منم دقيقا همين كارو كردم...البته از پشتيباني adsl پرسيدم گفتن بايد vpi vci رو روي 10 و 35 بزارم....تو قسمت wan service هم يوزر نيم و پسورد رو دادم...و اونجا كه vpi و vci رو وارد كردم گزينه PPPOE رو انتخاب كردم...ولي هركاري كردم نشد...
منم دقيقا همين كارو كردم...البته از پشتيباني adsl پرسيدم گفتن بايد vpi vci رو روي 10 و 35 بزارم....تو قسمت wan service هم يوزر نيم و پسورد رو دادم...و اونجا كه vpi و vci رو وارد كردم گزينه PPPOE رو انتخاب كردم...ولي هركاري كردم نشد...
احتمالا مخابرات پسوردتون رو تغییر داده
با پشتیبانی تماس بگیرید و سوال کنید
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون از راهنماییتون و اینکه این تاپیک رو بهم معرفی کردید
دوستان من یه مشکل دارم میخوام مودمم رو به wireless تغییر بدم اما کامپیوترم کارت شبکه نداره خودمم بلد نیستم وصلش کنم، یکی میگفت میتونم از "دانگل usb وایرلس" بجاش استفاده کنم اما نمیدونم چیه و باید از کجا تهیه کنم؟ ببینید یه چیزی مثل اینه که در لینک زیر گذاشتم؟ یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان
من یه مودم وایر لس الفکس دارم که وقتی روی وایر لس پسورد میزارم پسورد اعمال میشه اما یکبار که مودمم خاموش و روشن بشه و یا برق بره و بیاد دوباره همه چی به حالت اول بر می گرده و پسورد از بین میره چیکار کنم؟
سلام
دوستان من مودم وایرلس دارم
میخوام از طریق گوشی به اینترنت مودم وصل بشم
از توو گوشی مودم رو میشناسه
با مودم هم کانکت میشه
اما میخوام برم توو یه آدرس اون آدرس رو نمیاره
مشکل چیه؟
لطفا کمکم کنید
دوستان من یک مودم SMC دارم که از صبا نت گرفته بودم و بدون مشکل با خودش کار مکیردم و هیچ موقع هم نیاز به کانفیگ نداشته.
اما وقتی مودم رو اوردم به یک محل دیگه که از ماهان نت، سرویس داره و وصل میکنم، چراغ مودم روشن میشه اما نمیتونم کانکت بشم.
صفحه تنظیمات 192.168.1.1. هم اصلا در مرور گر باز نمیشه تا بتونم کانفیگش کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید، ممنون.
شما توی تنظیمات local connection برید و بعد از رفتن به پراپرتیز ip4 رو انتخاب کنید و اولی رو مثلا 192.168.1.15 بزارید و سپس تب رو بزنید و ذخیره کنید در گیت وی هم می تونید آی پی خود مودم رو اگر می دونید وارد کنید پیشنهاد می کنم با فایرفاکس وارد تنطیمات مودمتون بشید. این طوری می تونید وارد مودم بشید. ضمنا وی سی آی و وی پی آی هم رو باید تنظیم کنید
متوجه اون جمله نشدم اگه ممکنه واضح تر بگید
.
اگه با هیچ مرور گری بازش نمیکنه شما مودم رو روی یه سیستم دیگه تست کنید
دوست عزیز Farshid72 جان
وقتی من میرم توو مرورگر گوشی میخوام یه آدرس سایتی بزنم
آدرسو مینویسه
اما وقتی اوکی میکنم اون سایت رو لود نمیکنه
شما اگه کانکشن روی گوشی سیو هست اونو پاک کنید بعد دوباره تست کنید
میتونید مودم رو دوباره کانفیگ کنید و پسورد رو هم عوض کنید تا تنظیمات هم ریست بشه ممکنه درست بشه
اگه درست نشد باید درایور مودم رو آپدیت کنید البته قبلش با یه لپ تاپی چیزی هم تست کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)