ما مشکل این پینگ فضایی رو به کی بگیم الان ؟![]()
ما مشکل این پینگ فضایی رو به کی بگیم الان ؟![]()
دهنه ریوت سرویس!
چند وقته درگیر doom سختی 5اش بودم،آخرشم 4 به 5 بردیم.
.
![]()
Last edited by mey123; 21-07-2014 at 00:13.
دقیقا چون 4 به 5 بود بردین من دقت کردم تو این مود جدیده وقتی یکی لیو میده بوت ها قاط میزنن یجورایی کمتر اکتیو میشن زیاد هم پوش نمیدن حالا نمیدونم باگه یا چیز دیگس
محمود واعظی اعلام کرد: با توجه به اینکه نظرات مختلفی را در ارتباط با اختلالUDP (مخفف User Datagram Protocol به معنی پروتکل کنترل انتقال، یک پروتکل ارتباطی اصلی مورد استفاده در شبکه اینترنت) در هفتههای گذشته خواندم برای آگاه شدن از اشکال و مرتفع کردن آن با برخی کاربران ارتباط برقرار شد و در نتیجه در روز دوشنبه، 93/04/23 همکاران من با تعدادی از اعضای صفحه اجتماعی کلوب که مشکلات حوزه game و بازیهای آنلاین را یادداشت کرده بودند، جلسهای برگزار و اشکال و اختلال در این بازیها را بررسی کردند.
وی ادامه داد: همکاران اینجانب قول دادهاند که مشکلاتی مربوط به حوزه game است را برطرف کنند. همواره از پیشنهادات شما برای بهبود وضعیت استقبال می کنیم. البته همه نظرات شما در ارتباط با سرعت اینترنت را میخوانم. باور کنید سالهاست برای زیرساخت این امور سرمایه گذاری نشده است و ما در این ده ماه گذشته پروژههایی طراحی کردهایم که باید حدود چهار هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری کنیم. امیدوارم در سال 94 وضع اینترنت بهتر شود تا کمتر شرمنده مردم عزیزمان بشویم.
===================
زیاد نیم شه خوش بین بود ولی به نظر می رسه نظرات توی سایت کلوب به استحضار این وزیر می رسه یک مقدار کوچولو امیدوار شدم...
دوستان ی برنامه ای بود ب نام لول اسکیینز ک بعدا متوقف شد کارش. میخواستم ببینم چیزی مشابه هست؟
بچه های بازی سنتر بودن ک رفتن به این جلسه و خیلی نکات امیدوار کننده ای گفتن و انگار خیلی مثبت بوده جلسه![]()
هر 1 دقیقه دی سی میشه. خدا لعنتشون کنه
اقا کسی اطلاعاتی راجب چمپ بعد از braum نداره ؟
چمپیون بعدی احتمالا باید یه ربطایی به رعد داشته باشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)