تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1319 از 1783 اولاول ... 319819121912691309131513161317131813191320132113221323132913691419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,181 به 13,190 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان تهرانی 12 مگ، واسه شماهام مثل دوستان شهرهای دیگمون توی شبانه اینقدر افتضاحه؟؟ من چند روز دیگه باید حسابم رو تمدید کنم لطفا تهرانی هایی که سرویس حجمی + شبانه رایگان دارند بیان بگن سرعتشون توی تهران چطوره؟؟؟ اگر تهران هم مثل باقی دوستان شهرای دیگمون باشه من همین نامحدود حجم منصفانه میگیرم باز!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

رفتم توسایت پارس آنلاین تو قسمت ارتباط و مشاوره آنلاینش طرف خیلی شیک و مجلسی اومد نوشت من فلان بن فلان بن فلان مسئول امور مشاوره ای و راهبردی و.......هستم.بفرمایید امرتون.منم نوشتم آقا من سه تا خط تلفن دارم و دارم با دو تا isp کار میکنم و دو تا هم سایت it دارم اما الان از سرعت شبانه هر دو isp ای که باهاشون کار میکنم ناراضی ام و میخواهم تخلیه پورت کنم.شما بالاترین سرعت دانلود شبانه ای که میتونید بهم بدید چند هست؟هزینش اهمیت نداره.اولشم گفتم از مشهد هستم.
    بعد بابا بعد از 3 دقیقه دقیقا برام نوشت ما فقط مسئول فروش تهرانیم(حالا من به حساب به قسمت مشاوره پارس آنلاین سراسری و مرکزی کل کشور وارد شده بودم)
    دوباره براش نوشتم شما فرض کنید من در تهرانم.بالاترین سرعت دانلود شبانتون چند هست؟الان 3 ساعتی هست گذشته هنوز جواب نداده

اینا قبل از خرید ازشون وقتی این سوال رو بپرسی دیگه بهت نمیگن سرعت دانلود رایگان تشویقی است و امکان داره اصلا حذفش کنیم و ما مسئول سرعت شبانه نیستیم.یکی مثل این بابا میره کلا تو خودش اگرم یکی باشه وجدان داشته باشه بهت راستشو بگه.آخه اینو که بپرسی میفهمن با کی طرفن.
    پارس‌آنلاین سیستمش عجیب و غریبه. یعنی همه چیزش عجیب و غریب. تقریباً بخش فروشش هیچ دانش خاصی ندارن. معمولاً یه سری خانوم هستن که فقط بلدن مرکز مخابراتی رو چک کنن ببینن پورت خالی داره یا نه. اطلاعات فنی رو بخش پشتیبانی داره و تا وقتی هم که شما سرویس نداشته باشی ازشون جوابی بهت نمی‌دن.

حالا اون مشاوره آنلاینش چی بوده و شما کی زنگ زدی رو نمی‌دونم. اما جواب سؤالت رو من می‌تونم بدم راجع به تهران که خودم از پارس‌آنلاین سرویس دارم. اگه پارس‌آنلاین تو مرکز مخابراتی شما مشکل پهنای باند نداشته باشه، کلیه سرویس‌هاش به غیر از سرویس 128kbps رو روی 9مگ می‌بنده و شبانه رایگانش تا 85 درصد سرعت روزانه‌اش هم می‌رسه. به ویژه اون اوائل که تازه این رو راه انداخته بود و هنوز سرورهای پرترافیک رو محدود نکرده بود، اگه شبانه از سرورهای داخلی دانلود می‌کردی سرعتت با روزانه فرقی نمی‌کرد.

اینایی که گفتم مال مراکزیه که محدودیت پهنای باند ندارن. اما اگه محدودیت پهنای باند داشته باشن، سرعت حتی می‌تونه تا همون 15 کیلوبایت در ثانیه هم تو شبانه پایین بیاد.

از اول سال به این طرف، پارس‌آنلاین یه سیستم مانیتورینگ راه انداخته به اسم «سیستم مدیریت ترافیک» که کارش اینه که تو ساعت‌های پرترافیک (شبانه رایگان) سرورهایی که دانلود ازشون زیاده رو محدود می‌کنه و سرعت دانلودشون می‌آد پایین. با راه افتادن این سیستم الآن اکثر سرورها و سایت‌های معروف داخلی و یه سری از سرورها و سایت‌های پرمراجعه خارجی سرعت دانلود ازشون محدود شده. البته مقدار این محدودیت بستگی به سرعت قرارداد و مرکز مخابراتی داره. بعضی جاها تا حد سرعت اسمی قرارداد می‌آد پایین. بعضی جاها هم که وضعیت پهنای باندشون بهتره، ممکنه سرعت نصف یا یک‌سوم سرعت روزانه بشه.

