شما توي چه ورلدي هستيد؟! و يوزرتون چيه؟ميزنه No entries available
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
شما توي چه ورلدي هستيد؟! و يوزرتون چيه؟ميزنه No entries available
بله
علاوه بر عزل کردن از شهر هم میتونه شوتش کنه بیرون![]()
ااااااا. من توي هشتم. ديدي چي شد؟ چجوري بيام تو 9. آخه خودش انتخاب ميكنه.
الان لاگ آوت رو بزن و دوباره لاگین کن...اما بیا تو ورلد 9
كسي كه توي ورلد 8 باشه نميتونه توي ورلد 9 بازي كنه!
این فرمول مال من نیست اگه بری help وست خودش دقیقا این حرف را نوشته
بعضی از فورمول ها است که از روی تجربه شخصی و من در آوردی می باشد که در هیچ جای وست موجود نمی باشد ولی این حرف من را خود ووست نوشته نه من در آوردی
ضمنا ایم و دادگینگ بیشتر شانس است یعنی ممکنه طرف با ایم 0 هم بتونه بزنه و یا الان ایم من با لباس می شه 96 این بدین معنا نیست که من هر 8 تا هیت را می زنم چون ایم مونده به شانست مثل دادگینگ ولی رزیستانس و یا اپرنس و تاکتیک شانسی در اونا نیست یعنی به صورت جبری جمع و تفریق می شه کرد
اوه!
خب یوزرت رو پاک کن و یکی جدید بساز بیا تو ورلد 9 بازی کن
از دیروز می تونهیعنی اگر اون تابلو اعلامات پایین لوگین را نگاه کنی می بینی که از دیروز می شه در هر دو ورلد هم زمان بازی کرد
![]()
الان اون یارو اگه بیاد بهت آتاک بده مطمئن باش خیلی کمتر هیت می خوری و خودشم خودتم می تونی بهش هیت بزنی
تو اپرنست کمه وقتی به این یارو خمله کردی این طرف فقط 33 تا به خاطر لباساش تاکتیک داره که از اونجایی که پرمیوم هست می شه 66 تا و اپرنس تو 13 هست می مونه 53 تا اختلاف که این بدان معنی هست که ایم تو میشه 8 و از اونجایی که لباساش دارای 22 تا دادگینگ هست پس یعنی وقتی بهش آتاک دادی بدون ایم بهش آتاک دادیبرای اونه اصلا نتونستی بزنی
ضمنا این حساب ها را من به خاطر لباساش کردم مطمئن باش حتما چند تا اسکیل هم به تاکتیکش و دادگینگش گذاشته
پس طرف تاکتیک کار نیست فکر کنم شوتینگش بالا باشهکه دمیجش اینقدر رفته بالا
راس ميگه. شد. من تونستم. الان توي ورلد نهم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)