تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1318 از 1805 اولاول ... 318818121812681308131413151316131713181319132013211322132813681418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,171 به 13,180 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

به منم اضافه شده اما چون طرح کمپینم سر برج که میخاد طرحم تمدید شه با این 1 ماه اضاقه منطبق میشه و این یک ماه از دستم میره. دقیقا این اتفاق اواخر پارسالم افتاد. هر چی هم داد زدم که این کار به علت ضعف سیستم نرم افزاری شماست (مخابرات)، کسی کاری نکرد.
    سلام
    منو شما طرحمون یکیه و مشکلاتمونم همیشه یکی بوده.به منم یک ماه دادن اما طرح منم کمپین و این یکماه میپره
    با این وجود مخابرات به من دو ماه اعتبار زمانب بدهکاره و میدونم از طریق تلفن نمیشه کاری کرد.
    تصمیم دارم در آخرین ماه قراردادم که برج 7 باشه.یک سر برم مخابرات مرکزی و بگم ....... شده ها دوماه از من خوردید.
    خلاصه اگر شما مسیرت افتاد مخابرات مارو هم یاد کن و بگو یکی هم هست.یا اگر من رفتم شمارو یاد میکنم.
    یا اصلا شما اگر تونستی از طریق پشتیبانی مشکلت حل کنی به ما هم یاد بده.
    خلاصه مارو بی خبر نزار

نمی دونم چیگارش کنم.یک روز مرخصی هم ارزش مخابرات نداره برم اما فقط برای اینکه حالیشون کنم بابا دارین گوه میزنین به اکانت ها و حالیتونم نیست.یادتونم نمیاد چیکار کردید.
    ولی هنوز نمی دونم ارزش داره برم یا نه.البته اول و آخر من باید برم طرح تابستانی یکساله بگیرم البته با 5 گیگ و 2 گیگ بدون مودم،اگر خدا بخواد سر این چیزا ازشون تخفیف بگیرم.
    ببخشید زیاد شد.

2. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون
    در هرصورتی این 40 گیگ از بین میره؟یعنی اگه بخوام همین تعرفه های جدید که شبانه ندارن بگیرم چطور؟
    سلام
    شما هر طرحی غیر از کمپین بگیرید این ترافیک بهش منتقل میشه،در اصل شما باید تغییر طرح بزنید اما واسه طرح های کمپین همینطور که دوستمون گفتن اول باید حساب حذف بشه بعد طرح کمپین بخوره.

4. این کاربر از mehrdad_goleyakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام
    منو شما طرحمون یکیه و مشکلاتمونم همیشه یکی بوده.به منم یک ماه دادن اما طرح منم کمپین و این یکماه میپره
    من آخر نفهمیدم برای شما دوستان چی میشه این یکماه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

سلام
    با این وجود مخابرات به من دو ماه اعتبار زمانب بدهکاره و میدونم از طریق تلفن نمیشه کاری کرد.
    تصمیم دارم در آخرین ماه قراردادم که برج 7 باشه.یک سر برم مخابرات مرکزی و بگم ....... شده ها دوماه از من خوردید.
    خلاصه اگر شما مسیرت افتاد مخابرات مارو هم یاد کن و بگو یکی هم هست.یا اگر من رفتم شمارو یاد میکنم.
    یا اصلا شما اگر تونستی از طریق پشتیبانی مشکلت حل کنی به ما هم یاد بده.
    خلاصه مارو بی خبر نزار

نمی دونم چیگارش کنم.یک روز مرخصی هم ارزش مخابرات نداره برم اما فقط برای اینکه حالیشون کنم بابا دارین گوه میزنین به اکانت ها و حالیتونم نیست.یادتونم نمیاد چیکار کردید.
    ولی هنوز نمی دونم ارزش داره برم یا نه.البته اول و آخر من باید برم طرح تابستانی یکساله بگیرم البته با 5 گیگ و 2 گیگ بدون مودم،اگر خدا بخواد سر این چیزا ازشون تخفیف بگیرم.
    ببخشید زیاد شد.
    دقیقا. من هفت هفت نود ودو گرفتم. در واقع ششم گرفتم که یک روزو کم کردن. طرح کمپین، طلایی 4گیگ در ماه 21500 تومان با شبانه . مودم رایگانشون گولم زد. اوایلم که شبانش رو 90 بسته شده بود. چه عذابی کشیدیم تا بهتر شد. اگر خاستی بری هماهنگ کنم منم بتونم میام. اگر به ساعت کاریم نخوره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام دوستان...خسته نباشن...یه سوال خیلی مهم داشتم....البته بهتره بگم یه اتفاق جالب افتاده واسم...من 2 تا طرح مخابرات دارم...یکیش نقره ای پست پید...یکی طلایی پری پید...که طلاییم انقضاش گذشته...ولی امروز دیدم که هر دو حسابم 1 ماه + 1 گیگ خود به خود شارژ شده...حتی طرح طلاییم که مهلتش تموم شده بود.....قضیه چیه؟؟؟مخابرات خیرات کرده؟؟؟؟؟ممنون میشم کسی جوابمو بده...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

چقد من کم شانسم. پس چرا این نامردا به من هیچی اضافه نکردن؟؟!!!

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان...خسته نباشن...یه سوال خیلی مهم داشتم....البته بهتره بگم یه اتفاق جالب افتاده واسم...من 2 تا طرح مخابرات دارم...یکیش نقره ای پست پید...یکی طلایی پری پید...که طلاییم انقضاش گذشته...ولی امروز دیدم که هر دو حسابم 1 ماه + 1 گیگ خود به خود شارژ شده...حتی طرح طلاییم که مهلتش تموم شده بود.....قضیه چیه؟؟؟مخابرات خیرات کرده؟؟؟؟؟ممنون میشم کسی جوابمو بده...
    بابت قطعی ها و مشکلات اخیر مخابرات به کاربران یک گیگ حجم و یک ماه زمان رایگان اضافه کرد....

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

چقد من کم شانسم. پس چرا این نامردا به من هیچی اضافه نکردن؟؟!!!
    شکایت بنویسید تو سایت خود مخابرات چون قرار بوده به همه کاربرا اضافه بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو پنل مخابرات زده به تمامي مشتركين فعال تا تاريخ 1393/03/31 این حجم و زمان اهدا شده.

12. این کاربر از mehrdad_goleyakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

گفتم که خیلی نامردیه اگه بخوان با سرعت 2 مگ از آسیاتک سرویس بگیرن باید حداقل ماهی 10 گیگ بگیرن تا طرحش شبانه داشته باشه و شما که صبانت داری در موردش بحث نکن چون من اینو گفتم برای کسایی که آسیاتک دارن. و در مورد صبانت حرفی نزدم و نـــگفتم که صبانت سرویس دهی بدی هست.
    در مورد شاتل هم پسر خاله من 4 مگ گرفته که سرعت شبانه 500 هست که خیلی عالیه البته از سرور داخلی منم میخواستم بگیرم اما چند روز پیش بهم گفتم که دیشب سرعتش از 20 بالا نمیزنه منم بهش گفتم احتمالا مال محدودیتی که شاتل گذاشته هست که به خاطر همین خودمم نرفتم بگیرم
    این همه سرویس دهنده.... کسی رو مجبور نکردن که حتما بره از آسیاتک بگیره

شما یه جوری می گی آسیاتک و مخابرات که هرکسی ندونه فکر می کنه فقط همین دوتا دارن سرویس میدن و مجبوره از این دوتا بگیره

آسیاتک می گه 10 گیگ حجم بگیر که رایگان بدم ولی مخابرات می گه باید یک ساله بگیرید که رایگان بدم.... هر دوتا دارن به کاربر ظلم می کنن و هیچ فرقی بینشون نیست

حالا نمیدونم شما خطت فیبر نوریه که مجبوری از مخابرات بگیری که اینجوری می خوای خودت رو راضی نگه داری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •