امیدوارم هیچوقت برنگردم عقب
سربازی من یکی از بدترین دوران زندگیم بود
کلا اگه کسی خواست سربازی بره ,سرباز صفر بره و بیاد بعد ادامه تحصیل بده![]()
امیدوارم هیچوقت برنگردم عقب
سربازی من یکی از بدترین دوران زندگیم بود
کلا اگه کسی خواست سربازی بره ,سرباز صفر بره و بیاد بعد ادامه تحصیل بده![]()
من 714 هستم
من كه يكشنبه گشت خوردم و بايد 8 صبح اونجا باشم.يعني 2 روز خونه هستم .اينكه ميان دوره نميشه!! اگه چهارشنبه ولمون ميكردن ي چيز.
وای گشتی !! به احتمال زیاد به ما هم چند هفته دیگه می خوره !! من از هنگ 1 هستم . امیدوارم که اینو میاندوره حساب نکنند و این تعطیلی پیش رو که 10 بهمن که میشه سه شنبه رو از 5 شنبه تعطیل کنند بریم خونه !!!
هیچ چیزش سخت نیست حتی رژه و ... فقط سرمای هوای من رو اذیت می کنه چون سرمایی هستم و زود سرما می خورم وگرنه با سختی های دیگه اش کنار اومدم![]()
راستی برای شما هنوز مدارک اونایی که شرایط دار هستند رو جمع نکردن ؟
در مورد امتحانات و اثرش چیزی به شما نگفتند ؟ امیدوارم همگی بچه ها جایی که دوست دارن بیافتند![]()
راستی دوستان کسی در مورد این استخدام 5 ساله ارتش که میگن خودشون میان پیشنهاد میدن خبری نداره ؟
این پیشنهاد 5 ساله رو کی میدن ؟
کسانی که با مدارک فوق لیسانس و دکترا می خوان پذیرش بشن در چه قسمتی به کار مشغول میشن ؟
ایا این دو سال خدمت جز سوابقشون محسوب میشه ؟
ایا بعد از اتمام 5 سال تبدیل به رسمی میشن ؟
با محاسباتی که من کردم یه نفر اگه با فوق لیسانس جذب بشه و درجه ستوان دومی بگیره بعد 18 سال می تونه درجه سرهنگیش رو بگیره و احتمالش زیاده که بعد اون درجه سرتیپیشم بگیره !
در کل از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن ممنون میشم دقیق راهنمایی کنند
اگر دوست داری 30 سال مثل یه سرباز اسیر دست دستگاه نظامی باشی، اگر میخواهی از مدرک و علم و سوادت به بدترین نحو استفاده بشه، اگه میخواهی تلف بشی، اگه دوست داری برای نیم ساعت مرخصی منت فرمانده و رئیس رو بکشی و 30 سال زیر چوب نهست و فرار و ... روزگار سر کنی، اگر سادیسم داری که تا آخر عمر حسرت یه خارج رفتن به دلت بمونه، اگه برای رفتن به شهر خودتون و یه مسافرت معمولی حتی تو روزهای تعطیل باید اجازه نامه داشته باشی، اگر دوست داری حتی اگه لیاقت و توانایی داشته باشی ولی به خاطر درجه پایین بهت شغل خوب ندن و 27 سال منتظر بمونی تا سرهنگ بشی و تازه بعد از اون یه قسمت کوچیک رو بهت بدن واسه شندرغاز حقوق وقتت رو تلف کنی و به زیر دستات زور بگی،واگه دوست داری یه شغلی انتخاب کنی که استفعا کردن و پشیمونی از اون شغل اینقدر سخت و دشواره که قیدش رو میزنی.اگه میخواهی محل خدمتت به اجبار هر چند سال یه بار بهت تحمیل بشه و راهی هم نداری و باید همه مناطق محروم رو خدمت کرده باشی و اگه مایل هستی که هر دفعه به خودت لعنت بفرستی چرا نرفتم 2 سال سربازی و شرش رو از سرم نکندم.....راستی دوستان کسی در مورد این استخدام 5 ساله ارتش که میگن خودشون میان پیشنهاد میدن خبری نداره ؟
این پیشنهاد 5 ساله رو کی میدن ؟
کسانی که با مدارک فوق لیسانس و دکترا می خوان پذیرش بشن در چه قسمتی به کار مشغول میشن ؟
ایا این دو سال خدمت جز سوابقشون محسوب میشه ؟
ایا بعد از اتمام 5 سال تبدیل به رسمی میشن ؟
با محاسباتی که من کردم یه نفر اگه با فوق لیسانس جذب بشه و درجه ستوان دومی بگیره بعد 18 سال می تونه درجه سرهنگیش رو بگیره و احتمالش زیاده که بعد اون درجه سرتیپیشم بگیره !
در کل از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن ممنون میشم دقیق راهنمایی کنند
برو استخدام نظام شو.
من بار دومه كه گشتي ميخورم!
من هم اميدوارم اينو مياندوره حساب نكنن
چرا روز آخر حرفشو زدن و گفتن دوشنبه مداركتونو بياريد ولي من چون شرايط دار نيستم دقت نكردم زياد.
ای بابا حالا ما تنها سوالش رو پرسیدیم ببنیم چجوریاست جریانما که داریم خدمتمون رو انجام میدیم و خدا رو شکر به امید خدا بعد خدمت هم موقعیت شغلی خوب مهیاست تقریبا برای رشته ما
تنها جهت افزایش معلومات در این زمینه از دوستان خواستار راهنمایی شدیم ! هر چند که من خودم از نظامی گری به شخصه خوشم میاد مخصوصا از نوع نیروی هواییش و خلبان جنگنده
یاد شهید بابایی بخیر که کارش خیلی درست بود
![]()
اول کلام یادآور بشم که اصلا قصد شعار دادن ندارم
S126 جان مثل این که یادت رفته اگه امنیتی هست، اگه ارگانی هست که شکایات ما رو پیگیری میکنه، و خیلی از این اگه ها که نمیخام سرتون رو درد بیارم. همه رو مدیون همین افرادی هستیم که خیلی هاشون با عشق و آگاهی کامل این شغل رو انتخاب کردند و دارند خدمت میکنند.
قبول کن کم لطفی کردی. و اگه بخوای این طوری به قضیه نگاه کنی واسه همه شغل ها میشه چندتا عیب پیدا کرده (البته از نظر من و شما)
دوستان لطفا از موضوع اصلی تاپیک خارج نشید
باتشکر
sent from my open source device
این هفته هم طبق روال سابق اومدیم خونه، هفته قبل و این هفته دو روز اومدیم خونه.
وسط هفته امتحانی از دانستنی های سرباز گرفتن و فرمانده گردان به وعده اش عمل کرد و نمرات پایین رو نگه داشت.
از طرفی جدول مرخصی های تشویقی رو زدن دفتر گردان، طبق اون باید 48 ساعت مرخصی تشویقی برای مرحله اول تیراندازی بگیرم که خدا میدونه میدن یا نه.
البته هست برنامه ها و کارهای مسخره مثل اینکه اگه یخ هم بزنی نمیتونی یقه اور رو بدی بالا و یا باید با اور بری نماز و کلاس و وقتی دراومدی بلرزی و مریض بشی.
متاسفانه به خاطر همین مسخره بازیها دو هفته هست که مریض برمیگردم خونه.
به هر حال ناجا هست و نمیشه کاری کرد.
(پادگان آموزشی ولیعصر تبریز)
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)