاقی نمیوفته
تو یگان چون همه همدیگر رو
میشناسند مشکلی نیست
sent from my open source device
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)