کلاً پارس‌آنلاین خیلی بگیر نگیر داره و بستگی به مرکز مخابراتیت می‌تونی تو عرش اعلا سیر کنی یا در حضیض ذلت.

3. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

انتظار افت سرعت هر چند وقت در تایم شبانه رایگان داشتیم اما اینکه صبانت اینجوری شبانه رایگان را خراب کنه نه
    با این وضعیت الان حتی طرح فشفشه های وب هم نسبت به این سیستم صبانت به صرفه تر هست

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

امروز تماس گرفتم وجه سرویس باقیمانده را مسترد کنند.
    گفتند چون نصف شده شارژت نمیتونیم مسترد کنیم.
    25روز هم مانده.

سایت تنظیم مقررات هم ثبت نمیکنه شکایتو.

کلا نمیدونم واسه چی زنده هستیم جمیعا و دلمونو به چی در این خراب شده خوش کردیم.
    نصف که هیچی من دو روز از سرویس گذشته بود و 200 مگ از 10 گیگ کم شده بود میگفت نصف پولتو فقط پس میدیدم
    یه نفر دیگه هم با شرایط بدتر من رفته بود (سرویس یه ساله داشت انگار) کلی داشت سر و صدا میکرد اخر پول اونم ندادند
    موقع گرفتن پول همه چی رو میگه عالی هست هیچ مشکلی وجود نداره اصلا سرعتت رو هم هرچقدر خواستی میبندیم
    بعدش که پولو میگیره همه چی خراب میشه هیچ جوریم نمیتونی ازشون پس بگیری

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

احتمالا یه چند ماهی صبانت این سیاست جدیدش را ادامه بده بعد که با کاهش مشتری روبرو شد دوباره شبانه رایگان را برگردونه به حالت قبل

داره خودمونی میشه Avlil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

تقریباً بخش فروشش هیچ دانش خاصی ندارن. معمولاً یه سری خانوم هستن که فقط بلدن مرکز مخابراتی رو چک کنن ببینن پورت خالی داره یا نه.
    این حرف شما خیلی توهین بزرگیه !! یعنی شما داری میگی که دلیل نداشتن دانش پارس انلاین به دلیل اینکه بخش فروشش اکثر خانوم هستند ؟ و اگر اقا بودند این مشکل نبود نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

احتمالا یه چند ماهی صبانت این سیاست جدیدش را ادامه بده بعد که با کاهش مشتری روبرو شد دوباره شبانه رایگان را برگردونه به حالت قبل
    تا اون زمان که صبانت به این نتیجه برسه راه درازی مانده شاید چندسال طول بکشه. بهتر انتظار نکشید در کوتاه مدت هیچ اتفاقی نمی افته.
    شاتل چند سال پیش محدودیت گذاشته هنوز تغییرش نداره.
    بهرحال سودی که در فروش شارژ هست خیلی بالاتر از این حرفاست که بخوان تغییرش بدن.

9. این کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اگه صد سال دیگه هم بگذره دیگه به اون حالتی که قبلا بود برنمیگرده ولی به خاطر شکایات مشترکین احتمال داره محدودیت رو به صورت دیگه ای اعمال کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این حرف شما خیلی توهین بزرگیه !! یعنی شما داری میگی که دلیل نداشتن دانش پارس انلاین به دلیل اینکه بخش فروشش اکثر خانوم هستند ؟ و اگر اقا بودند این مشکل نبود نه ؟
    اصلا ربطی به آقا یا خانم بودن نداره و سطح سواد.
    مسئولین شرکت ها کارمندان رو توجیه میکنند که در چه مواقعی چطور گریز بزنید و پاسخگو نباشید یا تاکتیک حق به جانب بگیرید تا مشتری از حق خودش بگذره و هزار جور دوز و کلک که همه اینها گفته شده و برش تاکید شده و میشه.

این هارمونی و هماهنگی که برقرار است چه درون شرکت و چه در میان شرکت ها نشانه عدم نظارت، نبود قانون، اعمال نشدن قانون نیم بند موجود، و عدم رعایت حقوق مصرف کننده و ... هست که یک عده دزد دارن دزدی میکنند و دست بقیه رو هم باز گذاشتند برای دزدی.

قربانی هم ما هستیم.

12. 5 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ای داد بیداد،گفتن باید سرعتت رو ببری بالا که بتونی بیشتر دانلود کنیم،کردیم 12mb الانم که این حرکت شبانه رو زدن،چه کار کنیم حالا؟دوستان کسی isp سراغ نداره از این حرکات مصرف منصفانه نداشته باشه؟ !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •