سلام
یعنی الان ده گیگ رو دانلود کردی و دیگه نمیتونی شبا دانلود کنی؟
سلام
یعنی الان ده گیگ رو دانلود کردی و دیگه نمیتونی شبا دانلود کنی؟
دقیقا
تا زمانی که دوباره سرویس تازه رو نخرم نمی تونم شبانه دانلود کنم
ای بابا، من میخواستم شنبه برم مخابرات ۲ مگ محدود بگیرم، اگه اینجوری باشه مجبوم برم ۵۱۲ نامحدود بگیرم!
ما آخرین نفهمیدیم. تهران شبانه رایگان داره یا نه ؟؟؟ کسی محدود داره ؟؟ جزو تعرفه های فصلیش هست؟؟ ( تعرفه فصلی من ندیدم )![]()
دوستان من جدیدن اینترنتم قیر قابل تحمل شده می خوام بدونم من تنها مشکل دارم یا مشکل کلی هست(مخابرات تهران مرکز توحید)
نه کلا داغونه . فقط سایتای داخلی درسته. من الان از ساعت 12 دارم سعی میکنم 4 تا پیج بزنم نمیتونم فقط کروم بیچاره دور خودش میچرخه!
فقط شما مشکل نداری،این وضعیت حال حاضر نت منه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا لعنتشون کنه حالا یک بارم که من کار علمی دارم با اینترنت اینا ..یدن توش .با زنگ زدن به پشتیبانی کوفتیش کاری درست می شه؟
نه پشتیبانی هیچ کارس . مشکل بزرگتر از این حرفاست چون همه الان مشکل دارن. الان یک ماهی میشه اینطوری شده به خاطر کمبود پهنای باند هست و هی داره شدید تر میشه . روزای تعطیل قشنگ خودش نشون میده و به اوج خودش میرسه . پهنای باند کم دارن ولی همینجوری کاربر جدید میگیرن
دردمو به کی بگم آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نتایج زیر برای سرعت یک مگابیت نامحدود می باشد(تهران مرکز شهید لطیفی واقع در لویزان) اونم لحظاتی پیش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)