تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1318 از 3347 اولاول ... 31881812181268130813141315131613171318131913201321132213281368141818182318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,171 به 13,180 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

این ایرانسل عجب دزد کثیفیه چندین ماهه توی سایتش نوشته شاهین شهر تحت پوشش 3g هستش در صورتیکه حتی یدونه دکل تاکید میکنم حتی یدونه دکل رو هم تجهیز نکرده زنگ زدم پشتیبانی گفتم من مطمئنم شما حتی تجهیزات 3g رو روی یدونه دکل هم نصب نکردین در حالیکه چند ماهه که تو سایت نوشتید پوشش 3g داره اگه غیر از اینه محل نصب یکیشونو بگید یه خورده با صفحه کلید کامپیوترش ور رفت و بعد از اینکه هیچ جوابی نداشت بده گفت قراره به زودی تجهیز بشه(قضیه مال 2 ماه پیشه و همچنان یه آنتن رو هم تجهیز نکردن)بهش گفتم میخواین یباره تو سایتتون بنویسید کل دکلهای کشور به 3g و 4g تجهیز شده و وقتی ملت زنگ زدن و اعتراض کردن بگید قراره این اتفاق بیفته.
    این کار عین کلاهبرداریه چون خیلی با دیدن همین میرن بسته فعال میکنن و بعدش ...
    در ضمن در جریان باشید چندین ماهه ایرانسل برداشته شماره 700 رو پولی کرده اونم بی سر و صدا و در صورت تماس ازتون هزینه کم میشه
    خدارو شکر که من سیمکارت اصلیم همراه اونم چون گوشیم دو سیمکارتست این ایرانسل مضخرفو انداختم توش وگرنه آدمو تلکه میکنه

2. 3 کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این هم همراه اول هست 3G rru هم داره اما اون عکس قبلی رو که گذاشتم پیمانکارش گفت 3G هست.میخواستم بدونم فرقش چیه.اون اولیه rru نداره گفت 3G هست.ولی اینی که گذاشتم rru یکی داره.اما این عکس دکلش آنتن فول هست سیگنالش خوبه.اون اولی سیگنال ضعیف آنتن ضعیف.دلیلش چیه

عکس BTS اولی که گداشتید 3G نیست. کاملا مشخص هست از نوع سکتور ها و نداشتن rru.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از دوستان محترم کسی‌ اینجا هست که سیم کارت ۴ ایرانسل گرفته باشه و مشکل شارژ خط و تماس خروجی داشته باشه ؟ ممنون میشم جواب بدین دوستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من از پیمانکاری که داشت روش کار میکرد پرسیدم.گفت 3G هست.نزدیکش میشم آنتن 3G پر میشه.اما یکم ازش دور میشم آنتن ضعیف میشه.خودش گفت سکتور رو عوض کردیم و دیش گذاشتیم بالاش.اون با اونی که rru داره فرق میکنه سیگنالش ضعیفه آنتن کم و زیاد میشه

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

من از پیمانکاری که داشت روش کار میکرد پرسیدم.گفت 3G هست.نزدیکش میشم آنتن 3G پر میشه.اما یکم ازش دور میشم آنتن ضعیف میشه.خودش گفت سکتور رو عوض کردیم و دیش گذاشتیم بالاش.اون با اونی که rru داره فرق میکنه سیگنالش ضعیفه آنتن کم و زیاد میشه
    دوست عزیز، طرف سربه سرت گذاشته.
    اون دکل اول که عکس گذاشتی 3G نیست. سکتورهای روی دکل هم خیلی قدیمیه و اگر زمانی بخوان RRU نصب کنن اول باید اون سکتورها عوض بشه و سایت بروز کنن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با برنامه هایی که وجود داره مثل Network Signal Info ببینید نزدیک که میشید سیگنال چقدر میشه ؟! اگه -51 تا -60 باشه یعنی مال همون دکله .. اگه نه پس به یه سایت دیگه وصلید..درضمن اگر عکسارو تو تاپیک خود همراه اول میذاشتید بهتر بود

8. این کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از دوستان محترم کسی‌ اینجا هست که سیم کارت ۴ ایرانسل گرفته باشه و مشکل شارژ خط و تماس خروجی داشته باشه ؟ ممنون میشم جواب بدین دوستان
    یه مرد پیدا می‌شه جواب مارو بده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه مرد پیدا می‌شه جواب مارو بده
    من سیم کارت 4g Lte دارم و هیچ مشکلی روی تماسهای خروجی و شارژ ندارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

باشه یه تست میکنم.اینجا پست میزارم.باید از دوستم بگیرم سیم کارتشو.در ضمن تو محل ما یه دکل همراه اول بیشتر نیست.اونم که شما میگین 3G نیست.نزدیکش میشم آنتن ضعیف و قوی میشه روبروش واسادم آنتن پر میشه.یه دکل حتما باید rru داشته باشه تا 3G بشه.این که rru نداره چطوری پیشش هستم آنتن 3G دارم.اینم بگم که اسپید تستم گرفتم از قبل 4.5 مگابیت داد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من سیم کارت 4g Lte دارم و هیچ مشکلی روی تماسهای خروجی و شارژ ندارم

دوست عزیز چقدر طول کشید خطت فعال شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •